Sari la conținut

Ceo face Daywalker ? :(

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:pretutindeni
Postat

Nu îmi permit să vorbesc urât de my ex. Că iar nu deosebește caterinca de seriozitate și iar dă cu pumnu în mine ca Badr Hari în sacul de box.

Dă-mi pemeu că vorbesc io....că şi-aşa m-a acuzat că aş fi contribuit la ruptura voastră, în poola mea :)

• Like 1
  • Oras:Camera 101
Postat

Ai fost vreodată la rodeo? Nici eu. Nici măcar la aparat d-ăla de rodeo din barurile americane.

Șansele să reziști cât mai mult timp sunt mici. Depinde dacă te ții bine.

P.S. Are gusturi extrafine.

Nu am fost la rodeo, dar stiu ceva yoga.

O sa ajute?

• Oras:Bucuresti
Postat

Dă-mi pemeu că vorbesc io....că şi-aşa m-a acuzat că aş fi contribuit la ruptura voastră, în poola mea :)

Mi-a zis și mie chestia asta. Că are dovezi clare că tu și Patriarhul Daniel ați stat în calea fericirii noastre. Nu știu ce să mai zic....

• Like 2
Postat

Mi-a zis și mie chestia asta. Că are dovezi clare că tu și Patriarhul Daniel ați stat în calea fericirii noastre. Nu știu ce să mai zic....

• Like 1
Postat

Nu am fost la rodeo, dar stiu ceva yoga.

O sa ajute?

De ajutat nu cred că te ajută dar măcar îți va da o impresie de siguranță . La fața locului însă, te vei simți ca un soldat american neînarmat în mijlocul a 20 membri ISIS.

Postat

De ajutat nu cred că te ajută dar măcar îți va da o impresie de siguranță . La fața locului însă, te vei simți ca un soldat american neînarmat în mijlocul a 20 membri ISIS.

Daca vin cu Chuck Norris ori cu unul din SEAL Team Six, ce pronostic dai?

Postat

Daca vin cu Chuck Norris ori cu unul din SEAL Team Six, ce pronostic dai?

Dacă jucați pe terenul ei, n-aveți șanse. Va fi 1 pauză / 1 final. Când joacă cu fanii în spate, este invincibilă.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.