Sari la conținut

Cade guvernul!

laury

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0

din punctul meu de vedere este o buna optiune.

Da, de acord si eu, dar ar trebui un principe strain (parerea mea). Oricum,si daca ne-am intoarce la regalitate, nu va mai fi ce a fost pe timpul Hohenzollern-ilor, va fi o situatie total diferita...

Link spre comentariu
  • Oras:UK

Da, de acord si eu, dar ar trebui un principe strain (parerea mea). Oricum,si daca ne-am intoarce la regalitate, nu va mai fi ce a fost pe timpul Hohenzollern-ilor, va fi o situatie total diferita...

Si`asa, doar primi doi Hohenzollern ai Romaniei, merita aclamati :P 

• Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni

Ăştia măcar au coroană. Da" tron au , în afară dă ăla din baie sau să duc in fundu curţii ?

http://www.click.ro/sites/default/files/styles/articol/public/medias/2015/07/13/6-act-tron_cioaba_14-iulie.jpg?itok=-nBPTWQn

http://media.dcnews.ro/image/201308/w670/%C3%AEmparatul_iulian.jpg

Link spre comentariu

Ceva - ceva e in ce zici , dar , vezi tu , altu n-avem şi a cam rămas singuru legitim

Aducem alta familie... In fond si la urma urmei, familia Hohenzollern nu avea nici o legatura cu Romania, pana sa fie adus Karl aici. 

Avem de unde alege... Printesa Madeleine a Suediei, Printesa Alexandra (Luxemburg)... Sau luam fara titlu de printesa... Charlotte Casiraghi, Pauline Ducruet  :inlovee Cred ca mai sunt si alte bunaciuni, dar astea mi`au venit in cap =))

Link spre comentariu
  • Oras:sud
  • Oras:sud

Aducem alta familie... In fond si la urma urmei, familia Hohenzollern nu avea nici o legatura cu Romania, pana sa fie adus Karl aici. 

Avem de unde alege... Printesa Madeleine a Suediei, Printesa Alexandra (Luxemburg)... Sau luam fara titlu de printesa... Charlotte Casiraghi, Pauline Ducruet  :inlovee Cred ca mai sunt si alte bunaciuni, dar astea mi`au venit in cap =))

Totuşi să fim mai atenţi la criterii

Link spre comentariu

Totuşi să fim mai atenţi la criterii

Eh pla... Nu o sa gasim vreunu care sa "lupte" pentru tara si poporul asta, asa cum au facut`o cei din trecut... Conducatorii aia au disparut. Poate sa gasim un Putin :P Dar ma indoiesc... Asa, macar sa am la ce sa ma uit, in timp ce ma fura =))

Link spre comentariu
  • Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles

Atunci ramanem la guvern de tehnocrati iar in tara totul condus politic? Pai cand tehnocratii or sa spuna faceti asa, sau schimbati legea asa, ca sa mearga tara asta...credeti ca politicul va face ceva bun? Nu vad o colaborare constructiva intre tehnocrati si politicieni....

Voi ce credeti?

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...