Sari la conținut

Postări Recomandate

• Oras:agricultori
Postat

eu unul am fost

zona Alba Iulia , garsoniera ok

masa ok , masaj super uns cu toate uleiurile sau mai binezis miruit ca lumea . Prestatoarea comunicativa atitudine foarte foarte buna cu clientul . Satena , parca 1.60 , 40 ani imbracata in halat .Fara sex - iti spune direct . Puii mei...mi sa parut o experienta buna

Postat

Buna,pt ca mi-am pierdut parola si de pe tel e mai greu de accesat mi.Am facut alt cont.

Masajul s.a schimbat ,durează o ora jumate si costa intre 150 si 200 roni

Nu lucrez pe datorie,nu suntem la magazinul de la tara si luativa bani !

Toare detaliile le discutam la mine la masaj nu la telefon.

Mi-am schimbat modul de a face masaj.Masajul este unul lejer si relaxant pt toate cererile.Poster de pe telefon si....Nu pot corecta greselile.FLORY

• Like 3
Postat

dupa lectura tuturor comentariilor, atat ale lui flory, cat si ale confratilor (multumesc tuturor pt efortul de a scrie), pot spune doar ca astept cu interes ocazia de a o cunoaste pe aceasta stimabila doamna. as spune ca are ce oferi si sunt sigur ca va fi o experienta ... complexa si interesanta. nu foarte curand, din pacate, dar vine si timpul acela. sanatate !!

• Like 1
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

dupa lectura tuturor comentariilor, atat ale lui flory, cat si ale confratilor (multumesc tuturor pt efortul de a scrie), pot spune doar ca astept cu interes ocazia de a o cunoaste pe aceasta stimabila doamna. as spune ca are ce oferi si sunt sigur ca va fi o experienta ... complexa si interesanta. nu foarte curand, din pacate, dar vine si timpul acela. sanatate !!

Daca ai citit cu atentie postarile anterioare , atunci vei stii cum sa o abordezi. Te asteptam cu recenzia . In rest ii urez la Flory si la toti de pe aici : Sarbatori Pascale fericite!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Confirm ca am 18+ ani si sunt de acord cu Termeni de Utilizare