Sari la conținut

pamfil....?!?!?

Postări Recomandate

• Oras:UK
Postat

Băi ziaristule,handicapat e fiul mă-tii.Clar? Hai ca deja iti iau mortii in pula de nesimtit.Ti-am mai zis băi ordinarule,te tine? Hai față in față.Pișa-m-aș pe neamul tău de zdreanță care a căcat un prost in drum

Ce, fa? Supara adevarul? Ce replica de clasa a 2`a... "Tu esti handicapat! Te spun lu` mami!!!".

• Oras:Bucuresti
Postat

Ce, fa? Supara adevarul? Ce replica de clasa a 2`a... "Tu esti handicapat! Te spun lu` mami!!!".

Iesi ca-ti fut mortii in gura,ai intrecut orice limita a bunului simt

Postat

Iesi ca-ti fut mortii in gura,ai intrecut orice limita a bunului simt

Zi sa moara ma`ta. Tot eu? Pai da`te`n gatu ma`tii de retardat. Da` cine pula mea te crezi tu? Ai impresia ca poti sa faci orice afirmatii iti trec prin cap si celalalt sa stea sa inghita? Eu ma pis pe tine, fa. Vai steaua ta de distrus.

Postat

Zi sa moara ma`ta. Tot eu? Pai da`te`n gatu ma`tii de retardat. Da` cine pula mea te crezi tu? Ai impresia ca poti sa faci orice afirmatii iti trec prin cap si celalalt sa stea sa inghita? Eu ma pis pe tine, fa. Vai steaua ta de distrus.

Bine mă,sa moara mama,iti sug si pula,da te vezi cu mine? In seara asta?

• Oras:worldwide
Postat

Labinson să-i facă o felație lu' Pamfil şi Rozeta să privească....şi-uite aşa vor trăi fericiți pân' la adânci bătrâneți :)

yolo termina cu carateru golanesc.... ca nu cred ca i-am urat muie mamicii tale , ficei ori lu nora ta sa imi returnezi 'favoarea' mah parior cu scripeti si manarii pe unde apuci. invata sa respecti femeie cum din mama ta ai iesit tu si etc, nu imi bat tastele de pomana, te rog nu ma mai pomeni pe futai ca nu am pret afisat pe nicaieri

• Oras:pretutindeni
Postat

yolo termina cu carateru golanesc.... ca nu cred ca i-am urat muie mamicii tale , ficei ori lu nora ta sa imi returnezi 'favoarea' mah parior cu scripeti si manarii pe unde apuci. invata sa respecti femeie cum din mama ta ai iesit tu si etc, nu imi bat tastele de pomana, te rog nu ma mai pomeni pe futai ca nu am pret afisat pe nicaieri

Te-am pomenit pe privit, nu pe futai....stătuto :)

• Like 1
Postat

esti mod fumat? Ce plm spune Trolle si ce spui tu?

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Pişătepătineşidăvinapenoi :)

• Like 3
Postat

Te-am pomenit pe privit, nu pe futai....stătuto :)

stai calm ca  nu-s asa statuta cum vreti a crede. si pe plan secund daca ma pun sa iti urez din alea cum spui tu  macar in gand cu toata nima, simtirea si creieru nu intalnesti mama omida sa te dezlege. de aia nu fac din astea odata facute nu stie nici macar eu sa le dez- urez..... si energiile negative se intorc cand te astepti mai putin.... dar vrei sa vezi cum lovesc in prima faza cand le urez eu?  :)

Postat

esti mod fumat? Ce plm spune Trolle si ce spui tu?

ceea ce i-am spus eu este cumul pe cateva topice, nu pe ultima replica a lui e aici :) deci nu m nu imi doresc sau beau  ori sa fumez. si terminati san ziceti cu fumatul eu nu suport iarba, hasis, etc. corpul meu efectiv le-a respins pe toate de peste 5 ani. nu imi plac drogurile de niciun fel :)

• Like 1
Postat

stai calm ca nu-s asa statuta cum vreti a crede. si pe plan secund daca ma pun sa iti urez din alea cum spui tu macar in gand cu toata nima, simtirea si creieru nu intalnesti mama omida sa te dezlege. de aia nu fac din astea odata facute nu stie nici macar eu sa le dez- urez..... si energiile negative se intorc cand te astepti mai putin.... dar vrei sa vezi cum lovesc in prima faza cand le urez eu? :)

Piei satană :))

Postat

Piei satană :))

puf puf m-am evaporat, sper ca si tu ca faci asemenea la adresa mea :) tine minte ca te-am atentionat politicos mai sus :)

Postat

ceea ce i-am spus eu este cumul pe cateva topice, nu pe ultima replica a lui e aici :) deci nu m nu imi doresc sau beau  ori sa fumez. si terminati san ziceti cu fumatul eu nu suport iarba, hasis, etc. corpul meu efectiv le-a respins pe toate de peste 5 ani. nu imi plac drogurile de niciun fel :)

Făi te-ai molipsit si tu? Cand plm ti-a zis Trolle ca-i da muie ma-tii si toate celelalte? Daca era vorba de mine,mai intelegeam,dar el?

• Like 1
  • Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

puf puf m-am evaporat, sper ca si tu ca faci asemenea la adresa mea :) tine minte ca te-am atentionat politicos mai sus :)

ia-l si pe limbizdinho ca sunteti amandoi statuti

Postat

Făi te-ai molipsit si tu? Cand plm ti-a zis Trolle ca-i da muie ma-tii si toate celelalte? Daca era vorba de mine,mai intelegeam,dar el?

intamplator printre tuica si pruni nu intelegi care e pb astuia cu mine.  sincer ca sa o inteleg deplin eu insami ar trebui sa recitesc cand am fost foarte nervoasa in iunie, sa spun ca nu a fost asa si ca nu l-am injurat de mama in prima mea saptamana de cont ar fi nesincer, pt asta imi pare rau cu adevarat, cred ca m-am scuzat ulterior , desi eu nu jignesc gratuit, ceea ce inseamna ca m-a provocat destuul sa recurg la asa vorbe..... eu sunt obisnuita live si online sa fiu tratata foarte frumos, normal ca la unele iesiri  agresive am reactionat intreit....eu chiar am memorie, chiar daca fac des pe proasta. pt faptul ca nu termina nu imi pare si mai devreme sau mai tarziu agresivitatea fata de mine de atunci a gasit un raspuns si cea de acum se va manifesta impotriva, dar treaba lui  :) si da pe Trole l-am injurat de mama in prima saptamana de cont si i-am propus box pumn in pumn in fata :)))))) inre noi fie vorba la cat de in forma eram atunci nu cred ca nu si-ar fi luat-o uMpic :))) nu am nimic personal cu el, dar este extrwem de nepoliticos pe unde ma prinde si ca tot vorbeati de mine si day a contribuit si el la ruptura, dar despre asta nu imi vine a vorbi cu nimeni :)

Fă cruce din deştele mijlocii şi fug toţi dracii din ea

loool

Postat

intamplator printre tuica si pruni nu intelegi care e pb astuia cu mine. sincer ca sa o inteleg deplin eu insami ar trebui sa recitesc ce am fost foarte nervoasa in iunie, sa sun ca nu a fost asa ar fi nesincer, pt asta imi pare rau cu adevarat, eu chiar am memorie, chiar daca fac des pe proasta. pt faptul ca nu termina nu imi pare si mai devreme sau mai tarziu agresivitatea fata de mine de atunci ii voi urma impotriva, dar treaba lui :)

loool

Tranzleit pliz :)

• Like 1
  • Oras:belgravistan
  • Oras:belgravistan
Postat

Tranzleit pliz :)

E dă bine. A zis aşa: %$&&&$++2%55*-gvvfssh vihzg esguoşbcg dhkpîîhds hjkle&%$$5=;:"!

• Like 5
  • Minus 1
Postat

Nicotina? Cofeina? :P

Postat

E dă bine. A zis aşa: %$&&&$++2%55*-gvvfssh vihzg esguoşbcg dhkpîîhds hjkle&%$$5=;:"!

na poftim, e altceva :)

peseu: vezi că ai pus cratima greşit :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.