ubi concordia ibi victoria Reputație: 102 Postat Martie 6, 2017 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Postat Martie 6, 2017 Sunt tot Romani?????????S unt niste ciori borate.Faci umbra degeaba pamantului ...Poate inveti ceva din clipul atasat, desi am dubii ca intelectul iti permite. https://www.youtube.com/watch?v=OFad4-z8dfw 1
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Martie 6, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 6, 2017 Faci umbra degeaba pamantului ...Poate inveti ceva din clipul atasat, desi am dubii ca intelectul iti permite. https://www.youtube.com/watch?v=OFad4-z8dfwBai handel.Eu fac umbra pamantului degeaba???????? Cand ai faost ultima data pe un aeroport,si ai fost singura persoana din avion,cercetata pana la chiloti,doar pentru simplu fapt ca esti Roman.Sa vezi cum sa fi tinut deoparte si sa fi investigat? Ceilalti clatori sa-si vada de treaba lor si tu sa fi tinut deoparte ca ultimul om de pe pamant. Si atunci te intreb eu pe tine...De ce sa nu fi rasist?Cand cioriile au speriat...Anglia,Spania,Germania,Italia Grecia,Franta..............+tot restul europei.Probabil ar fi trebuit sa ramana in India.
ubi concordia ibi victoria Reputație: 102 Postat Martie 6, 2017 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Postat Martie 6, 2017 Bai handel.Eu fac umbra pamantului degeaba???????? Cand ai faost ultima data pe un aeroport,si ai fost singura persoana din avion,cercetata pana la chiloti,doar pentru simplu fapt ca esti Roman.Sa vezi cum sa fi tinut deoparte si sa fi investigat? Ceilalti clatori sa-si vada de treaba lor si tu sa fi tinut deoparte ca ultimul om de pe pamant. Si atunci te intreb eu pe tine...De ce sa nu fi rasist?Cand cioriile au speriat...Anglia,Spania,Germania,Italia Grecia,Franta..............+tot restul europei.Probabil ar fi trebuit sa ramana in India.Handel? Handel a trait in secolul 17. A murit saracul de ceva timp...In 50 de ani de viata am calatorit cat nu o vei face tu in 10 vieti. Nu m-a oprit nimeni, niciodata pentru ca sunt roman, pe nici un aeroport din lumea asta.Nu mai victimiza si incerca sa capeti simpatie pe seama unor semeni, fie ca-ti place etnia lor sau nu.Mai degraba analizeaza-ti propria fiinta pentru a gasi si ceva urme de umanitate.
machucambo Reputație: -974 Postat Martie 6, 2017 Oras:Ucea Oras:Ucea Postat Martie 6, 2017 Handel? Handel a trait in secolul 17. A murit saracul de ceva timp...In 50 de ani de viata am calatorit cat nu o vei face tu in 10 vieti. Nu m-a oprit nimeni, niciodata pentru ca sunt roman, pe nici un aeroport din lumea asta.Nu mai victimiza si incerca sa capeti simpatie pe seama unor semeni, fie ca-ti place etnia lor sau nu.Mai degraba analizeaza-ti propria fiinta pentru a gasi si ceva urme de umanitate.Despre "hăndel" era vorba. La Sacre Coeur ai mai fost în ultimul timp? Ai observat ce te "întâmpină" la intrare și la ieșire? Sau erai la mult prea "uman" ca să observi. Sau panaramele care te invită să "semnezi" o listă soioasă și să donezi pentru o cauză "umanitară", pentru o organizație care nu există, le-ai observat prin tot Parisul? Dacă n-oi fi și donat, din spirit umanitar, nu de altceva.
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Martie 6, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 6, 2017 Handel? Handel a trait in secolul 17. A murit saracul de ceva timp...In 50 de ani de viata am calatorit cat nu o vei face tu in 10 vieti. Nu m-a oprit nimeni, niciodata pentru ca sunt roman, pe nici un aeroport din lumea asta.Nu mai victimiza si incerca sa capeti simpatie pe seama unor semeni, fie ca-ti place etnia lor sau nu.Mai degraba analizeaza-ti propria fiinta pentru a gasi si ceva urme de umanitate.
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Martie 6, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 6, 2017 Astia sunt ciori sau Romani? Ma intrebi,cum de sunt rasist????????? https://www.youtube.com/watch?v=RTgYDOAv9-s
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Martie 6, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 6, 2017 Handel? Handel a trait in secolul 17. A murit saracul de ceva timp...In 50 de ani de viata am calatorit cat nu o vei face tu in 10 vieti. Nu m-a oprit nimeni, niciodata pentru ca sunt roman, pe nici un aeroport din lumea asta.Nu mai victimiza si incerca sa capeti simpatie pe seama unor semeni, fie ca-ti place etnia lor sau nu.Mai degraba analizeaza-ti propria fiinta pentru a gasi si ceva urme de umanitate.Scuze ca te-am jignit,numindu-te Handel. Daca vrei sa ti apararea tiganiilor,mergi pe Ferentaari pe Zetari 18,pe la ora 22 si vezi daca esti Roman sau nu...
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Martie 6, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 6, 2017 Oare ce-ti spun, sau ce-ti sugereaza aceste simboluri? Deja stiu raspunsul tau.Nu te mai chinui sa-l scrii.
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Martie 6, 2017 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Martie 6, 2017 Handel? Handel a trait in secolul 17. A murit saracul de ceva timp...In 50 de ani de viata am calatorit cat nu o vei face tu in 10 vieti. Nu m-a oprit nimeni, niciodata pentru ca sunt roman, pe nici un aeroport din lumea asta.Nu mai victimiza si incerca sa capeti simpatie pe seama unor semeni, fie ca-ti place etnia lor sau nu.Mai degraba analizeaza-ti propria fiinta pentru a gasi si ceva urme de umanitate.?Pe mine ma deranjat,ca am fost singurul din avion,oprit pentru cercetare,in timp ce,ceilalti calatori isi vedeau de drum. Se pare ca in 50 de ani ai tai,nu ai auns pe unde am fost eu in 30 de ani ai mei.Daca doresti sa ne comparam vizele,nu este nici timpul si nici locul,pentru a o face. Hai ca ma bag la somn.Vise placute-n avion.
ubi concordia ibi victoria Reputație: 102 Postat Martie 7, 2017 Oras:Egiptul antic Oras:Egiptul antic Postat Martie 7, 2017 Despre "hăndel" era vorba. La Sacre Coeur ai mai fost în ultimul timp? Ai observat ce te "întâmpină" la intrare și la ieșire? Sau erai la mult prea "uman" ca să observi. Sau panaramele care te invită să "semnezi" o listă soioasă și să donezi pentru o cauză "umanitară", pentru o organizație care nu există, le-ai observat prin tot Parisul? Dacă n-oi fi și donat, din spirit umanitar, nu de altceva. Salut! Cerșetorii din Franța, și nu numai, nu sunt doar rromi din România. Nici măcar nu sunt doar rromi. Te înșeli dacă întradevăr crezi asta. Apropo, în SUA, "leagănul democrației", toate orașele sunt împânzite de cerșetori. Și, surpriză, nu vei găsi vreun rrom printre ei. Sau doar vreunul rătăcit. Singurele țari unde nu am văzut cerșetori pe stradă sunt Australia și Noua Zeelandă. Instituțiile statului sunt extrem de bine structurate, iar oamenii foarte pregătiți și educați. Nu zic că rromii nu au uscăturile lor, dar toți au uscături. Imaginea României peste hotare nu este reprezentată de niște cerșetori, ci de cei care muncesc cinstit și cu dăruire în alte țări. Am avut șansa, și nu o spun pentru a epata (a fost un vis devenit realitate) , să călătoresc și să vizitez aproape toate țările globului, iar românii sunt extrem de apreciați pentru dăruire, devotament, stabilitate, încredere. Generalizarea și intoleranța sunt semne de slăbiciune ale unui popor. Niciodată nu am fost tratat diferit sau asociat cu cei la care faceți voi referire. Toate bune! Btw, "Hăndel" este de fapt "hândel", iar utilizarea nu este acceptată nici de către cel mai tolerant utilizator al limbajului urban. Observ, însă, că pe forum este uzitată excesiv 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum