johanes Reputație: 9 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:pe pamant Oras:pe pamant Postat Noiembrie 1, 2015 ce parere aveti de fenomenul numit cuckoldry,cuckold?Am gasit acest forum din intamplare.http://www.cuckoldsforum.com/controversial-issues/5447-men-who-suck-3.htmlmie mi se pare absolut oribil si scarbos .
unscarred Reputație: 1454 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Ubicuu Oras:Ubicuu Postat Noiembrie 1, 2015 Interesant e ca asta e o fantezie a barbatilor intr-o masura mult mai mare decat a femeilor. 1
cine Reputație: -598 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 1, 2015 Daca nu era joined in 2013 ziceam ca-i troll. Sincer ma doare-n p**a ce vor sa suga altii. Ca-s gay, bi, tri, sa faca ce vor in dormitor. Doar sa nu-mi umple filmele cu scene "Brokeback Mountain", sa fie laudati cu Oscaruri si in scoli sa nu fie prezentati ca "familii de tip nou". Scarba mi-e de preoti dar ii vad ca necesari curentului anti-gay. Preotii sunt un soi de Raid anti-gandaci. Toxici dar utili. 1 6
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 1, 2015 Sa ramanem totusi la faptul ca ne plac lesbienele ... si doar atat
cine Reputație: -598 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Noiembrie 1, 2015 Alea din filme. Cele reale sunt dezgustatoare.
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 1, 2015 Alea din filme. Cele reale sunt dezgustatoare. Un show lesbi totusi, cu doua domnite bi- ... macar o data'n viata ...
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 1, 2015 Un show lesbi totusi, cu doua domnite bi- ... macar o data'n viata ...Incercat, nu am fost extraordinar de impresionat ! Voi continua cu tactica, una cate una !
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 1, 2015 Incercat, nu am fost extraordinar de impresionat ! Voi continua cu tactica, una cate una ! Amu' stii cum e, pana ce omu' nu incearca pe pielea lui, degeaba-i spui .... dar momentan sunt multumit de tactica una si aceeasi
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 1, 2015 Amu' stii cum e, pana ce omu' nu incearca pe pielea lui, degeaba-i spui .... dar momentan sunt multumit de tactica una si aceeasi Omu daca nu trece prin mai multe faze se plictiseste si devine anost !
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 1, 2015 Omu daca nu trece prin mai multe faze se plictiseste si devine anost ! Momentan faza actuala e delicioasa, de fiecare data reuseste sa ma uimeasca si sa descopar ceva nou .... deci, ma mai tine
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 1, 2015 Momentan faza actuala e delicioasa, de fiecare data reuseste sa ma uimeasca si sa descopar ceva nou .... deci, ma mai tine Bravo, have a nice life !
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 1, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 1, 2015 Bravo, have a nice life ! you too ... good night ! 1
jili bombardieru Reputație: 6952 Postat Noiembrie 1, 2015 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5 Postat Noiembrie 1, 2015 ce parere aveti de fenomenul numit cuckoldry,cuckold?Am gasit acest forum din intamplare.http://www.cuckoldsforum.com/controversial-issues/5447-men-who-suck-3.htmlmie mi se pare absolut oribil si scarbos . asta e cel mai in masura sa-ti raspunda. el practica d'astea dupa gratarele din cernica
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum