Sari la conținut

Tragedie In Capitala!!!

yka

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti

Daca ieseau de la inceput , de cand s-a aprins stalpul nu mureau atati , poate nici unul .. dar iti zic eu cum a fost , toata lumea probabil se gandea : "eh.. se stinge , nu-i nimic grav" iar dupa ce probabil s-a intetit si s-a aprins si tavanul atunci au dat navala , logic ca s-a blocat iesirea , iar pentru tine asa , nu cred ca dureaza 2 secunde sa treci de usa aia + ca incap cel putin 4 persoane pe usa aceea , in acelasi timp !

Nu vreau sa trollez doar ca se blameaza prea mult x si y  pe cand singurii vinovati sunt cei care s-au dus acolo si cei care au organizat , adica trupa pizdii , care nu le-au dat nici macar prin caputul lor , ba oricat de prost esti , te gandesti inainte sa dai drumu la artificii , inainte presupun ca le-au asezat strategic ,deci intentionat au fost indreptate catre stalpi , au fost 2 mai mici la inceput apoi cele care au declansat incendiul , dar ei , avand cerebelul de marimea unui ou de prepelita , nu au putut anticipa ca S-AR putea intampla ca din  greseala sa sara scantei pe oameni nu neaparat pe stalp , ca idee !! Pai cum pula mea sa o sugeti , le luati apararea la niste rockeri cu mintea ingusta si plini de jeg si NECREDINCIOSI , le mai aprindeti si lumanari , pentru ce?

Unde pula mea i-am categorizat doar prin gusturile lor , asa sunt ei, in pula mea, toti sunt asa !! Nu i-am categorizat eu , ei s-au aliniat acestei categorii prin propria vointa.

Te credeam mai desteapta...

Si eu ascult rock, sunt o nespalata, preferinta de muzica ma injoseste?

Stop si recalculeaza, in primul rand daca tu tii la libertatea ta de replica si viata, concepe ca trebuie sa respecti ce fac ceilalti fara sa-ti aduca vre-un prejudiciu tie.

In ziua de azi, daca nu ma ajuti, macar nu ma incurca. Macar atata lucru cred ca ar trebui sa se inteleaga.

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:banca
  • Oras:banca

Si eu ascult rock, sunt o nespalata, preferinta de muzica ma injoseste?

Stop si recalculeaza, in primul rand daca tu tii la libertatea ta de replica si viata, concepe ca trebuie sa respecti ce fac ceilalti fara sa-ti aduca vre-un prejudiciu tie.

In ziua de azi, daca nu ma ajuti, macar nu ma incurca. Macar atata lucru cred ca ar trebui sa se inteleaga.

Asta sunteti , niste nespalati , jegosi , satanisti , fara frica de Dumnezeu si cu cizme de siberia , vara in bucuresti !!!!!!

Pa.

Link spre comentariu

Dumnezeu sa-i odihneasca in pace pe cei care a caror viata le-a fost curmata intr-un mod atat de tragic si de dureros! Sper din tot sufletul ca moartea lor sa nu fi fost in zadar si sa nu uitam ca acelasi lucru se putea intampla in oricare alt loc unde incompetenta si spaga si-au pus amprenta.

DUMNEZEU SA-I ODIHNEASCA IN PACE

• Like 5
  • Minus 1
Link spre comentariu

Eu merg in locuri ca acela la fel cum merg si la "Lacrimi si sfinti" "Club A" "Fabrica" "Control " sau "Beraria H".

Diferenta dintre viata si moarte a facut-o doar nesansa si un amarat de burete.

Asa ca voi astia idiotii moralizatori vai de curul vostru si de viata vostra traita de-an pulea.

Jeguri de oameni fara farama de suflet

Macar taceti dracului din gura daca nu sunteti in stare sa simtiti ceva

• Like 3
  • Minus 1
Link spre comentariu

Eu merg in locuri ca acela la fel cum merg si la "Lacrimi si sfinti" "Club A" "Fabrica" "Control " sau "Beraria H".

Asa ca voi astia idiotii moralizatori vai de curul vostru si de viata vostra traita de-an pulea.

:kiss3  :girly

Link spre comentariu

Alti clubberi disperati sau cum le mai spuneti voi

Managerul clubului Heaven Timisoara, Adrian Tudoran, si patronul Dorin Epure, au decis ca locatia lor sa fie deschisa in noaptea de sambata iar profiturile sa fie donate catre victimele focului de la Colectiv. Mesajul trimis in ziua de sambata a club a fost urmatorul : "In aceste momente grele si tragice, GESTURILE fac cât 1.000 de cuvinte... Prin urmare, din RESPECT pentru clienții noștri, am decis sa respectam PROGRAMUL NORMAL de funcționare, iar PROFITURILE obținute in aceasta seara, prin aportul nostru si al oaspeților noștri Flamingo Boys & Girls, vor fi donate celor afectați de tragedia petrecuta in Capitala."

Sursa: http://www.247timisoara.com/stiri-10427-clubul-timisorean-care-face-cat-25000-de-cluburi-inchise.html

Nu inseamna ca daca asculti doar muzica simfonica trebuie sa-i judeci pe altii, nu inseamna ca daca asculti doar hit-urile anilor '70 - '80 esti mai bun decat altii, uitati dragii mei cum erau catalogati interpretii pe care azi ii socotim clasici in orice gen muzical, la vremea la care au debutat ?

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind

Mi-e dor de Club A ! :)
  • Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...