trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 ai dă poola mea....nici şatenele nu mai E ce erau 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Sunteti de acord cu monarhia? Se discuta vad si posibilitatea asta pentru Romania. Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Sunteti de acord cu monarhia? Se discuta vad si posibilitatea asta pentru Romania.nu e de neluat in seamă.mai ales că a fost îndepărtată cum se știe Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 http://www.dcnews.ro/mobile/solu-ie-pentru-criza-din-romania-cinci-pa-i-pentru-a-reveni-la-monarhie_489004.html? Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 nu e de neluat in seamă.mai ales că a fost îndepărtată cum se știedin punctul meu de vedere este o buna optiune. Link spre comentariu
marian cristescu Reputație: 253681 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Acolo unde trebuie Oras:Acolo unde trebuie Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2015/11/08/563f54cff5eaafab2c69bace/646x404.png Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 din punctul meu de vedere este o buna optiune.Da, de acord si eu, dar ar trebui un principe strain (parerea mea). Oricum,si daca ne-am intoarce la regalitate, nu va mai fi ce a fost pe timpul Hohenzollern-ilor, va fi o situatie total diferita... Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Io atata va zic numai bateti campii 2 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Da, de acord si eu, dar ar trebui un principe strain (parerea mea). Oricum,si daca ne-am intoarce la regalitate, nu va mai fi ce a fost pe timpul Hohenzollern-ilor, va fi o situatie total diferita... Si`asa, doar primi doi Hohenzollern ai Romaniei, merita aclamati 3 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Si`asa, doar primi doi Hohenzollern ai Romaniei, merita aclamati Corect ! Carol II - priaprism (cu ea sculata 24/24 H) :no2 :slap2 Mihai - nu, multumesc ! :no2 :no2 1 Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Corect ! Carol II - priaprism (cu ea sculata 24/24 H) :no2 :slap2 Mihai - nu, multumesc ! :no2 :no2 Multa lume il apara pe Mihai Eu il consider un tradator 3 Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Dictatura, camarila, coruptie, afacerea skoda, alea, alea, carol al ll lea zic Link spre comentariu
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Multa lume il apara pe Mihai Eu il consider un tradator Tia facut cineva munca de lamurire Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Multa lume il apara pe Mihai Eu il consider un tradator Ceva - ceva e in ce zici , dar , vezi tu , altu n-avem şi a cam rămas singuru legitim Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Ceva - ceva e in ce zici , dar , vezi tu , altu n-avem şi a cam rămas singuru legitimCioabă sau îNpăratu' Iulian Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Cioabă sau îNpăratu' IulianĂştia măcar au coroană. Da" tron au , în afară dă ăla din baie sau să duc in fundu curţii ? Link spre comentariu
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Ăştia măcar au coroană. Da" tron au , în afară dă ăla din baie sau să duc in fundu curţii ?http://www.click.ro/sites/default/files/styles/articol/public/medias/2015/07/13/6-act-tron_cioaba_14-iulie.jpg?itok=-nBPTWQnhttp://media.dcnews.ro/image/201308/w670/%C3%AEmparatul_iulian.jpg Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Bulibăşeală. Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Ceva - ceva e in ce zici , dar , vezi tu , altu n-avem şi a cam rămas singuru legitim Aducem alta familie... In fond si la urma urmei, familia Hohenzollern nu avea nici o legatura cu Romania, pana sa fie adus Karl aici. Avem de unde alege... Printesa Madeleine a Suediei, Printesa Alexandra (Luxemburg)... Sau luam fara titlu de printesa... Charlotte Casiraghi, Pauline Ducruet Cred ca mai sunt si alte bunaciuni, dar astea mi`au venit in cap Link spre comentariu
klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:sud Oras:sud Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Aducem alta familie... In fond si la urma urmei, familia Hohenzollern nu avea nici o legatura cu Romania, pana sa fie adus Karl aici. Avem de unde alege... Printesa Madeleine a Suediei, Printesa Alexandra (Luxemburg)... Sau luam fara titlu de printesa... Charlotte Casiraghi, Pauline Ducruet Cred ca mai sunt si alte bunaciuni, dar astea mi`au venit in cap Totuşi să fim mai atenţi la criterii Link spre comentariu
vladizinho Reputație: -648 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:UK Oras:UK Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Totuşi să fim mai atenţi la criterii Eh pla... Nu o sa gasim vreunu care sa "lupte" pentru tara si poporul asta, asa cum au facut`o cei din trecut... Conducatorii aia au disparut. Poate sa gasim un Putin Dar ma indoiesc... Asa, macar sa am la ce sa ma uit, in timp ce ma fura Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Atunci ramanem la guvern de tehnocrati iar in tara totul condus politic? Pai cand tehnocratii or sa spuna faceti asa, sau schimbati legea asa, ca sa mearga tara asta...credeti ca politicul va face ceva bun? Nu vad o colaborare constructiva intre tehnocrati si politicieni....Voi ce credeti? 4 Link spre comentariu
acelasi smecher Reputație: 27 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:in cramă Oras:in cramă Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Băi pula voastră de politicienii pulii...Mergeți mă in plm si futeți,beți,dați limbi si trăiti-vă viațaAi de plm ce preocupări aveți voiIn pula lu no-body Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 9, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Autor Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 Toata lumea la universitate maine seara! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum