Sari la conținut

GINA 0746410708

Postări Recomandate

• Oras:cluj napoca
Postat

După atitea povesti era nevoie de o poza provocatoare.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Gina chiar este in Cluj cu aceleasi servicii demne de top.

Si astazi pleaca din cluj sau mai ramane???

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Probabil a plecat. De 2 - 3 ore sun si intra mesageria.  :no2

Vizitator
Postat

BUNA DIMINEATA OAMENI BUNI.

Cum să începi recenzia asta,măi oameni buni???Tot am citit aici,pe topicul Ginutei bune si rele :bow....si sa fiu sincer cu voi nu primadata cînd ajund la aceasta domnisoara minunata frumoasa!!!

Evident că aici,băieti care credeti că acum,vreau să fac reclamă pentru ea vă înșelaț!!!!De ce măduc la ea cum apare in cluj???PETRU CĂ:E FRUMOASĂ,DRAGUTĂ,ZĂMBĂREATA,ARE SERVICII FOARTE BUNE,NU TE GRĂBEȘTE,TOT TACĂMUL!!!!!

NO AMU-I AMU SĂ TREC LA CE E DE SCRIS DESPRE ÎNTĂLNIREA CARE AM AVUT IERI SEARA LA ORA 21:00 :laugh2  DOAR DE AIA TREC ORA CA SĂ ȘTIE GINUȚA CINE E ÎNDROGĂSTIT DE EA  :slap2  :laugh2  .

LOCATIA:9 lăngă un hotel frumos pe calea turzi :laugh2  (micuț,cochet,frumos,tot ce trebuie.un minus =slapi)

GFE:10 am fost servit cu tot ce vrea un bărbat de la o femeie :pepsi  :kiss3 :felatie   :boob  :69   :hug1 in afara de= :sexanal  

ORAL NP:9 cu plăcere,pasiune si dăruire din ambele părti(fără cim :cry2 era sa fie dar :crazylove   nu a fost ) :laugh2  

NORMAL:no amu-i bai că normalul o să fie altădată așa am rămas,pt că sincer ma stors de nu mai faceam fata :blushing2   da să știți că nu-i de joaca cu ea la normal eu tot timpul am plecat cu genunchi tremurati de la ea  :laugh2 :hihatSĂRUT MĂNA!!!150RON

NO AM AJUNS LA FINAL,SINCER BĂIETI EU RECOMAND PE GINUTA MAI ARE EA DEFECTE PLEACA LA CABANA SAU UITĂ UNA ALTA DA IN PAT ESTE O MINUNE PARCA ESTI LA O PRIETENA DIN TINERETE SI ITI DĂ UN FEELING FOARTE TARE.

PS:NU AM VĂZUT  :animal_fish:  :animal_fish:   :laugh2  AVEAM UNGHITA IN PORTBAGAJ(NICIODATA NU AM VAZUT CEVA SUSPECT)BAFTĂ. 

• Like 6
  • Oras:Miami FL
  • Oras:Miami FL
Postat

BUNA DIMINEATA OAMENI BUNI.

Cum să începi recenzia asta,măi oameni buni???Tot am citit aici,pe topicul Ginutei bune si rele :bow....si sa fiu sincer cu voi nu primadata cînd ajund la aceasta domnisoara minunata frumoasa!!!

Evident că aici,băieti care credeti că acum,vreau să fac reclamă pentru ea vă înșelaț!!!!De ce măduc la ea cum apare in cluj???PETRU CĂ:E FRUMOASĂ,DRAGUTĂ,ZĂMBĂREATA,ARE SERVICII FOARTE BUNE,NU TE GRĂBEȘTE,TOT TACĂMUL!!!!!

NO AMU-I AMU SĂ TREC LA CE E DE SCRIS DESPRE ÎNTĂLNIREA CARE AM AVUT IERI SEARA LA ORA 21:00 :laugh2  DOAR DE AIA TREC ORA CA SĂ ȘTIE GINUȚA CINE E ÎNDROGĂSTIT DE EA  :slap2  :laugh2  .

LOCATIA:9 lăngă un hotel frumos pe calea turzi :laugh2  (micuț,cochet,frumos,tot ce trebuie.un minus =slapi)

GFE:10 am fost servit cu tot ce vrea un bărbat de la o femeie :pepsi  :kiss3 :felatie   :boob  :69   :hug1 in afara de= :sexanal  

ORAL NP:9 cu plăcere,pasiune si dăruire din ambele părti(fără cim :cry2 era sa fie dar :crazylove   nu a fost ) :laugh2  

NORMAL:no amu-i bai că normalul o să fie altădată așa am rămas,pt că sincer ma stors de nu mai faceam fata :blushing2   da să știți că nu-i de joaca cu ea la normal eu tot timpul am plecat cu genunchi tremurati de la ea  :laugh2 :hihatSĂRUT MĂNA!!!150RON

NO AM AJUNS LA FINAL,SINCER BĂIETI EU RECOMAND PE GINUTA MAI ARE EA DEFECTE PLEACA LA CABANA SAU UITĂ UNA ALTA DA IN PAT ESTE O MINUNE PARCA ESTI LA O PRIETENA DIN TINERETE SI ITI DĂ UN FEELING FOARTE TARE.

PS:NU AM VĂZUT  :animal_fish:  :animal_fish:   :laugh2  AVEAM UNGHITA IN PORTBAGAJ(NICIODATA NU AM VAZUT CEVA SUSPECT)BAFTĂ. 

misto entuziasm colegu dar revino-ti sti ca Gina-i luata

Vizitator
Postat

misto entuziasm colegu dar revino-ti sti ca Gina-i luata

stiu stiu doar ca omul mai viseaza......mersi de sfat. :bow

• Like 1
Postat

Daca-i luata cum se explica prestațiile si așa rare cum sint?Fuge de linga ala sa și-o mai traga si cu alții sau o trimite el?

Vizitator
Postat

Buna dragilor! Din 28.04.2017 voi fi in Cluj. Va astept cu drag!

si pana cand esti in Cluj,si cum putemi lua legatura cu tine??????

Postat

si pana cand esti in Cluj,si cum putemi lua legatura cu tine??????

(0753) 668 286 - ultimul numar pe care am vb

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...