Sari la conținut

Gluma proasta

Postări Recomandate

• Oras:Braila
  • Oras:Braila
Postat

Cine ar vrea sa puna un anunt cu tine ca sa atraga clienti ?  Poate doar daca vrea sa-i goneasca.

Daca citeai mai bine ce am scris nu ai fi aberat pe aici, dar cum la unii trebuie sas le desenez ca ori citesc printre randuri,ori citesc ce le convine lor, trebuie sa desenez. Am spus ca si mie mi sa pus asnuntul pe acel site dar CU UN NR DE TEL CARE NU ERA AL MEU,NR DE TEL ERA A ALTCUIVA,care a vrut sa-i faca rau Mie nu mi s-a facut nici un rau, doar a fost deranjati de anunt cine nu trebuia. Acum sper ca am fost desul de clara. 

Se pare ca nu7 sunt singurul caz si cineva se tine de prostioare,fara sa ia in calcul ca exista si functia de report.

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Dupa IP poti gasi adresa EXACTA a persoanei respective,inclusiv etajul unde salasluieste. Daca e IP de wifi de la vreo cafenea,my bad. Nu am cum sa aflu niciodata cine a fost.

Insa daca a facut greseala sa posteze de acasa,atunci e al meu/mea. :)

Dupa IP, poti gasi adresa providerului de net, in cel mai fericit caz, nicidecum adresa utiliatorului final. Asta doar daca nu cumva ai mandat si mergi la provider sa iti dea adresa. 

Plus ca poate folosi un proxi, caz in care " pa si la revedere".

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Daca citeai mai bine ce am scris nu ai fi aberat pe aici, dar cum la unii trebuie sas le desenez ca ori citesc printre randuri,ori citesc ce le convine lor, trebuie sa desenez. Am spus ca si mie mi sa pus asnuntul pe acel site dar CU UN NR DE TEL CARE NU ERA AL MEU,NR DE TEL ERA A ALTCUIVA,care a vrut sa-i faca rau Mie nu mi s-a facut nici un rau, doar a fost deranjati de anunt cine nu trebuia. Acum sper ca am fost desul de clara. 

Se pare ca nu7 sunt singurul caz si cineva se tine de prostioare,fara sa ia in calcul ca exista si functia de report.

Ca a vrut sa i faca rau asta pot sa inteleg, doar nu era sa aleaga poze de la sexything, atunci nu se mai numea ca vrea sa i faca rau, se nunmea ca vrea sa-i faca bine :))

• Oras:Acolo unde trebuie
  • Oras:Acolo unde trebuie
Postat

Cred că abia așteaptă să fie descoperit și deconspirat :138x

Dacă-l prinzi ce-i faci...îl fu... :350x

Eu nu cred că merită...

Postat

Dupa IP, poti gasi adresa providerului de net, in cel mai fericit caz, nicidecum adresa utiliatorului final. Asta doar daca nu cumva ai mandat si mergi la provider sa iti dea adresa. 

Plus ca poate folosi un proxi, caz in care " pa si la revedere".

Daca nu stia sa scrie corect, crezi ca stia sa utilizeze un proxy ?

Nu prea m-am chinuit eu sa rezolv IP-uri asa cum se cuvine, insa am identificat orasul de provenienta, sistemul de operare si alte dracovenii d'astea, nu am avut niciodata rabdare sa sap mai adanc .... .

Postat

Dupa IP poti gasi adresa EXACTA a persoanei respective,inclusiv etajul unde salasluieste. Daca e IP de wifi de la vreo cafenea,my bad. Nu am cum sa aflu niciodata cine a fost.

De ce le dai idei, lasa-i mai sa se conecteze de acasa sa-i cunoastem si noi pe stimabilii in cauza :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...