cassy Reputație: 16361 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Noiembrie 2, 2015 Un club se inchide, un altul din Brasov intra in renovari(acelasi tip de burete), sa fie mai sigur dupa ce se fac schimbarile pentru siguranta 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Un club se inchide, un altul din Brasov intra in renovari(acelasi tip de burete), sa fie mai sigur dupa ce se fac schimbarile pentru siguranta Era de asteptat, unii se inchid preventiv sa nu fie inchisi.Tu de cati bani mai ai nevoie pentru tratament? Sa fiu a dracului cum sunt, pentru asta cred ca ai primit pana acum si ceva peste... Nu?
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 2, 2015 De "La Pirati", nu? Vama veche sau Bucuresti, un tampit rocker, dar sufletist sa-l bati, nu alta! Nu-l stiu, pe vremea mea nu am auzit !
john holmes Reputație: 11 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 2, 2015 Era de asteptat, unii se inchid preventiv sa nu fie inchisi.Tu de cati bani mai ai nevoie pentru tratament? Sa fiu a dracului cum sunt, pentru asta cred ca ai primit pana acum si ceva peste... Nu?http://deschide.md/images/cms-image-000029144.jpg 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Era de asteptat, unii se inchid preventiv sa nu fie inchisi.Tu de cati bani mai ai nevoie pentru tratament? Sa fiu a dracului cum sunt, pentru asta cred ca ai primit pana acum si ceva peste... Nu?http://deschide.md/images/cms-image-000029144.jpg Nu trebuie sa ma placi, eu nu vreau bani.
laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Era de asteptat, unii se inchid preventiv sa nu fie inchisi.Tu de cati bani mai ai nevoie pentru tratament? Sa fiu a dracului cum sunt, pentru asta cred ca ai primit pana acum si ceva peste... Nu?Chiar mă întrebam dacă nu cumva am greșit, incluzându-te în Club Excrement... Nu m-am înșelat! 1
alyna42 Reputație: 9842 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Postat Noiembrie 2, 2015 Eu merg in locuri ca acela la fel cum merg si la "Lacrimi si sfinti" "Club A" "Fabrica" "Control " sau "Beraria H".Diferenta dintre viata si moarte a facut-o doar nesansa si un amarat de burete.Asa ca voi astia idiotii moralizatori vai de curul vostru si de viata vostra traita de-an pulea.Jeguri de oameni fara farama de sufletMacar taceti dracului din gura daca nu sunteti in stare sa simtiti cevanu merita sa iti irosesti cuvintele pentru oamenii fara caracter,putea sa fie oricare dintre noi acolo sau cineva drag nouaDumnezeu sa-i ierte pe acesti tineri si sa aiba grija de ei acolo unde s-au dus 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Chiar mă întrebam dacă nu cumva am greșit, incluzându-te în Club Excrement... Nu m-am înșelat! Retardel, excremente sunt cei care profita de slabiciunile altora...Nu-ti merge, vezi-ti de sanatate, ca atunci cand o sa prinzi o raceala, ne pisam pe paracetamol inainte sa fim siguri ca nu-l scoti la vanzare... Glumesc, tanti trebuia pensioanata, asta intrebam, daca ii ajunge? Tigarile sunt scumpe.
john holmes Reputație: 11 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 2, 2015 Retardel, excremente sunt cei care profita de slabiciunile altora...Nu-ti merge, vezi-ti de sanatate, ca atunci cand o sa prinzi o raceala, ne pisam pe paracetamol inainte sa fim siguri ca nu-l scoti la vanzare... Glumesc, tanti trebuia pensioanata, asta intrebam, daca ii ajunge? Tigarile sunt scumpe. http://deschide.md/images/cms-image-000029144.jpg
laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Retardel, excremente sunt cei care profita de slabiciunile altora...Nu-ti merge, vezi-ti de sanatate, ca atunci cand o sa prinzi o raceala, ne pisam pe paracetamol inainte sa fim siguri ca nu-l scoti la vanzare... Glumesc, tanti trebuia pensioanata, asta intrebam, daca ii ajunge? Tigarile sunt scumpe. Tot o infectă rămâi! La litania aia, cu : am fost abandonata, agresată, sloboz între craci etc, bla, bla, când ajungi? 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Tot o infectă rămâi! La litania aia, cu : am fost abandonata, agresată, sloboz între craci etc, bla, bla, când ajungi? Cu ce sunt infecta, jigodie? Oamenii cand merita respect, nici dupa moarte nu-l primesc si fiinte fara nici o decenta storc comunitatea prin inducerea milei...Are bani de tratament, nu crezi tu ca primind minim 1000 pe saptamana are ceva mai mult decat doar tratament?Nu ma intereseaza cati, nu le-am pus eu sa afiseze cat au trimis. Ti-ajunge, Cassi, are si Yka drept la viata!
john holmes Reputație: 11 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 2, 2015 Cu ce sunt infecta, jigodie? Oamenii cand merita respect, nici dupa moarte nu-l primesc si fiinte fara nici o decenta storc comunitatea prin inducerea milei...Are bani de tratament, nu crezi tu ca primind minim 1000 pe saptamana are ceva mai mult decat doar tratament?Nu ma intereseaza cati, nu le-am pus eu sa afiseze cat au trimis. Ti-ajunge, Cassi, are si Yka drept la viata!http://deschide.md/images/cms-image-000029144.jpg 1
laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Cu ce sunt infecta, jigodie? Oamenii cand merita respect, nici dupa moarte nu-l primesc si fiinte fara nici o decenta storc comunitatea prin inducerea milei...Are bani de tratament, nu crezi tu ca primind minim 1000 pe saptamana are ceva mai mult decat doar tratament?Nu ma intereseaza cati, nu le-am pus eu sa afiseze cat au trimis. Ti-ajunge, Cassi, are si Yka drept la viata!Bag-o p-aia cu sloboz între craci! Repede! Și că toți vor să te fută!
titilescu Reputație: 5166 Postat Noiembrie 2, 2015 Telefon: titilescu Oras:Dincolo Telefon: titilescu Oras:Dincolo Postat Noiembrie 2, 2015 Asta sunteti , niste nespalati , jegosi , satanisti , fara frica de Dumnezeu si cu cizme de siberia , vara in bucuresti !!!!!! Pa.Hei, hei...vezi ca suntem mai multi "nespălați" p-aici!Eu te-as ruga sa-ți vezi lungul nasului ca n-am făcut armata împreună și nici n-am mâncat ciorba cu aceeași lingura! Gusturile muzicale nu se discuta...înțelege-ma ca n-as vrea sa știu ce fel de muzica asculți....dar încep sa bănuiesc... Keep Rocking,TT 5
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Bag-o p-aia cu sloboz între craci! Repede! Și că toți vor să te fută! Esti bou. Mai bine iti bagai in obsesii sa nu pui botul la sentimentalisme...Eu am trecut prin multe, nu m-ai vazut cersind si nici macar sugand pula decat dupa 15 ani pe cartea de munca... Fii cuminte, catzelus.
laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Esti bou. Mai bine iti bagai in obsesii sa nu pui botul la sentimentalisme...Eu am trecut prin multe, nu m-ai vazut cersind si nici macar sugand pula decat dupa 15 ani pe cartea de munca... Fii cuminte, catzelus. Păi, așa ziceam și io: slobozită, abandonată, bla... Mai bagă!
justlove Reputație: 8972 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:fara Oras:fara Postat Noiembrie 2, 2015 ioi da opriti_va... ,31 decedati 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Păi, așa ziceam și io: slobozită, abandonată, bla... Mai bagă! Esti in pana de idei? Pohuista.Imi pasa de multi care nu sunt ca tine.
laurelian Reputație: 2012 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Esti in pana de idei? Pohuista.Imi pasa de multi care nu sunt ca tine.Ai ceva concret despre Cassy, cum că a cerut VREODATĂ ceva? Accept orice exemplu! Infectă! Excrement uman! 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2015 Postat Noiembrie 2, 2015 ce`aveti ma?a intrat satana' n ei 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 2, 2015 a intrat satana' n eiMichiduță 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 2, 2015 Nu mai o intindeţi cu ea când o vedeţi beată......
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 2, 2015 Ai ceva concret despre Cassy, cum că a cerut VREODATĂ ceva? Accept orice exemplu! Infectă! Excrement uman! Ce anume, ceva?! Topicul deschis cu acordul ei, balamucul Randunicii cu acordul ei, mi-a acceptat si banii in momentul meu de slabiciune, spunand ca nu conteaza metoda... gen, bani sa fie.Am deschis "Metode de sinucidere" pentru ca eu nu as putea sa-mi pun existenta asupra demnitatii.Repet, nu conteaza cum mori, ci cum traiesti.
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 2, 2015 Postat Noiembrie 2, 2015 Michiduță cre'ca si-n mine ......... prea tremura carnea pa mine 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum