peso69 Reputație: 165 Postat Februarie 16, 2017 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Februarie 16, 2017 După atitea povesti era nevoie de o poza provocatoare.
camarro Reputație: 2978 Postat Februarie 16, 2017 Oras:RO Oras:RO Postat Februarie 16, 2017 Gina chiar este in Cluj cu aceleasi servicii demne de top. 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Februarie 16, 2017 Postat Februarie 16, 2017 Gina chiar este in Cluj cu aceleasi servicii demne de top.Si astazi pleaca din cluj sau mai ramane???
space Reputație: 113 Postat Februarie 16, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Postat Februarie 16, 2017 Probabil a plecat. De 2 - 3 ore sun si intra mesageria.
raissasigina Reputație: 274 Postat Martie 2, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Autor Postat Martie 2, 2017 Buna dragilor! Din 02.03.2017 voi fi in Cluj pentru cateva zile.
raissasigina Reputație: 274 Postat Martie 3, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Autor Postat Martie 3, 2017 😘😘😘
raissasigina Reputație: 274 Postat Martie 6, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Autor Postat Martie 6, 2017 Dragii mei pana miercuri voi fi in Cluj.Imi cer scuze celor ce nu am apucat sa le raspund la telefon.Va pup! 😘
raissasigina Reputație: 274 Postat Martie 7, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Autor Postat Martie 7, 2017 3
amantup Reputație: -4 Postat Martie 7, 2017 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Martie 7, 2017 Care ii nr de telefon??
peso69 Reputație: 165 Postat Martie 8, 2017 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Martie 8, 2017 2017-03-07 17.29.18.jpgLa multi ani frumusețe!
raissasigina Reputație: 274 Postat Martie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Autor Postat Martie 14, 2017 Peso69 multumesc frumos! 😘
raissasigina Reputație: 274 Postat Martie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Autor Postat Martie 14, 2017 Din 14.03.2017 voi fi in Cluj. Va pup! 😘 1
raissasigina Reputație: 274 Postat Martie 14, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Autor Postat Martie 14, 2017 Nr.meu de contact 0753668286
songoku Reputație: 809 Postat Martie 14, 2017 Oras:Undeva aproape Oras:Undeva aproape Postat Martie 14, 2017 Ginuta iti este inchis telefonul.
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15, 2017 Postat Martie 15, 2017 BUNA DIMINEATA OAMENI BUNI. Cum să începi recenzia asta,măi oameni buni???Tot am citit aici,pe topicul Ginutei bune si rele ....si sa fiu sincer cu voi nu primadata cînd ajund la aceasta domnisoara minunata frumoasa!!!Evident că aici,băieti care credeti că acum,vreau să fac reclamă pentru ea vă înșelaț!!!!De ce măduc la ea cum apare in cluj???PETRU CĂ:E FRUMOASĂ,DRAGUTĂ,ZĂMBĂREATA,ARE SERVICII FOARTE BUNE,NU TE GRĂBEȘTE,TOT TACĂMUL!!!!!NO AMU-I AMU SĂ TREC LA CE E DE SCRIS DESPRE ÎNTĂLNIREA CARE AM AVUT IERI SEARA LA ORA 21:00 DOAR DE AIA TREC ORA CA SĂ ȘTIE GINUȚA CINE E ÎNDROGĂSTIT DE EA .LOCATIA:9 lăngă un hotel frumos pe calea turzi (micuț,cochet,frumos,tot ce trebuie.un minus =slapi)GFE:10 am fost servit cu tot ce vrea un bărbat de la o femeie in afara de= ORAL NP:9 cu plăcere,pasiune si dăruire din ambele părti(fără cim era sa fie dar nu a fost ) NORMAL:no amu-i bai că normalul o să fie altădată așa am rămas,pt că sincer ma stors de nu mai faceam fata da să știți că nu-i de joaca cu ea la normal eu tot timpul am plecat cu genunchi tremurati de la ea :hihatSĂRUT MĂNA!!!150RONNO AM AJUNS LA FINAL,SINCER BĂIETI EU RECOMAND PE GINUTA MAI ARE EA DEFECTE PLEACA LA CABANA SAU UITĂ UNA ALTA DA IN PAT ESTE O MINUNE PARCA ESTI LA O PRIETENA DIN TINERETE SI ITI DĂ UN FEELING FOARTE TARE.PS:NU AM VĂZUT AVEAM UNGHITA IN PORTBAGAJ(NICIODATA NU AM VAZUT CEVA SUSPECT)BAFTĂ. 6
kkmitz Reputație: 4245 Postat Martie 15, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Postat Martie 15, 2017 BUNA DIMINEATA OAMENI BUNI. Cum să începi recenzia asta,măi oameni buni???Tot am citit aici,pe topicul Ginutei bune si rele ....si sa fiu sincer cu voi nu primadata cînd ajund la aceasta domnisoara minunata frumoasa!!!Evident că aici,băieti care credeti că acum,vreau să fac reclamă pentru ea vă înșelaț!!!!De ce măduc la ea cum apare in cluj???PETRU CĂ:E FRUMOASĂ,DRAGUTĂ,ZĂMBĂREATA,ARE SERVICII FOARTE BUNE,NU TE GRĂBEȘTE,TOT TACĂMUL!!!!!NO AMU-I AMU SĂ TREC LA CE E DE SCRIS DESPRE ÎNTĂLNIREA CARE AM AVUT IERI SEARA LA ORA 21:00 DOAR DE AIA TREC ORA CA SĂ ȘTIE GINUȚA CINE E ÎNDROGĂSTIT DE EA .LOCATIA:9 lăngă un hotel frumos pe calea turzi (micuț,cochet,frumos,tot ce trebuie.un minus =slapi)GFE:10 am fost servit cu tot ce vrea un bărbat de la o femeie in afara de= ORAL NP:9 cu plăcere,pasiune si dăruire din ambele părti(fără cim era sa fie dar nu a fost ) NORMAL:no amu-i bai că normalul o să fie altădată așa am rămas,pt că sincer ma stors de nu mai faceam fata da să știți că nu-i de joaca cu ea la normal eu tot timpul am plecat cu genunchi tremurati de la ea :hihatSĂRUT MĂNA!!!150RONNO AM AJUNS LA FINAL,SINCER BĂIETI EU RECOMAND PE GINUTA MAI ARE EA DEFECTE PLEACA LA CABANA SAU UITĂ UNA ALTA DA IN PAT ESTE O MINUNE PARCA ESTI LA O PRIETENA DIN TINERETE SI ITI DĂ UN FEELING FOARTE TARE.PS:NU AM VĂZUT AVEAM UNGHITA IN PORTBAGAJ(NICIODATA NU AM VAZUT CEVA SUSPECT)BAFTĂ. misto entuziasm colegu dar revino-ti sti ca Gina-i luata
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 15, 2017 Postat Martie 15, 2017 misto entuziasm colegu dar revino-ti sti ca Gina-i luatastiu stiu doar ca omul mai viseaza......mersi de sfat. 1
diamond prince Reputație: 1760 Postat Martie 15, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Martie 15, 2017 se pare ca nu-s la curent cu noile relatii mondene ale Clujului...cum adica gina ii luata ? adica ii casatorita ?
peso69 Reputație: 165 Postat Martie 17, 2017 Oras:cluj napoca Oras:cluj napoca Postat Martie 17, 2017 Daca-i luata cum se explica prestațiile si așa rare cum sint?Fuge de linga ala sa și-o mai traga si cu alții sau o trimite el?
raissasigina Reputație: 274 Postat Aprilie 27, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Telefon: [email protected] Oras:Calea Turzii Autor Postat Aprilie 27, 2017 Buna dragilor!😠Din 28.04.2017 voi fi in Cluj. Va astept cu drag! 😘
Vizitator Reputație: 0 Postat Mai 2, 2017 Postat Mai 2, 2017 Buna dragilor! Din 28.04.2017 voi fi in Cluj. Va astept cu drag! si pana cand esti in Cluj,si cum putemi lua legatura cu tine??????
pacurar Reputație: 1 Postat Mai 8, 2017 Oras:zalau Oras:zalau Postat Mai 8, 2017 la zalau te asteptam 1
addicted69 Reputație: 1076 Postat Mai 8, 2017 Postat Mai 8, 2017 si pana cand esti in Cluj,si cum putemi lua legatura cu tine??????(0753) 668 286 - ultimul numar pe care am vb
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum