phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 O să se plictisească, într-un final, de vorbit singur, a prost...am mai spus-o pe undeva, Dobre, în nebunia lui mai avea haz pe ici pe colo, mai o poză aruncată la mişto, mai o glumă, mai una, mai alta...plm, parcă era altceva, pe când ăsta, 'moara sor'mea de nu zici că s-a jurat cineva strâmb pe el....proastă şi urâtă nație de om S-a jurat dracu stramb pe neamul lui.Bă io să mor dacă te mint de-am vazut prost mai mare in viață 1 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 3, 2015 S-a jurat dracu stramb pe neamul lui.Bă io să mor dacă te mint de-am vazut prost mai mare in viațăHai gata, dă-l în sloboz că şi-aşa i-am ridicat cota de piață de când tot îi plimbăm copiii prin gură
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 Hai gata, dă-l în sloboz că şi-aşa i-am ridicat cota de piață de când tot îi plimbăm copiii prin gură Adevarat,manca-i-ar pizda Corinei 1 4
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 3, 2015 Adevarat,manca-i-ar pizda CorineiŞi ce-o intra în ea zilili ăştia
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 Şi ce-o intra în ea zilili ăştia Adică ce să scurge dân buze?
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 3, 2015 Adică ce să scurge dân buze?Să fie pă gura, pă bahta şi-n sporanghinu' lui
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 3, 2015 Fa, handicapatule, care esti. Tu citesti pe sarite? Vezi cat de imbecil esti? Te`ai mai si obosit sa cauti replici de`ale mele sa le citezi... Daca citeai pana la capat, observat ca am mentionat "Dar orice om are limite". La cat si la ce scrii tu, numai pe sarite poate citi cineva, daca vrea sa-si pastreze sanatatea mintala 2
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 3, 2015 La cat si la ce scrii tu, numai pe sarite poate citi cineva, daca vrea sa-si pastreze sanatatea mintala Când ai dreptate, ai....al dreaq tu să fii de 'prizangiu' 2
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 3, 2015 Când ai dreptate, ai....al dreaq tu să fii de 'prizangiu' Pai am relatat un adevar, am incercat sa-l citesti pe Vladzi... plm cum s-o numi si era sa-mi pierd mintile Cat despre 'prizangiu' .... era piesa aia, la varsta mea imi permit orice
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 Când ai dreptate, ai....al dreaq tu să fii de 'prizangiu' Vrea sa umble cu noi,am zis
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 4, 2015 faci la pariu cu mine ca atunci cand se intinde ultimul lui gand nu sunt eu in fiecare seara, indiferent de ce glume are cu baietii?
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Noiembrie 4, 2015 neatza baetii ! Neaţaaaa. Ştii cumva ce taie greaţa? am băut ca dacii borăsc ca romanii. Numa' d-aia din popor cu prune şi mult alcool 3 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2015 Postat Noiembrie 4, 2015 Neaţaaaa. Ştii cumva ce taie greaţa? am băut ca dacii borăsc ca romanii. Numa' d-aia din popor cu prune şi mult alcooldaca nu muncesti , baga repede 50 de grame
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2015 Postat Noiembrie 4, 2015 sunt multe si vechi nu stau sa purific forumul, stie el unde si cum a zis impotriva, in fine sincer puteti spune orice eu nu dezbat tema asta deloc, pt ca refuz! da, insa daca nu a captat ce trebuia imi cer scuze pt prima mea saptamana pe forum cand aveam discutii si l-am injurat de urmasi. doar asta am de spus peace! esti obosita si statuta fey panarama
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2015 Postat Noiembrie 4, 2015 Neaţaaaa. Ştii cumva ce taie greaţa? am băut ca dacii borăsc ca romanii. Numa' d-aia din popor cu prune şi mult alcool neata , vodka taie greata
pamfil_007 Reputație: 2087 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:belgravistan Oras:belgravistan Postat Noiembrie 4, 2015 daca nu muncesti , baga repede 50 de grame Munca-i pentru tractoare şi alte utilaje neata , vodka taie greata Mulţam de sfaturi. 1
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2015 Cine e Pamfil?!?
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2015 Cine e Pamfil?!? E andărcavăr 1 4
phoenix Reputație: -585 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2015 Neaţaaaa. Ştii cumva ce taie greaţa? am băut ca dacii borăsc ca romanii. Numa' d-aia din popor cu prune şi mult alcoolApa de izvor
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 4, 2015 Cine e Pamfil?!?Ai pus ochii pă el? Circulă cu tramvaiu' 23, e de-al nostru...Balta Albă 1
cuminÅ£enia pământului Reputație: 1290 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Muzeu Oras:Muzeu Postat Noiembrie 4, 2015 Cine e Pamfil?!? 1
andrei" Reputație: 180 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:banca Oras:banca Postat Noiembrie 4, 2015 Cine e Pamfil?!? ala care iti rupe pizda in doua
sorina4u Reputație: 79 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 4, 2015 E andărcavăr Mi-a dat seama de asta. Ai pus ochii pă el? E caterinca omul. Ssssshhht, taci, vrei sa-mi faci probleme acasa?!? Circulă cu tramvaiu' 23, e de-al nostru...Balta Albă In acest caz, welcome to Gherila PTM. 1 13
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 4, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 4, 2015 Mi-a dat seama de asta. E caterinca omul. Ssssshhht, taci, vrei sa-mi faci probleme acasa?!? In acest caz, welcome to Gherila PTM. doamne rar am vazut recensii false asa proste, cu user inregistrati chiar pe ziua de azi si prima recensie chiar la acesta domna, lol Ăştia înscrişi azi, vă rog să-mi beliţi pula o sa-ti ceara banii inainte la masina;) Vin cu tramvaiul 23.... pişa-m-aş pă ei 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum