Sari la conținut

Cade guvernul!

laury

Postări Recomandate

• Oras:braila
  • Oras:braila
Postat

Poate facem si noi o petitie pentru legalizarea prostitutiei.

acum e timpul.bine zis.acum e timpul pentru orice incercare.daca nu batem fierul cat e cald,mai prelungim agonia pana la calendele grecesti si asteptam sa cada poama.hai succes tuturor care vor sa intreprinda ceva in tara asta.ACUM E TIMPUL
Postat

Da,acum e timpul.

Pentru a transmite un mesaj.Normal ca nu poti conduce o tara fara politicieni.

Dar mesajul trebuie sa fie perceput de toti politicienii, fie ei din PSD,PDL,PNL etc.

Lumea nu mai e needucata ca acum 20 de ani.Informatia se propaga cu repeziciune.

Oamenii s-au saturat.

Ce mesaj puternic a avut fata aceea pe Digi24 : ''Voi de ce nu sunteti aici?''

https://www.youtube.com/watch?v=1vmg1VW7G1o

• Oras:friends
  • Oras:friends
Postat

Bai,ok, am inteles.Aia trei sint de vina.Acum "dreptacii" profita si cer ei puterea probabil.Dar daca erau Base cu lenuta si cu boloboc la putoare mai urlau revoltatii astia contra ?Si pe bune,chiar nu ma uit la tv,care este vina lu` Puiemonta la faza asta?Si de ce a cedat asta, ca pe base l-au huiduit mult mai multi si nu si-a dat demisia.Defapt, cred ca de la Petre Roman, dupa o mineriada, nimeni nu si-a mai dat demisia la cererea strazii!

Deci, ce a facut Ponta la faza asta?

A, si inca ceva, par destul de zambareti pt un mars funebru!!!

• Oras:bucuresti
Postat

Da,acum e timpul.

Pentru a transmite un mesaj.Normal ca nu poti conduce o tara fara politicieni.

Dar mesajul trebuie sa fie perceput de toti politicienii, fie ei din PSD,PDL,PNL etc.

Lumea nu mai e needucata ca acum 20 de ani.Informatia se propaga cu repeziciune.

Oamenii s-au saturat.

Ce mesaj puternic a avut fata aceea pe Digi24 : ''Voi de ce nu sunteti aici?''

Lumea e mai putin educata acum. Educatie nu inseamna distractie.

• Like 2
Postat

Lumea e mai putin educata acum. Educatie nu inseamna distractie.

Da-mi voie sa nu fiu de acord cu tine.

Marea majoritate a celor iesiti în strada sunt tineri din segmentul de vârsta 20-40, oameni cu educatie.

În ciuda peiorativelor, gen "tineri frumoși şi destepti" sau "generatia fesbuc", acestia, inclin sa cred, au capacitatea de a procesa informatiile,mai bine decât au avut-o parintii nostri.

Îi vezi tu pe cei 25 mii de tineri sa se vanda pe 1 l de ulei?

Nu cred ca mesajul lor este indreptat doar împotriva unei parti a clasei politice.Nu cred ca sunt doar niste anarhisti, care vor sa rastoarne sistemul.Ei vor schimbarea acestuia.

Crezi ca acei oameni din strada nu realizeaza faptul ca o noua clasa politica nu se naste peste noapte?

Ponta a platit pentru ca, în momentul de fata, el a patronat sistemul.

Si, mai ales, pentru pacatele cu plagiatul etc.

• Oras:Ubicuu
  • Oras:Ubicuu
Postat

Nu mai sunt bani de cheltuit. Pesedeul se pregătește sa intre in opoziție de unde va ataca alegerile următoare cu șanse mult mai mari. Atunci vor fi iar bani si distracția continua. Ponta a mai stat un an de când trebuia sa plece ca să-și umple cine trebuie buzunarele. Guvernul a demisionat dar demonstrațiile continua, de unde se deduce ca exista interes general pt anticipate.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu mai sunt bani de cheltuit. Pesedeul se pregătește sa intre in opoziție de unde va ataca alegerile următoare cu șanse mult mai mari. Atunci vor fi iar bani si distracția continua. Ponta a mai stat un an de când trebuia sa plece ca să-și umple cine trebuie buzunarele. Guvernul a demisionat dar demonstrațiile continua, de unde se deduce ca exista interes general pt anticipate.

Pai PNL(PDL) a si zis ca vor anticipate, UDMR nu stie (inca) ce vrea (de fapt), iar ALDE-USD-UNPR fug de anticipate ca dracu' de tamaie....

• Like 1
Postat

Eu vorbeam de educatie. N-ai fi vazut adolescenti sa-si bage pula prin tramvaie si apropo de procesat, intreab-o pe Sorina, te lamureste ea cum stau lucrurile cu invatama tul

Vizitator
Postat

Băăăăăă in pula lu' no-body ..... gândiți in pula lui cu căpățînile voastre........

Duuuoooaaamneeeee ......

Postat

Eu vorbeam de educatie. N-ai fi vazut adolescenti sa-si bage pula prin tramvaie si apropo de procesat, intreab-o pe Sorina, te lamureste ea cum stau lucrurile cu invatama tul

Ce legatura are mesajul din strada cu comportamentul tinerilor?

Ataca mesajul,nu omul.

Cine e Sorina şi cum ar putea ea sa ma lamureasca în legatura cu invatamantul?

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Vin ai nostrii, pleaca ai nostrii, noi ramanem tot ca prostii.

O vorba spusa acum 20 de ani de o octogenara....

Cata dreptate avea baba

• Minus 2
Postat

Pai PNL(PDL) a si zis ca vor anticipate, UDMR nu stie (inca) ce vrea (de fapt), iar ALDE-USD-UNPR fug de anticipate ca dracu' de tamaie....

cine e alde?

Postat

votam prm

• Oras:-----------
  • Oras:-----------
Postat

cad ele mai multe (guverne de nepoti)

e inceputul sfarsitului, pentru cine a cascat ochii la contextul international (ca de ex 1 milion de imigranti asteptati in iarna asta dinspre Turcia)

Vizitator
Postat

S-a făcut voia noastră :)

Amin :)

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

am intrebat la servicii "a cui voie s-a facut?"

m-au intrebat inapoi: "ce inseamna voie?"

Vizitator
Postat

am intrebat la servicii "a cui voie s-a facut?"

m-au intrebat inapoi: "ce inseamna voie?"

voie buna 

Vizitator
Postat

Mi-ai luat vorba din gură!

nu mai zice de luat si gura ca numai scenarii am in cap si diseara nu se stie  :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.