alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 cum pana mea se poate ca pamfil sa scrie in sectiunea privata dedicata moderatorilor si lui pisic? Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 E jmeker de balta alba )) 1 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Ps. Cu 100 euro la Motan poti scrie unde vrea pwla ta. Link spre comentariu
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 dau 200 daca ma lasa sa banez cretini.....PS: pe saptamana 1 3 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Ps 2. Pamfil a scris ceva ce nu a convenit motanului si a mutat postarea unde are doar el acces. Mai simplu de atat nu se poate. Dai o bere ca te am scapat de dilema 4 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 dau 200 daca ma lasa sa banez cretini.....PS: pe saptamana Scrie i pe privat. Am o presimtire ca va introduce un nou serviciu: banare cretini pentru 20,de euro. Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Eu asa as face, as lua bani de la prosti:) Link spre comentariu
Administrator pisicuts Reputație: 114299 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 a fost mutat topicul acolo Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Si as trimite mail : esti banat de "rozkendra" pentru suma de 30 de euro. Si as face si un clasament cu sumele pentru care au fost banati, sa vedem si noi valoarea fiecaruia ) 1 1 Link spre comentariu
Vizitator sarlatanu Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Motane, ce zici, poti sa le iei banii la prosti? Macar incearca. Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Si as trimite mail : esti banat de "rozkendra" pentru suma de 30 de euro. Si as face si un clasament cu sumele pentru care au fost banati, sa vedem si noi valoarea fiecaruia )))) eu nu as bana asa usor in schimb as baga o functie de banm pt 3 zile dupa 3 warnuri, respectiv 7 zile dupa care cont normal, in cazul in care se insista dupa cele 3 zile, ceea ce ar fi rar totusi )) Dar mi-ar placea ca anumiti useri sa platesca sa isi scurteze 'exilul' dupa propunerea mea de ban )) Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 cre'ca masturbel ar cheltui o avere.... 2 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Gresit, marean care este. Eu nu mi`as cheltui nici macar un leu pentru a bana pe careva. In schimb, cred ca ar incasa o groaza de bani pentru banarea mea, ca toti v`ati inghesui Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Pt tine n-ar da nimeni nici macar un scuipat 3 4 Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 poate in5telegi ceva din versurile astea Vladut ca prea ai intrat in carapace defensiva fara sa iti dai seama macar de limite de bun simt si de unde anumite raspunsuri te duc PS claaar sunt invidioasa 1 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 poate in5telegi ceva din versurile astea Vladut ca prea ai intrat in carapace defensiva fara sa iti dai seama macar de limite de bun simt si de unde anumite raspunsuri te duc PS claaar sunt invidioasa Si ce`ar trebui sa inteleg? Ca mi se potrivesc versurile? Consider ca asa si trebuie sa fie Eu n`am intrat in carapace defensiva. Eu tocmai ca de ceva timp am trecut in ofensiva, ca m`am saturat sa raspund frumos rahatilor care ma injura si ma jignesc de orice le trece prin cap. S`au intrecut multe limite, de muuuult, dar nu eu am fost cel care le`a intrecut primul. Bine`nteles ca tu n`ai vazut asta Daca tot vorbesti de corectitudine, atunci fii atenta la cursul evenimentelor. Numai asa vei putea fii corecta. Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Pt tine n-ar da nimeni nici macar un scuipathttp://i62.tinypic.com/zwgg7d.jpg Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Si ce`ar trebui sa inteleg? Ca mi se potrivesc versurile? Consider ca asa si trebuie sa fie Eu n`am intrat in carapace defensiva. Eu tocmai ca de ceva timp am trecut in ofensiva, ca m`am saturat sa raspund frumos rahatilor care ma injura si ma jignesc de orice le trece prin cap. S`au intrecut multe limite, de muuuult, dar nu eu am fost cel care le`a intrecut primul. Bine`nteles ca tu n`ai vazut asta Daca tot vorbesti de corectitudine, atunci fii atenta la cursul evenimentelor. Numai asa vei putea fii corecta. Am fost si sunt mereu. si m-am scuzat public de multe ori cand consider ca eu am exagerat ori ca vina altora nu era mai mare decat a mea. intr-un conflict de durata, este mereu vina ambelor parti, tu te-ai scuzat vreodat fata de cineva? crede-ma cum citesc eu forumu nici macar Cassy sau Pisi nu o face si stiu ce vrei sa spui , dar pe alocuri intreci masura.... in orice caz fie ca este LAna, Coryna, Amada, Yka, Sorina sau cine o fi mereu am sustinut ca nu este rostul huliganismului si sa bruschezi femei pe forum , chit ca ai sau nu dreptate, ci maxim sa le ignori daca nu se poate altfel 1 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Am fost si sunt mereu. si m-am scuzat public de multe ori cand consider ca eu am exagerat ori ca vina altora nu era mai mare decat a mea. intr-un conflict de durata, este mereu vina ambelor parti, tu te-ai scuzat vreodat fata de cineva? crede-ma cum citesc eu forumu nici macar Cassy sau Pisi nu o face si stiu ce vrei sa spui , dar pe alocuri intreci masura.... in orice caz fie ca este LAna, Coryna, Amada, Yka, Sorina sau cine o fi mereu am sustinut ca nu este rostul huliganismului si sa bruschezi femei pe forum , chit ca ai sau nu dreptate, ci maxim sa le ignori daca nu se poate altfel Tu crezi ca mie`mi place sa fiu agresiv cu sexul feminin? Chiar si verbal? Am spus clar. Am incercat pe cat posibil sa ingor... Daca te uiti si la replicile date Lanei, o sa vezi ca desi ea a apelat la jigniri, eu i`am raspuns cat se poate de decent. Dar orice om are si limite. Nu poti ignora o persoana care "te cauta". Eu am fost acuzat c`as fi feminist, deci e clar cum tratez si cum vorbesc despre sexul feminin. INSA! Nu sunt sclavul(ca tot nu e in stare picon sa faca diferenta intre submisiv si sclav) sexului feminin. Nu as agresa fizic niciodata o reprezentanta a sexului frumos... Dar nici nu as sta sa`nghit jigniri la nesfarsit. Link spre comentariu
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 a fost mutat topicul acoloMotanu-i bagabont. E jmeker de balta alba ))I-auzi ce zice şarlatanul Link spre comentariu
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Tu crezi ca mie`mi place sa fiu agresiv cu sexul feminin? Chiar si verbal? Am spus clar. Am incercat pe cat posibil sa ingor... Daca te uiti si la replicile date Lanei, o sa vezi ca desi ea a apelat la jigniri, eu i`am raspuns cat se poate de decent. Dar orice om are si limite. Nu poti ignora o persoana care "te cauta". Eu am fost acuzat c`as fi feminist, deci e clar cum tratez si cum vorbesc despre sexul feminin. INSA! Nu sunt sclavul(ca tot nu e in stare picon sa faca diferenta intre submisiv si sclav) sexului feminin. Nu as agresa fizic niciodata o reprezentanta a sexului frumos... Dar nici nu as sta sa`nghit jigniri la nesfarsit.Ok, daca nu se poate sa comunicati amiabil atunci las-o pe ea sa spuna si cum ar fi sa nu-i raspunzi daca nu poti continua amiabil? Lana uita multe chestii poate cum ar fi ca eu pe primul topic p[e care ne-am certat nu am permisv trolului Andrei sa vb rau de ea , desi ea a adus lume multa impotriva mea, ca atunci cand era hartuita constant de um platinum vipboy eu l-am facut banat, desiogr s-a facut singur, eu doar l-am ajutat sa isi tainga potentialul fiind rnita cam la fel de mult ca si ea, empatizand si etc...... Amada inca mai tine minte cata rabdare si pietate am avut cu ea, ce sa fac acum?? eu ca femeie nu le scot ochii pt ceva ce am simtit sa fac la timpul cuvenit, tu care te dai barbat galant, CUM???!!!! cum iti permiti sa te iei in gura cu femei? ia termina cu balariile si investeste-ti timpul in hobbyuri si daca nu te poti abtine cu barbati ca deja iti ofera destui masculi comentarii. nu este cazul sa te ocupi de femei.... 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Ok, daca nu se poate sa comunicati amiabil atunci las-o pe ea sa spuna si cum ar fi sa nu-i raspunzi daca nu poti continua amiabil? Lana uita multe chestii poate cum ar fi ca eu pe primul topic p[e care ne-am certat nu am permisv trolului Andrei sa vb rau de ea , desi ea a adus lume multa impotriva mea, ca atunci cand era hartuita constant de um platinum vipboy eu l-am facut banat, desiogr s-a facut singur, eu doar l-am ajutat sa isi tainga potentialul fiind rnita cam la fel de mult ca si ea, empatizand si etc...... Amada inca mai tine minte cata rabdare si pietate am avut cu ea, ce sa fac acum?? eu ca femeie nu le scot ochii pt ceva ce am simtit sa fac la timpul cuvenit, tu care te dai barbat galant, CUM???!!!! cum iti permiti sa te iei in gura cu femei? ia termina cu balariile si investeste-ti timpul in hobbyuri si daca nu te poti abtine cu barbati ca deja iti ofera destui masculi comentarii. nu este cazul sa te ocupi de femei.... frustrato ai futut si topicu asta Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 So??Tu crezi ca mie`mi place sa fiu agresiv cu sexul feminin? Chiar si verbal? ca fiind o scursura? O mama denaturata? O jigodie ordinara? 2 4 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 So?? Fa, handicapatule, care esti. Tu citesti pe sarite? Vezi cat de imbecil esti? Te`ai mai si obosit sa cauti replici de`ale mele sa le citezi... Daca citeai pana la capat, observat ca am mentionat "Dar orice om are limite". Link spre comentariu
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Fa, handicapatule, care esti. Tu citesti pe sarite? Vezi cat de imbecil esti? Te`ai mai si obosit sa cauti replici de`ale mele sa le citezi... Daca citeai pana la capat, observat ca am mentionat "Dar orice om are limite".Băi ziaristule,handicapat e fiul mă-tii.Clar? Hai ca deja iti iau mortii in pula de nesimtit.Ti-am mai zis băi ordinarule,te tine? Hai față in față.Pișa-m-aș pe neamul tău de zdreanță care a căcat un prost in drum 2 4 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum