Sari la conținut

Tragedie In Capitala!!!

yka

Postări Recomandate

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Un club se inchide, un altul din Brasov intra in renovari(acelasi tip de burete), sa fie mai sigur dupa ce se fac schimbarile pentru siguranta

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Un club se inchide, un altul din Brasov intra in renovari(acelasi tip de burete), sa fie mai sigur dupa ce se fac schimbarile pentru siguranta

Era de asteptat, unii se inchid preventiv sa nu fie inchisi.

Tu de cati bani mai ai nevoie pentru tratament? Sa fiu a dracului cum sunt, pentru asta cred ca ai primit pana acum si ceva peste... Nu?

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

De "La Pirati", nu? Vama veche sau Bucuresti, un tampit rocker, dar sufletist sa-l bati, nu alta! :laugh2 :hug1

Nu-l stiu, pe vremea mea nu am auzit !

• Oras:Los Angeles
Postat

Tu de cati bani mai ai nevoie pentru tratament? Sa fiu a dracului cum sunt, pentru asta cred ca ai primit pana acum si ceva peste... Nu?

http://deschide.md/images/cms-image-000029144.jpg

• Like 1
Postat

Nu trebuie sa ma placi, eu nu vreau bani. :)

• Oras:bucuresti
Postat

Chiar mă întrebam dacă nu cumva am greșit, incluzându-te în Club Excrement... Nu m-am înșelat!

• Like 1
  • Oras:mall vitan
  • Oras:mall vitan
Postat

Eu merg in locuri ca acela la fel cum merg si la "Lacrimi si sfinti" "Club A" "Fabrica" "Control " sau "Beraria H".

Diferenta dintre viata si moarte a facut-o doar nesansa si un amarat de burete.

Asa ca voi astia idiotii moralizatori vai de curul vostru si de viata vostra traita de-an pulea.

Jeguri de oameni fara farama de suflet

Macar taceti dracului din gura daca nu sunteti in stare sa simtiti ceva

nu merita sa iti irosesti cuvintele pentru oamenii fara caracter,putea sa fie oricare dintre noi acolo sau cineva drag noua

Dumnezeu sa-i ierte pe acesti tineri si sa aiba grija de ei acolo unde s-au dus

• Like 2
Postat

Chiar mă întrebam dacă nu cumva am greșit, incluzându-te în Club Excrement... Nu m-am înșelat!

Retardel, excremente sunt cei care profita de slabiciunile altora...

Nu-ti merge, vezi-ti de sanatate, ca atunci cand o sa prinzi o raceala, ne pisam pe paracetamol inainte sa fim siguri ca nu-l scoti la vanzare... :laugh2

Glumesc, tanti trebuia pensioanata, asta intrebam, daca ii ajunge? Tigarile sunt scumpe. :slap2

Postat

Nu-ti merge, vezi-ti de sanatate, ca atunci cand o sa prinzi o raceala, ne pisam pe paracetamol inainte sa fim siguri ca nu-l scoti la vanzare... :laugh2

Glumesc, tanti trebuia pensioanata, asta intrebam, daca ii ajunge? Tigarile sunt scumpe. :slap2

Postat

Tot o infectă rămâi! La litania aia, cu : am fost abandonata, agresată, sloboz între craci etc, bla, bla, când ajungi?

• Like 1
Postat

Tot o infectă rămâi! La litania aia, cu : am fost abandonata, agresată, sloboz între craci etc, bla, bla, când ajungi?

Cu ce sunt infecta, jigodie? Oamenii cand merita respect, nici dupa moarte nu-l primesc si fiinte fara nici o decenta storc comunitatea prin inducerea milei...

Are bani de tratament, nu crezi tu ca primind minim 1000 pe saptamana are ceva mai mult decat doar tratament?

Nu ma intereseaza cati, nu le-am pus eu sa afiseze cat au trimis.

Ti-ajunge, Cassi, are si Yka drept la viata!

Postat

Cu ce sunt infecta, jigodie? Oamenii cand merita respect, nici dupa moarte nu-l primesc si fiinte fara nici o decenta storc comunitatea prin inducerea milei...

Are bani de tratament, nu crezi tu ca primind minim 1000 pe saptamana are ceva mai mult decat doar tratament?

• Like 1
Postat

Bag-o p-aia cu sloboz între craci! Repede! Și că toți vor să te fută!

• Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
  • Telefon: titilescu
  • Oras:Dincolo
Postat

Asta sunteti , niste nespalati , jegosi , satanisti , fara frica de Dumnezeu si cu cizme de siberia , vara in bucuresti !!!!!!

Pa.

Hei, hei...vezi ca suntem mai multi "nespălați" p-aici!

Eu te-as ruga sa-ți vezi lungul nasului ca n-am făcut armata împreună și nici n-am mâncat ciorba cu aceeași lingura!

Gusturile muzicale nu se discuta...înțelege-ma ca n-as vrea sa știu ce fel de muzica asculți....dar încep sa bănuiesc...

Keep Rocking,

TT

:ylsuper

• Like 5
Postat

Bag-o p-aia cu sloboz între craci! Repede! Și că toți vor să te fută!

Esti bou. Mai bine iti bagai in obsesii sa nu pui botul la sentimentalisme...

Eu am trecut prin multe, nu m-ai vazut cersind si nici macar sugand pula decat dupa 15 ani pe cartea de munca... Fii cuminte, catzelus. :)

Postat

Esti bou. Mai bine iti bagai in obsesii sa nu pui botul la sentimentalisme...

Eu am trecut prin multe, nu m-ai vazut cersind si nici macar sugand pula decat dupa 15 ani pe cartea de munca... Fii cuminte, catzelus. :)

Păi, așa ziceam și io: slobozită, abandonată, bla... Mai bagă!

Postat

Esti in pana de idei? Pohuista.

Imi pasa de multi care nu sunt ca tine.

Ai ceva concret despre Cassy, cum că a cerut VREODATĂ ceva? Accept orice exemplu!

Infectă! Excrement uman!

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

ce`aveti ma?

a intrat satana' n ei

• Like 1
Postat

Ai ceva concret despre Cassy, cum că a cerut VREODATĂ ceva? Accept orice exemplu!

Infectă! Excrement uman!

Ce anume, ceva?! :slap2

Topicul deschis cu acordul ei, balamucul Randunicii cu acordul ei, mi-a acceptat si banii in momentul meu de slabiciune, spunand ca nu conteaza metoda... gen, bani sa fie.

Am deschis "Metode de sinucidere" pentru ca eu nu as putea sa-mi pun existenta asupra demnitatii.

Repet, nu conteaza cum mori, ci cum traiesti.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Michiduță :)

cre'ca si-n mine ......... prea tremura carnea pa mine :(

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...