Sari la conținut

pamfil....?!?!?

Postări Recomandate

• Oras:UK
Postat

da si da :)

Pai vezi? Iti plac drogurile :P Nu ma intelege gresit... Si eu sunt addicted to both those drugs :P Doar ca... Nu puteam sa te las sa "minti lumea" cu afirmatia "nu imi plac drogurile de niciun fel" =)) :kiss2

• Oras:worldwide
Postat

Pai vezi? Iti plac drogurile :P Nu ma intelege gresit... Si eu sunt addicted to both those drugs :P Doar ca... Nu puteam sa te las sa "minti lumea" cu afirmatia "nu imi plac drogurile de niciun fel" =)) :kiss2

oarecum ... in faze vegane nu beau cafea si nu fumez. dureaza o luna, maxim 2 de 2 ori pe an....

Postat

oarecum ... in faze vegane nu beau cafea si nu fumez. dureaza o luna, maxim 2 de 2 ori pe an....

O luna fara tigari si cafea? I`d go on a killing spree! Many lives would be lost... =))

• Oras:Bucuresti
Postat

intamplator printre tuica si pruni nu intelegi care e pb astuia cu mine.  

Făi,printre țuică si pruni,așa cum iți place ție si multora prezenți aici să vorbiți doar din auzite,te rog sa-mi pui citatul in care el făcea referire la ce i-ai spus tu

• Like 1
  • Minus 4
Postat

O luna fara tigari si cafea? I`d go on a killing spree! Many lives would be lost... =))

fumezs de la 13 ani si ai mei au stiut cand aveam 21 si mama e bagacioasa si nefumatoare :)) de la 13 un pachet pe zi si da puteam, acum muncind mult imi este greu sa nu fumez o luna. mereu asociez munca cu fumatu pt ca smoking fetish si pt ca submisivii presupun munca psihica , muuulta :)

Postat

Făi,printre țuică si pruni,așa cum iți place ție si multora prezenți aici să vorbiți doar din auzite,te rog sa-mi pui citatul in care el făcea referire la ce i-ai spus tu

sunt multe si vechi nu stau sa purific forumul, stie el unde si cum a zis impotriva, in fine sincer puteti spune orice eu nu dezbat tema asta deloc, pt ca refuz! da, insa daca nu a captat ce trebuia imi cer scuze pt prima mea saptamana pe forum cand aveam discutii si l-am injurat de urmasi. doar asta am de spus :) peace!

Postat

Vad ca exista unii care`ti vorbesc cat se poate de vulgar... In zile diferite.. .Si totusi tinzi sa le atribui comportamentul pe fondul consumului de alcool, parca scuzandu`i... Desi nu`i vad sa scrie anapoda, care`i unul din indicativele prezentei alcoolului. Sau cumva iti sunt atat de dragi incat le gasesti tu scuze fictive, asemeni celor care`s batute de partener, scuzandu`le intr`una actiunile?

E doar o intrebare. Nu te atac :)

• Oras:pretutindeni
Postat

:)

Râzi ca muta la poolă....făi nebuno din porumb, eu cu Day n-am schimbat nici macar juma' de cuvant avându-te pe tine ca şi subiect, am vorbit cu el cate-n luna şi-n stele pe toate căile de comunicatie posibile, dar niciodată nu te-am adus in discutie....şi ştii de ce?

Pentru că şi deoarece nu prezinti niciun fel de interes pt mine....in afara faptului ca-mi zgârii retina pe tot forumul cu inepțiile tale, esti total inexistentă ;)

Haidi pa!

• Like 2
Postat

Las-o-n pula ta, nu-ți mai bate capu' :)

Postat

Vad ca exista unii care`ti vorbesc cat se poate de vulgar... In zile diferite.. .Si totusi tinzi sa le atribui comportamentul pe fondul consumului de alcool, parca scuzandu`i... Desi nu`i vad sa scrie anapoda, care`i unul din indicativele prezentei alcoolului. Sau cumva iti sunt atat de dragi incat le gasesti tu scuze fictive, asemeni celor care`s batute de partener, scuzandu`le intr`una actiunile?

E doar o intrebare. Nu te atac :)

eu versus tu nu iau personal nimic decat de la persoale dragi :) ca mai imi sare tandara, prea bine, cui nu? dar aceeasi persoana daca isi schimba comportamentul si  mai ales se scuze e ca si cum nimic nu ar fi existat. Phoenix de ex s-a scuzat si prin asta il respect. Trec peste cu o detasare sincera, asta pana cand am sictirul definitiv si atunci cand am decis dupa multe... ei bine nimic nu ma mai apropie cu adevarat. ignor de cateva dati pana cand ignorul se trasforma in scarba si efectiv intolerenta pana la punctul ca nu ascult macar 2 cuvinte ca voce ori scris. eu real sau online dupa comprehensiune ori bunatate refuz! si daca refuz de multe ori poti sta si in cap, refuzul ramane solemn :) fara jigniri , fara replici, cand resping o persoana nu vreau sa dau de ea, daramite sa ii raspund

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Râzi ca muta la poolă....făi nebuno din porumb, eu cu Day n-am schimbat nici macar juma' de cuvant avându-te pe tine ca şi subiect, am vorbit cu el cate-n luna şi-n stele pe toate căile de comunicatie posibile, dar niciodată nu te-am adus in discutie....şi ştii de ce?

Pentru că şi deoarece nu prezinti niciun fel de interes pt mine....in afara faptului ca-mi zgârii retina pe tot forumul cu inepțiile tale, esti total inexistentă ;)

Haidi pa!

ai patit ceva ?

cre'ca e ceva impotant d'ai scris atata :(

Postat

Haidi pa!

daca iti cauzez un  disconfort la orice nivel nu vad de ce m-ai lua in seama ori imi comentezi , desi eu de o vreme nici macar nu iti raspund. vezi de ce iti este pe plac . baga-ma in ignore list sa nu te deranjeze prezenta mea si basta. o seara frumoasa :)

Postat

eu versus tu nu iau personal nimic decat de la persoale dragi :) ca mai imi sare tandara, prea bine, cui nu? dar aceeasi persoana daca isi schimba comportamentul si  mai ales se scuze e ca si cum nimic nu ar fi existat. Phoenix de ex s-a scuzat si prin asta il respect. Trec peste cu o detasare sincera, asta pana cand am sictirul definitiv si atunci cand am decis dupa multe... ei bine nimic nu ma mai apropie cu adevarat. ignor de cateva dati pana cand ignorul se trasforma in scarba si efectiv intolerenta pana la punctul ca nu ascult macar 2 cuvinte ca voce ori scris. eu real sau online dupa comprehensiune ori bunatate refuz! si daca refuz de multe ori poti sta si in cap, refuzul ramane solemn :) fara jigniri , fara replici, cand resping o persoana nu vreau sa dau de ea, daramite sa ii raspund

Nu stiu de ce ai mentionat "eu versus tu". Mie`mi sunt indiferenti astia. Dar imi place sa`i scot din sarite. Sa`i vad cum fac spume... Sa`i vad cum turbeaza... Ca mai imi sare tandara, prea bine, cui nu? In rest, ne cam asemanam, raportandu`ma la ce ai spus :P

Postat

ai patit ceva ?

cre'ca e ceva impotant d'ai scris atata :(

A afirmat, cufurita, ca aş fi contribuit la 'despărțirea/ruptura' ei de Day......beli-m-aş la clitoris :))
Postat

Nu stiu de ce ai mentionat "eu versus tu". Mie`mi sunt indiferenti astia. Dar imi place sa`i scot din sarite. Sa`i vad cum fac spume... Sa`i vad cum turbeaza... Ca mai imi sare tandara, prea bine, cui nu? In rest, ne cam asemanam, raportandu`ma la ce ai spus :P

Labinstein,iti suntem atat de indiferenti incat ne bagi in seama la fiecare postare

Jet coclitule.

Ti-am mai zis ca-mi bat pula de tine pana dimineata,nu?

Postat

iti spun sincer ca nu prea ne asemanam :) nu spun de rau, dar asa este

Postat

Labinstein,iti suntem atat de indiferenti incat ne bagi in seama la fiecare postare

Jet coclitule.

Ti-am mai zis ca-mi bat pula de tine pana dimineata,nu?

Cum spuneam... De`o prostie rara... N`am mai intalnit atata prostie... La absolut fiecare postare va bag in seama. Pentru ca asa va vad cum turbati ^_^ Si tu, ca si picon, nu sunteti in stare sa intelegeti semnificatia unor cuvinte. Indiferenta nu implica ignorarea. 

Postat

iti spun sincer ca nu prea ne asemanam :) nu spun de rau, dar asa este

In general, poate nu... Dar am spus clar: "Raportandu`ma la ceea ce ai spus"(in postarea respectiva). 

Postat

Cum spuneam... De`o prostie rara... N`am mai intalnit atata prostie... La absolut fiecare postare va bag in seama. Pentru ca asa va vad cum turbati ^_^ Si tu, ca si picon, nu sunteti in stare sa intelegeti semnificatia unor cuvinte. Indiferenta nu implica ignorarea. 

Stai calm bai baiatule,tu niciodata nu te vei ridica la nivelul meu si al lui Picon.Stii de ce? Pt ca tu nu ai nici varsta,nici experienta noastra de viata.Si pt ca noi spre deosebire de tine,mergem la curve sa le futem nu sa le plangem pe umar.Dar asa cum ai demonstrat cu fiecare postare de-a ta,esti prea incuiat la minte sa intelegi lucruri elementare in viata.Stii vorba aia? Noi ca tine am fost ,tu ca noi nu

• Like 1
  • Minus 4
Postat

Stai calm bai baiatule,tu niciodata nu te vei ridica la nivelul meu si al lui Picon.Stii de ce? Pt ca tu nu ai nici varsta,nici experienta noastra de viata.Si pt ca noi spre deosebire de tine,mergem la curve sa le futem nu sa le plangem pe umar.Dar asa cum ai demonstrat cu fiecare postare de-a ta,esti prea incuiat la minte sa intelegi lucruri elementare in viata.Stii vorba aia? Noi ca tine am fost ,tu ca noi nu

Noi ne-ntoarcem, el abia se duce....aşa că dă-l în pulili noastre şi ignor total, p-ăsta nu-l scoți din lumea lui nici cu mascații, bătu-l-ar căcatu' :)

Postat

Asa va masurati voi nivelul? In functie de varsta? De cate futeti contra`cost? Jalnic... Dar la ce sa ma astept de la niste prapaditi ce n`au altceva ce sa`i ridice? Pe cat facem pariu ca am strans mai multa experienta de viata, decat voi doi la un loc? Vezi ca experienta nu se raporteaza la "vechime". Dar tu fiind un prost, nu stii lucrul asta. Esti tipicul bosorogilor care`i aud "Crezi c`am imabtranit degeaba?". Da. Eu cred ca voi imbatraniti degeaba. Voi, ca mine, doar ca varsta ati fost. Si nu pentru ca eu as fi prost sau mai stiu eu ce alte invective ai vrea sa folosesti in replica... Ci pentru ca este imposibil sa fiti vreodata ca mine. Sunteti prea slabi :) Prea redusi. Prea limitati ^_^

Postat

Noi ne-ntoarcem, el abia se duce....aşa că dă-l în pulili noastre şi ignor total, p-ăsta nu-l scoți din lumea lui nici cu mascații, bătu-l-ar căcatu' :)

Adevarat,ăsta nu e prost destul dacă nu e si fudul,pe principiul romanul se pricepe la tot

Are ignore total si din partea mea

• Like 1
  • Minus 4

Postat

Adevarat,ăsta nu e prost destul dacă nu e si fudul,pe principiul romanul se pricepe la tot

Are ignore total si din partea mea

O să se plictisească, într-un final, de vorbit singur, a prost...am mai spus-o pe undeva, Dobre, în nebunia lui mai avea haz pe ici pe colo, mai o poză aruncată la mişto, mai o glumă, mai una, mai alta...plm, parcă era altceva, pe când ăsta, 'moara sor'mea de nu zici că s-a jurat cineva strâmb pe el....proastă şi urâtă nație de om :)
  • Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...