peso69 Reputație: 165 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Ianuarie 10, 2017 Eu am mai scris odată ca sta cam prost la capitolul comunicare cu clienții.Cînd era permanent la Cluj zicea că-i ocupata cu școală,acum nu raspunde la telefon dar nici aici nu scrie.Mai încearcă.E greu cu pizda si cînd o plătești.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 10, 2017 Postat Ianuarie 10, 2017 EU am sunat in fiecare zi,si am trimis sms da telefonul e inchis si dimineata si la miaza si seara.NO nu stiu,poate a patit ceva (sper ca nu)cine stie poate in curand o sa dea ceva explicatii pentru clujeni!!!Ai dreptate PESO69 uneori mai greu cand o platesti!!!RABDARE!!!! BAFTA
peso69 Reputație: 165 Postat Ianuarie 10, 2017 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Ianuarie 10, 2017 Salut!Eu o înțeleg si pe asta cu intimplarea neprevăzută,dar este așa de greu sa scrii doua cuvinte aici?Omu își fute capul cum să-și facă timp in programul zilnic pt o vizita la ea si ce primește?Ignoranta!Mie îmi pare lipsa de respect.Sa ma ierte stimata d-soara daca exagerez.
vietnamiezul Reputație: 25 Postat Ianuarie 11, 2017 Postat Ianuarie 11, 2017 Sincer cred ca raposatul Caragiale se intoarce in mormant. Vorba unui clasic in viata: "e greu cu pizda si cand o platesti".Eu zic ca stimata domnisoara nu o sa va ierte obrazniciile si nu va va mai raspunde la telefon in vecii vecilor amin.Rabdare, bafta, dar daca nu mai puteti sa stiti ca aveti doua maini si una o puteti tine sub fund pana amorteste, dupa care e visare. Va respect enorm.
Vizitator Reputație: 0 Postat Ianuarie 11, 2017 Postat Ianuarie 11, 2017 Sincer cred ca raposatul Caragiale se intoarce in mormant. Vorba unui clasic in viata: "e greu cu pizda si cand o platesti".Eu zic ca stimata domnisoara nu o sa va ierte obrazniciile si nu va va mai raspunde la telefon in vecii vecilor amin.Rabdare, bafta, dar daca nu mai puteti sa stiti ca aveti doua maini si una o puteti tine sub fund pana amorteste, dupa care e visare. Va respect enorm.Multumimi pentru sfaturi Vietnamiezule,si noi te respectami la fel de mult!!!!PS:(sa dai sfaturi pentru tovarasi tai din cartierul vietnamiez!!!!ramane de vazut daca o sa fiim iertati sau nu(saracul de tine ).RESPECT SI SA ASTEPTAMI PE GINAAAA!!!! 1
hhhhater Reputație: 59 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Ianuarie 11, 2017 Sincer cred ca raposatul Caragiale se intoarce in mormant. Vorba unui clasic in viata: "e greu cu pizda si cand o platesti".Eu zic ca stimata domnisoara nu o sa va ierte obrazniciile si nu va va mai raspunde la telefon in vecii vecilor amin.Rabdare, bafta, dar daca nu mai puteti sa stiti ca aveti doua maini si una o puteti tine sub fund pana amorteste, dupa care e visare. Va respect enorm. tu esti ala caruia i se mai zice si mangina, adica tradus in vietnameza vine 'barbatul Ginei'.. nu sunt sigur, poate gresesc.
peso69 Reputație: 165 Postat Ianuarie 11, 2017 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Ianuarie 11, 2017 Da cum sa nu ne ierte ca doar nu ne plătește ea pe noi ca sa o cautam.Sau daca nu poate fi serioasa,sa ne lase!
vietnamiezul Reputație: 25 Postat Ianuarie 12, 2017 Postat Ianuarie 12, 2017 Ideea este că degeaba o așteptați pe Gina. În prezent ea trăiește povestea mult visată din Pretty Woman.Cînd sponsorul se va plictisi de ea, vă veți putea bucura de serviciile ei.Săraca de ea crede în iubirea adevărată și îi vîjîie fluturașii prin burtică. Semnat: [email protected] 1
peso69 Reputație: 165 Postat Ianuarie 12, 2017 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Ianuarie 12, 2017 Anunțul cu vizita care trebuia sa fie cine l-a postat?
raissasigina Reputație: 274 Postat Ianuarie 16, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Autor Postat Ianuarie 16, 2017 Vă mulțumesc frumos pentru comentarii!După ce am ajuns în Cluj am avut o invitație la o cabana pentru catva zile și nu am avut semnal la telefon.Îmi cer scuze.
haroun Reputație: -440 Postat Ianuarie 16, 2017 Postat Ianuarie 16, 2017 Na, s-or terminat repede fluturii în burta. I-o fi pus iubi naftalina în mâncare.
Vizitator pavel28 Reputație: 0 Postat Ianuarie 16, 2017 Postat Ianuarie 16, 2017 Te-ai scos,Gina :-) Asta e atitudine de fata serioasa??Asta e o minciuna cat casa poporului!Mergeti si aruncati-va in Somes,cu pesti cu tot!
peso69 Reputație: 165 Postat Ianuarie 17, 2017 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Ianuarie 17, 2017 Vă mulțumesc frumos pentru comentarii!După ce am ajuns în Cluj am avut o invitație la o cabana pentru catva zile și nu am avut semnal la telefon.Îmi cer scuze....si înainte de plecare la cabana ti s-a stricat pc-ul de n-ai putut scrie doua cuvinte aici.Le știm noi pe toate nu te mai osteni cu scuzele!
penisss Reputație: 310 Postat Ianuarie 20, 2017 Oras:Iasi Oras:Iasi Postat Ianuarie 20, 2017 Sâmbăta pe 21 lucrezi?
songoku Reputație: 809 Postat Ianuarie 28, 2017 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Ianuarie 28, 2017 Cum aucspus si altui telefonul este cam inchis
raissasigina Reputație: 274 Postat Februarie 5, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Autor Postat Februarie 5, 2017 Bună ziua!Din 06.02.2017 voi fi în Cluj pentru câteva zile.O zi frumoasa tuturor! 😘
bogdanuz Reputație: 1 Postat Februarie 5, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Postat Februarie 5, 2017 La ce cabana?) 1
jrs Reputație: 452 Postat Februarie 5, 2017 Oras:cj Oras:cj Postat Februarie 5, 2017 Poate si- a gasit jumatatea, ca si Ancuta(Sexything) si s-a lasat de meserie... Pantera cred k ne poate da lamuririacum am citit postarea ? deci sexything are inel acum ? de asta a disparut din peisaj ? sau mai stie cineva ceva de ea ? ps: scuze ca intreb aici dar daca tot am vazut postarea....
peso69 Reputație: 165 Postat Februarie 6, 2017 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Februarie 6, 2017 Bună ziua!Din 06.02.2017 voi fi în Cluj pentru câteva zile.O zi frumoasa tuturor! 😘...daca nu mai primești vreo invitație!
darkhorse Reputație: 85 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 10, 2017 de 3 zile sun si intra casuta vocala.sun pe 0753 668 286.a reusit cineva sa dea de ea zilele astea?
vietnamiezul Reputație: 25 Postat Februarie 10, 2017 Postat Februarie 10, 2017 Deci, dacă nu ați înțeles, vă explic eu. Uneori Iubi este zgârcit cu Ginuța, că ea este o fetiță fandosită și se mai supără și se mai ceartă etc.În astfel de momente Ginuța mai scrie pe acest forum că revine, că e disponibilă și atunci Iubi face degrabă rost de cașcaval și o convinge că într-adevăr el este Alesul și să nu mai dea prunița și la alții, că Iubi este gelos și posesiv etc.Dar Ginuța nu ar vrea ea să mai dea prunița așa hai-hui, așa că îl prostește de cap pe Iubi și astfel viața este roz și minunată.No, ați înțeles acuma, sau sunteți tăt grei de cap?
darkhorse Reputație: 85 Postat Februarie 10, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Februarie 10, 2017 pai plm.credeam ca viata e mai simpla.scrii ca revii si vei reveni . dar daca e asa cum scrii,foarte tare...pentru ea
raissasigina Reputație: 274 Postat Februarie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Autor Postat Februarie 14, 2017 Buna! De azi 14.02.2017 sunt in orasul vostru.Va astept cu drag! 😘
raissasigina Reputație: 274 Postat Februarie 15, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Autor Postat Februarie 15, 2017 0753668286 5
cerbu xxx Reputație: 22 Postat Februarie 15, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Postat Februarie 15, 2017 🙄🙄🙄Frumoasa pasarica ai Gina 🤔🤔🤔
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum