Sari la conținut

Ceo face Daywalker ? :(

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:worldwide
Postat

Rozico ceiai facut ?

yolo, de ce imi vorbesti asa? in cel mai rau caz ce i-ati facut voi? ceea ce mi-a facut mie si eu lui, desi poate el mi-a facut mai mult ramane doar intre mine si el. in schimb sunt cativa care s-au bagat mereu intre noi doi si au insistat. in niciun caz nu este vina mea. si el nu este atat de lipsit de personalitate sa se retraga cand unei muieri nu ii convine ceva... daca a facut, inseamna ca ati distrus cativa de aici in fiecare dintre noi, dintre mine si el, ceva ce nu mai poate fi echilibrat si sincer fara acesti cativa eu cu el am fi fost bine mersi acum. si fericiti impreuna

• Oras:Bucuresti
Postat

sincer fara acesti cativa eu cu el am fi fost bine mersi acum. si fericiti impreuna

Io cred că tu ești vinovata

• Minus 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

yolo, de ce imi vorbesti asa? in cel mai rau caz ce i-ati facut voi? ceea ce mi-a facut mie si eu lui, desi poate el mi-a facut mai mult ramane doar intre mine si el. in schimb sunt cativa care s-au bagat mereu intre noi doi si au insistat. in niciun caz nu este vina mea. si el nu este atat de lipsit de personalitate sa se retraga cand unei muieri nu ii convine ceva... daca a facut, inseamna ca ati distrus cativa de aici in fiecare dintre noi, dintre mine si el, ceva ce nu mai poate fi echilibrat si sincer fara acesti cativa eu cu el am fi fost bine mersi acum. si fericiti impreuna

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Io cred că tu ești vinovata

crezi orice iti doresti, eu nu voi da din casa ca sa imi dau dreptate pt niste niste straini. legatura mea cu day este personala si a fost singura care a contat cu adevarat pt mine din toata gloata asta :)

• Like 2
Postat

crezi orice iti doresti, eu nu voi da din casa ca sa imi dau dreptate pt niste niste straini. legatura mea cu day este personala si a fost singura care a contat cu adevarat pt mine din toata gloata asta :)

Apreciez ca nu dai din casa,dar tot tu esti de vina cred :laugh2

• Like 1
  • Minus 4
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Zi să faci rele :)

• Like 1
Postat

refuz sa comentez ulterior, multumesc :) voi puteti sa spuneti orice ca va vine la indemana ca de obicei, have fun :)

• Like 1
Postat

si da , trole are dreptate este bine, desi nu mai raspunde pe forum ori la numarul pe care il aveau cei de aici de telefon :) o sa revina daca are chef ori pofta :)

Vizitator
Postat

i-o fi umblat la 'castron', zici? :)

mai rau ...... cred ca i-a umplut si oalili  :laugh2

• Like 4
Postat

nu ascund nimic, nu i-am umblat in castraone, eu cu el nu mai vorbim dupa ultima interactiune pe care toti au vazut-o toti aici , dar este bine :) sa stii dl Tro' ca nu umblu ca asa ceva caci sunt o buna crestina :)

Postat

Rozico ceiai facut ?

E bine sănatos şi-l doare la pulică dă......... :)

Am fost puțin plecat pe la italieni. Am băgat carbohidrați în mine de mi-au ieșit pe nas.  M-am îngrășat vreo 3 kile dar tot bine arăt, zău.

Vă pupă fratili vostru

• Like 5
Vizitator
Postat

Am fost puțin plecat pe la italieni. Am băgat carbohidrați în mine de mi-au ieșit pe nas.  M-am îngrășat vreo 3 kile dar tot bine arăt, zău.

Vă pupă fratili vostru

Bine ai venit ! :)

E nevoie urgentă de castroane =))

• Like 4
Postat

Bine ai venit ! :)

E nevoie urgentă de castroane =))

=))

Bine te-am găsit, fratimiu. Ai zis castroane? Deja m-am excitat. =)) Care-s doritorii/doritoarele?

P.S. După amiază voi aduna mai mulți tineri și mergem și noi în Piață. Am o listă lungă,  trebuie să cumpăr salată, cartofi, roșii și niște ceapă verde.

Vizitator stau de sase
Postat

@Day, spune adevarul femeii asteia. Spune-i ca ai pe alta...

• Like 2
Postat

@Day, spune adevarul femeii asteia. Spune-i ca ai pe alta...

Dacă-i spun adevărul, cred că se sinucide. Nu risc.

Postat

Daca o singura data dl daywalker iti mai pertmiti glume din astea la adresa mea  si vrei panarama public toate smsurile de la Diamond inoace in care ziceai nu pot trai fara tine ce ma fac bla bla in care imi ziceai nesarate din astea si altele si mai si le public pe toate imi schimb adresa de email cu una si imi bag pula in cont. O sa iti raspund si eu cum mi-ai raspuns fuix acum it was a fucking joke sa te fac sa pari de rahat fata de altii si asta e. Abia imi trimiti sms ca de acord nu mai vb cu altii sub nicio forma unul despre celalat si vin sa citesc mizeria asta? vezi ca indiferwent cate declaratii siropoase ai, am si eu? chiar nu ti-e rusine sa glumesti cu niste idioti marlani care apoi ma balacaresc pe mine din pricina "ghlumelor" tale {"a fucking jike cum zici"} pe citez "marea ta iubire", "femeia vietii tale pe care o duci la ma-ta acas". eram prea linisita si simteai ca nu-mi fue nimeni bunadispuzitie nu-i asa?

Postat

Daca o singura data dl daywalker iti mai pertmiti glume din astea la adresa mea  si vrei panarama public toate smsurile de la Diamond inoace in care ziceai nu pot trai fara tine ce ma fac bla bla in care imi ziceai nesarate din astea si altele si mai si le public pe toate imi schimb adresa de email cu una si imi bag pula in cont. O sa iti raspund si eu cum mi-ai raspuns fuix acum it was a fucking joke sa te fac sa pari de rahat fata de altii si asta e. Abia imi trimiti sms ca de acord nu mai vb cu altii sub nicio forma unul despre celalat si vin sa citesc mizeria asta? vezi ca indiferwent cate declaratii siropoase ai, am si eu? chiar nu ti-e rusine sa glumesti cu niste idioti marlani care apoi ma balacaresc pe mine din pricina "ghlumelor" tale {"a fucking jike cum zici"} pe citez "marea ta iubire", "femeia vietii tale pe care o duci la ma-ta acas". eram prea linisita si simteai ca nu-mi fue nimeni bunadispuzitie nu-i asa?

Mi-au lipsit toate astea cât am fost plecat. =))

Și vezi că unii dintre" idioții aia mârlani" sunt frații mei, calm down!

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.