phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 Sunt... ce sa mai spun, se vede, in draci! Pup, bai, nu esti asa tamapit cum credeam.... Esti matoala?P.S păi ce plm,cand te-am intrecut eu vreodată?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 3, 2015 Lăsați off-topingu'
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 Esti matoala?P.S păi ce plm,cand te-am intrecut eu vreodată? La ce vrei sa ajungi? Rezistenta, nu! Cantitate, sunt mic copil...
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 Lăsați off-topingu' nema dobanda
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 La ce vrei sa ajungi? Rezistenta, nu! Cantitate, sunt mic copil... Faci pe tuta cu mine? P.S las-o-n plm adica io eram mai tare ca tine? Pfff,d'aia ne-am iubit noi
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 3, 2015 Lăsați off-topingu' lasă oamenii să să simte bine.păi?
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 lasă oamenii să să simte bine.păi?Treci acasa tu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 3, 2015 Treci acasa tuam pus geaca pă mine
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 am pus geaca pă mineBine,du-te tare
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 Faci pe tuta cu mine? P.S las-o-n plm adica io eram mai tare ca tine? Pfff,d'aia ne-am iubit noi Ne-am iubit?! Ne-am si iubit platonic... Iubesc multe si diferite, mai mult cred ca la-m iubit pa marean pe care nici nu l-am vazutt...
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 Ne-am iubit?! Ne-am si iubit platonic... Iubesc multe si diferite, mai mult cred ca la-m iubit pa marean pe care nici nu l-am vazutt... Platonic,neplatonic,recunoaste in plm.Cine mai era ca noi? ce echipa faceam la coniace
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 Platonic,neplatonic,recunoaste in plm.Cine mai era ca noi? ce echipa faceam la coniace Mergem la nationale?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Postat Noiembrie 3, 2015 Right now: Seful ANPC a fost demis. Tap ispasitor.... Cred ca sunt ultimile zile ale lui Ponta ca prim-ministru...
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 Mergem la nationale? Suntem calificati in Champions League dejaM-ai jiCnit la faza cu nationalele 1 4
hummerboy Reputație: 54 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Craiova Oras:Craiova Postat Noiembrie 3, 2015 Intr-adevar am inchis celalalt topic ca sa ramana unul singur,acesta. Am lasat deschis aici caci mai sunt membrii care au ceva de zis despre acest subiect, iar legat de acei marlani despre care vorbesti cel putin 3 din ei au fost deja avertizati zilele astea and counting.AM primit Warning pentru ca am spus ce se mai zvoneste in media, cum ca ar fi o lucrare satanica, -- cica pt limbaj, sa inteleg pisicut ca esti satanist si ai fost deranjat doar de asta ???Hai PA , v-am salutat !
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 3, 2015 AM primit Warning pentru ca am spus ce se mai zvoneste in media, cum ca ar fi o lucrare satanica, -- cica pt limbaj, sa inteleg pisicut ca esti satanist si ai fost deranjat doar de asta ???Hai PA , v-am salutat !Eşti prea sensibil, warning-uri am primit cu toții de-a lungul timpului, justificate sau nu....omu' te-a atenționat, e clar că n-are nimic cu tine, dacă avea, te 'dunga' direct 4
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 3, 2015 Eşti prea sensibil, warning-uri am primit cu toții de-a lungul timpului, justificate sau nu....omu' te-a atenționat, e clar că n-are nimic cu tine, dacă avea, te 'dunga' direct lasa-l mo ca e de l'alde caiac, cimino, gigioc and co. 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 3, 2015 lasa-l mo ca e de l'alde caiac, cimino, gigioc and co.Frații noştri, să ştieeeee )
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 3, 2015 Ce este greu - A TE CUNOASTE PE TINE. Si ce este usor - A DA SFATURI ALTORA. ..... asa ca o concluzie din partea mea
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Postat Noiembrie 3, 2015 Amado,bem un coniac? trebuie musai sa te evaluez intr-o zi ca e prea mult folclor cu beutura asta
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 trebuie musai sa te evaluez intr-o zi ca e prea mult folclor cu beutura asta Ai di pula ta,esti pregatit pt examen?
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Postat Noiembrie 3, 2015 Ai di pula ta,esti pregatit pt examen? io zic sa-l iei si pa mareean ca nu duci singur
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 io zic sa-l iei si pa mareean ca nu duci singurIo zic sa te pregatesti pt admitere.Prietenii stiu de ce
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Postat Noiembrie 3, 2015 Io zic sa te pregatesti pt admitere.Prietenii stiu de ce n-o sa spun la nimeni ps. sa vina si amada arbitru
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 ps. sa vina si amada arbitruMaxim am zis
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum