jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Decembrie 11, 2015 Esti psihopat daca te bucuri ca mor unii care nu's pe placul tau. e doar prost by default 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2015 Postat Decembrie 11, 2015 e doar prost by defaultDaca vede bogdanel cea scris...cre'ca'l baneaza 4
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 12, 2015 A fost doar parerea mea.Nu esti cu nimic mai presus decat mine daca vorbesti urat.Antonescu de traia................Sunt nationalist.Daca voi treceati prin ce am trecut eu cu niste ciori borate,nu ma mai injutari. 1
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 12, 2015 Injurai...Scz. 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 12, 2015 A fost doar parerea mea.Nu esti cu nimic mai presus decat mine daca vorbesti urat.Antonescu de traia................Sunt nationalist.Daca voi treceati prin ce am trecut eu cu niste ciori borate,nu ma mai injutari.Te-au băgat la produs? 2
Vizitator worldoftanks Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Ce legatura are nationalismul cu dorinta de a fi murit niste manelisti? Manelistii aia la care faci tu referire sunt tot romani, tot OAMENI. Inainte de a fi nationalist, pari a fi doar un amarat de xenofob/rasist. Toate bune! 5
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 12, 2015 Te-au băgat la produs? Sa sti ca nu este frumos cum vorbesti.Imi cer scuze daca cumva am suparat pe cineva,nu asta a fost intentia mea.Eu doar mi-am spus punct de vedere. 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 12, 2015 Sa sti ca nu este frumos cum vorbesti.Imi cer scuze daca cumva am suparat pe cineva,nu asta a fost intentia mea.Eu doar mi-am spus punct de vedere.La produs= la furat, la cersit, la facut anumite servicii, etc...nu neaparat la prostituat. Ti-am vorbit chiar frumos, in poola mea 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 12, 2015 Sa sti ca nu este frumos cum vorbesti.Imi cer scuze daca cumva am suparat pe cineva,nu asta a fost intentia mea.Eu doar mi-am spus punct de vedere. Ai comis-o, ai comis-o...frumos din partea ta ca ti-ai recunoscut greseala
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 12, 2015 La produs= la furat, la cersit, la facut anumite servicii, etc...nu neaparat la prostituat. Ti-am vorbit chiar frumos, in poola mea Cati dintre Romani se regasesc in acest pamflet?Oare domnii din franta se refera la ROMI sau ROMANI?
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 12, 2015 Ai comis-o, ai comis-o...frumos din partea ta ca ti-ai recunoscut greseala Ma repet.Nu am intentionat sa supar sau sa jignesc pe nimeni.
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 12, 2015 Cati dintre Romani se regasesc in acest pamflet?Oare domnii din franta se refera la ROMI sau ROMANI?Bag pula-n francezi si-n glumele lor de tot hândelu' Îi au si ei pe-ai lor, stai linistit, dar lor asa le place, s-o suga pe drumuri europene Parca erai nationalist putin mai la deal? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Sa sti ca nu este frumos cum vorbesti.Imi cer scuze daca cumva am suparat pe cineva,nu asta a fost intentia mea.Eu doar mi-am spus punct de vedere.Sa stii ..........in pula mea 1
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 12, 2015 Sa stii ..........in pula mea Ok,merci frumos. 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Ok,merci frumos.Sa cresti mare 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 12, 2015 S-a dus printu' Paul la puscarie...beleaua dreaq e ca nu e rrom, in poola mea 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 S-a dus printu' Paul la puscarie...beleaua dreaq e ca nu e rrom, in poola mea are si sanje sa-l bata ......... albastru 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 12, 2015 are si sanje sa-l bata ......... albastru Gogule, io mor p-astia care dau doar in rromi...bai frate, corect, fura, cersesc, inseala...problema e alta, la ce nivel?Sa-mi arate cineva un rrom care a devalizat o banca?Sau un un rrom care a contribuit la subminarea economiei nationale?!? Sau...sau...ori..... Plm, pă Românii astia care fura cu miliardili si stau toti pă arest domiciliar nu-i mai vede nimeni? Tot rromii sunt de vina?Pă moldovenii aia Romani de fut babe de 80 dă ani, nu-i mai vede nimeni?Pă Romanii aia de-și fut copiii/nepotii de cativa anisori, nu-i mai vede nimeni?Tot rromii sunt de vina? De rromi muncitori/meseriasi, artisti, profesori, etc, ati auzit??? Nu toti rromii E infractori, asa cum nici toti romanii nu sunt cetateni de onoare...in poola mea 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Gogule, io mor p-astia care dau doar in rromi...bai frate, corect, fura, cersesc, inseala...problema e alta, la ce nivel?Sa-mi arate cineva un rrom care a devalizat o banca?Sau un un rrom care a contribuit la subminarea economiei nationale?!? Sau...sau...ori..... Plm, pă Românii astia care fura cu miliardili si stau toti pă arest domiciliar nu-i mai vede nimeni? Tot rromii sunt de vina?Pă moldovenii aia Romani de fut babe de 80 dă ani, nu-i mai vede nimeni?Pă Romanii aia de-și fut copiii/nepotii de cativa anisori, nu-i mai vede nimeni?Tot rromii sunt de vina? De rromi muncitori/meseriasi, artisti, profesori, etc, ati auzit??? Nu toti rromii E infractori, asa cum nici toti romanii nu sunt cetateni de onoare...in poola mea De Ion Voicu nu zice nimenea nimica .........in pula mea Ca am si io motivele mele sa-l pomenesc edit : mult ai scris 1
d d p o f Reputație: -201 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Sa-mi arate cineva un rrom care a devalizat o banca?Sau un un rrom care a contribuit la subminarea economiei nationale?!? Trebuie mai intai sa ajunga in structurile astea, dar nu ca **spam editat**itate. Ai di pula noastra va fi, atata zic. )) 2 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 12, 2015 De Ion Voicu nu zice nimenea nimica .........in pula mea Ca am si io motivele mele sa-l pomenesc edit : mult ai scris Uite, na: Truica-romanPrintul pulii- roman Prejudiciu 136 milioane de euro(pana acum) Arest la domiciliu Un rromm fura un portofel pe 135 si primeste direct trei ani cu executare. Plm...rromii E dă vină că nu suntem noi văzuţi bine
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 12, 2015 Trebuie mai intai sa ajunga in structurile astea, dar nu ca **spam editat**itate. Ai di pula noastra va fi, atata zic. ))Nu au loc de maghiari(tot **spam editat**itari), stai linistit 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 12, 2015 De Ion Voicu nu zice nimenea nimica .........in pula mea Ca am si io motivele mele sa-l pomenesc edit : mult ai scris Toni Iordache, nu?
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 12, 2015 Postat Decembrie 12, 2015 Toni Iordache, nu? Altceva 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 12, 2015 AltcevaIn poola mea
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum