yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 faorte secmultumesc de observatie (dupa atata timp)-mai bine sec decat indiferenta Link spre comentariu
yka Reputație: 9109 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 A jonglat extrem de bine momentul- "presedintele"-uita insa cat lux isi permite pe spatele poporului- 1 Link spre comentariu
traveller35 Reputație: 20 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Eu nu accept ideea asta ''cu totii suntem vinovati''.Vina nu este universala.Vina trebuie atribuita cuiva,unora,acelora care chiar sunt vinovati.Eu am incercat sa respect legea, in naivitatea si prostia mea.De ce as fi eu vinovat ca sistemul imi cere bani, daca ma adresez acestuia?Nu vreau sange.Nu vreau autodafeuri.Vreau responsabilitate.Bineinteles, coruptia este un flagel prezent in toate straturile societatii romanesti, insa de ce as fi eu vinovat?Cu ce sunt eu vinovat ca generatia 45-50 + nu a fost in stare sa schimbe societatea romaneasca dupa 1989?Majoritatea celor iesiti in strada aseara sunt in segmentul de varsta 20-40, din ce am vazut la stiri.Nu ei au cladit societatea romaneasca.Ei vor schimbarea pe care parintii nostrii, din pacate, nu au fost in stare sa o faca.Daca cei peste 50+ sunt prea demoralizati si lipsiti de speranta, atunci tinerii trebuie sa preia fraiele acestei tari.Cine sunt acum ''cinicii''?Tocmai parintii nostri, din nefericire.Ei,din pacate, s-au complacut in indolenta si individualism.Furia asta trebuie sa continue.Nu neaparat sa duca la demisii si vanatoare de politicieni, insa mesajul ei trebuie sa ajunga departe. Scria cineva aici despre ipocrizie.De ce facem atata tam tam pentru niste ''middle management'', care au murit la distractie, in timp ce bolnavii de cancer nu au medicamente?Ce analogie perfida si lasa.Tragedia de la Colectiv ar trebui sa fie acea piesa din domino, care se declanseze un amalgam de reactii, de schimbari.Dar cu cinism ieftin, de fapt nu e cinism, e mai degraba traditionala combinatie fatalism - revolta - gica contra-eu sunt mai destept decat voi atitudine romaneasca, nu facem nimic. David. PS.Cate reactii urate pe acest topic.Si nimeni nu a intervenit. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Eu nu accept ideea asta ''cu totii suntem vinovati''.Vina nu este universala.Vina trebuie atribuita cuiva,unora,acelora care chiar sunt vinovati.Eu am incercat sa respect legea, in naivitatea si prostia mea.De ce as fi eu vinovat ca sistemul imi cere bani, daca ma adresez acestuia?Nu vreau sange.Nu vreau autodafeuri.Vreau responsabilitate.Bineinteles, coruptia este un flagel prezent in toate straturile societatii romanesti, insa de ce as fi eu vinovat?Cu ce sunt eu vinovat ca generatia 45-50 + nu a fost in stare sa schimbe societatea romaneasca dupa 1989?Majoritatea celor iesiti in strada aseara sunt in segmentul de varsta 20-40, din ce am vazut la stiri.Nu ei au cladit societatea romaneasca.Ei vor schimbarea pe care parintii nostrii, din pacate, nu au fost in stare sa o faca.Daca cei peste 50+ sunt prea demoralizati si lipsiti de speranta, atunci tinerii trebuie sa preia fraiele acestei tari.Cine sunt acum ''cinicii''?Tocmai parintii nostri, din nefericire.Ei,din pacate, s-au complacut in indolenta si individualism.Furia asta trebuie sa continue.Nu neaparat sa duca la demisii si vanatoare de politicieni, insa mesajul ei trebuie sa ajunga departe. Scria cineva aici despre ipocrizie.De ce facem atata tam tam pentru niste ''middle management'', care au murit la distractie, in timp ce bolnavii de cancer nu au medicamente?Ce analogie perfida si lasa.Tragedia de la Colectiv ar trebui sa fie acea piesa din domino, care se declanseze un amalgam de reactii, de schimbari.Dar cu cinism ieftin, de fapt nu e cinism, e mai degraba traditionala combinatie fatalism - revolta - gica contra-eu sunt mai destept decat voi atitudine romaneasca, nu facem nimic. David. PS.Cate reactii urate pe acest topic.Si nimeni nu a intervenit.Ia fa tu un invenar al reactiilor urate si analizam dupa aia Link spre comentariu
traveller35 Reputație: 20 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Ia fa tu un invenar al reactiilor urate si analizam dupa aia As incepe cu analogia ta referitoare la Halloween.Cand scriu asta, nu pot sa nu aduc in discutie reactia halucinanta a patriarhului Daniel de ieri. Apoi reactia userilor phoenix, andrei. Si,mai ales,lipsa de reactie a moderatorilor.Micile batalii dintre useri.Aerul de superioritate al unora.Dorinta de revansa a altora. Dar am observat ca asta este o problema generala pe acest forum ori mai degraba un status quo. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 As incepe cu analogia ta referitoare la Halloween.Cand scriu asta, nu pot sa nu aduc in discutie reactia halucinanta a patriarhului Daniel de ieri. Apoi reactia userilor phoenix, andrei. Si,mai ales,lipsa de reactie a moderatorilor.Micile batalii dintre useri.Aerul de superioritate al unora.Dorinta de revansa a altora. Dar am observat ca asta este o problema generala pe acest forum ori mai degraba un status quo.sunt pe drum.stai să ajung la un pc și comunicăm Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Comentariu infantil sau cel putin imatur de adolescent ce vrea independenta, ca se crede mai destept decat babaci. 2 Link spre comentariu
traveller35 Reputație: 20 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Comentariu infantil sau cel putin imatur de adolescent ce vrea independenta, ca se crede mai destept decat babaci.Ai argumente în acest sens?Ori ataci persoana mea? Link spre comentariu
unscarred Reputație: 1454 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Comentariu infantil sau cel putin imatur de adolescent ce vrea independenta, ca se crede mai destept decat babaci.Au dreptul sa gandeasca asa! E bine ca astia mici gandesc asa. Ce nu stiu ei e ca noi, generatia 35-40-45-50 n-am prea avut nicio sansa dupa revolutie. Antimeritocratia a fost sustinuta de generatia 60-70-80 si doar cei mai ,,adaptati'' dintre noi au reusit sa ajunga sus in sistem. Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Ai argumente în acest sens?Ori ataci persoana mea?E inutil sa argumentez, esti prea convins ca ai dreptate. Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Au dreptul sa gandeasca asa! E bine ca astia mici gandesc asa. Ce nu stiu ei e ca noi, generatia 35-40-45-50 n-am prea avut nicio sansa dupa revolutie. Antimeritocratia a fost sustinuta de generatia 60-70-80 si doar cei mai ,,adaptati'' dintre noi au reusit sa ajunga sus in sistem."Au" ? El a vorbit in numele lui. Are dreptul sa zica orice dar numai pentru el. Tipic comunist sa se trezeasca unul vorbind in numele tuturor, ca sa dea importanta vorbelor. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 As incepe cu analogia ta referitoare la Halloween.Cand scriu asta, nu pot sa nu aduc in discutie reactia halucinanta a patriarhului Daniel de ieri. Apoi reactia userilor phoenix, andrei. Si,mai ales,lipsa de reactie a moderatorilor.Micile batalii dintre useri.Aerul de superioritate al unora.Dorinta de revansa a altora. Dar am observat ca asta este o problema generala pe acest forum ori mai degraba un status quo.Sunt şi eu rocker de Metallica , Zeppelin , Maiden , Purple şi nu numai dar nu suport importurile de obiceiuri din exterior care nu sunt pe matricea noastră sufletească şi la nivel de psihologie colectivă.Mai ales ca e vorba in această sarbatoare şi de lucruri oarecum infricoşătoare si nu neapărat prietenoase şi cu un design atrăgator. Sunt informaţii că in unele locuri si timpuri pe Planeta asta aveau loc şi sacrificii umane . Nu incurc borcanele credintei religioase cu activităţile clerului. Sunt problematici diferite.Reacţiile altor useri nu le discut fără să mă adresez personal lor , adică nu prin terţi.Tu am văzut că ai răspuns doar parţial la problemele ridicate de mine , cam la ce cred că ti-a convenit. Probleme ce ţin de Teoria Conspiraţiei le-ai acceptat ca ipoteza de lucru desi incepe sa fie tot mai clar ca e vorba de fapt de lupta dintre Noi şi Ei. Nu esti singurul , multă altă lume cu "pretenţii" pe aici ia poziţia struţului la probleme serioase Link spre comentariu
traveller35 Reputație: 20 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 E inutil sa argumentez, esti prea convins ca ai dreptate.Insist sa argumentezi. Link spre comentariu
traveller35 Reputație: 20 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Sunt şi eu rocker de Metallica , Zeppelin , Maiden , Purple şi nu numai dar nu suport importurile de obiceiuri din exterior care nu sunt pe matricea noastră sufletească şi la nivel de psihologie colectivă.Mai ales ca e vorba in această sarbatoare şi de lucruri oarecum infricoşătoare si nu neapărat prietenoase şi cu un design atrăgator. Sunt informaţii că in unele locuri si timpuri pe Planeta asta aveau loc şi sacrificii umane . Nu incurc borcanele credintei religioase cu activităţile clerului. Sunt problematici diferite.Reacţiile altor useri nu le discut fără să mă adresez personal lor , adică nu prin terţi.Tu am văzut că ai răspuns doar parţial la problemele ridicate de mine , cam la ce cred că ti-a convenit. Probleme ce ţin de Teoria Conspiraţiei le-ai acceptat ca ipoteza de lucru desi incepe sa fie tot mai clar ca e vorba de fapt de lupta dintre Noi şi Ei. Nu esti singurul , multă altă lume cu "pretenţii" pe aici ia poziţia struţului la probleme serioaseChiar tu ai adus în discuție blestemul Halloween-ului.Acum,daca bine am inteles,afirmi ca această sarbatoare,importata,da, gratie globalizarii,ar cere sacrificii umane.Ce legatura este intre moartea celor 32,datorita unui sistem corupt şi paganismul Halloween-ului? Este chiar rusinos ca, inca, se discuta asemenea lucruri.Teoria conspiratiei refuz sa o dezbat,pentru ca nu este relevant aici şi nici nu este cauza tragediei. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Chiar tu ai adus în discuție blestemul Halloween-ului.Acum,daca bine am inteles,afirmi ca această sarbatoare,importata,da, gratie globalizarii,ar cere sacrificii umane.Ce legatura este intre moartea celor 32,datorita unui sistem corupt şi paganismul Halloween-ului?Este chiar rusinos ca, inca, se discuta asemenea lucruri.Teoria conspiratiei refuz sa o dezbat,pentru ca nu este relevant aici şi nici nu este cauza tragediei.Sacrificii umane au avut loc. Graţie eu folosesc când se intâmplă ceva pozitiv, Globalizarea nu e ceva pozitiv.A fost un prilej de a-mi manifesta dezaprobarea.Teoria conspiratiei trebuie dezbatută oriunde si cu orice ocazie, Assange si Snowden sunt eroi planetari Link spre comentariu
traveller35 Reputație: 20 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Sacrificii umane au avut loc. Graţie eu folosesc când se intâmplă ceva pozitiv, Globalizarea nu e ceva pozitiv.A fost un prilej de a-mi manifesta dezaprobarea.Teoria conspiratiei trebuie dezbatută oriunde si cu orice ocazie, Assange si Snowden sunt eroi planetariGlobalizarea a adus mai multe beneficii decât lucruri negative. Aici e o discuție lunga,insa trebuie sa recunosc,sesizez în discursul tau amprenta ortodoxismului,refractar schimbarilor şi egoist în ceea ce privește dogma,inapt sa accepte ca nu mai traim într-o lume cu valori absolute,individul incearca sa preia el fraiele destinului.Asa cum filioque a rupt în doua Biserica la 1054(parcă?),la fel de ideologica este ruptura intre Biserica şi om în 2015.Catolicismul incearca sa se reformeze, în schimb ortodoxismul nu vrea, parca e islam.Vezi reacția monseniorului cu privire la tragedie versus reacția Patriarhiei. 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Globalizarea a adus mai multe beneficii decât lucruri negative.Aici e o discuție lunga,insa trebuie sa recunosc,sesizez în discursul tau amprenta ortodoxismului,refractar schimbarilor şi egoist în ceea ce privește dogma,inapt sa accepte ca nu mai traim într-o lume cu valori absolute,individul incearca sa preia el fraiele destinului.Asa cum filioque a rupt în doua Biserica la 1054(parcă?),la fel de ideologica este ruptura intre Biserica şi om în 2015.Catolicismul incearca sa se reformeze, în schimb ortodoxismul nu vrea, parca e islam.Vezi reacția monseniorului cu privire la tragedie versus reacția Patriarhiei.Atunci Conservatorismul Britanic cu Magna Carta de la 1215 e mai Ultraortodox ca Muntele Athos Link spre comentariu
traveller35 Reputație: 20 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Atunci Conservatorismul Britanic cu Magna Carta de la 1215 e mai Ultraortodox ca Muntele AthosEu am facut referire la ortodoxism, pentru că,din păcate,multe site-uri care sprijina "lumea bisericeasca" din Romania, au o tenta antisemita, sunt pline de teorii ale conspiratiei,unde,evident,evreul este capul rautatilor.Pe lângă asta,ortodoxismul,de parca nu ar fi de ajuns sentimentul paranoic şi sovin,uneori, este impregnat şi de un românism de prost gust si prost inteles.Un fel de cocktail Mișcarea Legionara-Vadim Tudor. Nu cred in teoria conspiratiei. Stiu cine sunt Assange si Snowden. Magna Carta e din 1215.Acum suntem în 2015. 1 Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Eu am facut referire la ortodoxism, pentru că,din păcate,multe site-uri care sprijina "lumea bisericeasca" din Romania, au o tenta antisemita, sunt pline de teorii ale conspiratiei,unde,evident,evreul este capul rautatilor.Pe lângă asta,ortodoxismul,de parca nu ar fi de ajuns sentimentul paranoic şi sovin,uneori, este impregnat şi de un românism de prost gust si prost inteles.Un fel de cocktail Mișcarea Legionara-Vadim Tudor. Nu cred in teoria conspiratiei.Stiu cine sunt Assange si Snowden. Magna Carta e din 1215.Acum suntem în 2015.Mișcarea Legionara-Vadim Tudor sunt 2 linii paralele ce se intâlnesc la infinit. Vadim a fost o creaţie a neocomunistilor lui Iliescu. Studiaza ortodoxia dezbracată de intervenţiile clerului. Ortodoxia e cea mai apropiata de firea şi sufletul omului. Până nu intelegi Taina Invierii şi Taina Crucii , cu Hristos personaj principal nu poţi judeca liber. Evreii care l-au negat pe Hristos au răsturnat bunul nostru simţ si au ajuns la concluzia că lor li se cuvine totul. Si mie mi-a zis D-zeu sa cresc , sa ma inmultesc si sa stăpânesc Pamântul, nu să-mi prăduiesc bogăţiile că asa vrea UE sau alţi tâlhari Link spre comentariu
traveller35 Reputație: 20 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Mișcarea Legionara-Vadim Tudor sunt 2 linii paralele ce se intâlnesc la infinit. Vadim a fost o creaţie a neocomunistilor lui Iliescu. Studiaza ortodoxia dezbracată de intervenţiile clerului. Ortodoxia e cea mai apropiata de firea şi sufletul omului. Până nu intelegi Taina Invierii şi Taina Crucii , cu Hristos personaj principal nu poţi judeca liber. Evreii care l-au negat pe Hristos au răsturnat bunul nostru simţ si au ajuns la concluzia că lor li se cuvine totul. Si mie mi-a zis D-zeu sa cresc , sa ma inmultesc si sa stăpânesc Pamântul, nu să-mi prăduiesc bogăţiile că asa vrea UE sau alţi tâlhariDupă parerea mea, teoriile conspiratiei neaga existența lui Dumnezeu. Link spre comentariu
traveller35 Reputație: 20 Postat Noiembrie 4, 2015 Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Mișcarea Legionara-Vadim Tudor sunt 2 linii paralele ce se intâlnesc la infinit. Vadim a fost o creaţie a neocomunistilor lui Iliescu. Studiaza ortodoxia dezbracată de intervenţiile clerului. Ortodoxia e cea mai apropiata de firea şi sufletul omului. Până nu intelegi Taina Invierii şi Taina Crucii , cu Hristos personaj principal nu poţi judeca liber. Evreii care l-au negat pe Hristos au răsturnat bunul nostru simţ si au ajuns la concluzia că lor li se cuvine totul. Si mie mi-a zis D-zeu sa cresc , sa ma inmultesc si sa stăpânesc Pamântul, nu să-mi prăduiesc bogăţiile că asa vrea UE sau alţi tâlhariDupă parerea mea, teoriile conspiratiei neaga existența lui Dumnezeu. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 După parerea mea, teoriile conspiratiei neaga existența lui Dumnezeu.Cum esti botezat ? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Prostituați din toate țările uniți-vă!!! Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Prostituați din toate țările uniți-vă!!!Câte 2 sau trenuleţu mare ? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 4, 2015 Câte 2 sau trenuleţu mare ?Pă persoană fizică care este 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum