ozydiablo Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Chisoda Oras:Chisoda Postat Noiembrie 5, 2015 Salut,a fost cineva la aceasta tipa..eventuale completari 50 RON?
vali290 Reputație: 1 Postat Noiembrie 5, 2015 Postat Noiembrie 5, 2015 nu mergeți la ea am fost eu ..te da cu ulei și îți face laba și în 10 min ai plecat ...nici nu se dezbracă. dacă vrei sa o futi îți cere un preț de futi 3 femei cu bani aia 1
ozydiablo Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Chisoda Oras:Chisoda Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Multam fain!
ozydiablo Reputație: 0 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Chisoda Oras:Chisoda Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Cine imi recomanda o tipa plinuta cu sanii mari? multumesc
marcusm Reputație: 927 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Noiembrie 5, 2015 Andrada, dana sagului
stancioiuovidiu Reputație: 60 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Noiembrie 6, 2015 Denisa din giroc
ozydiablo Reputație: 0 Postat Noiembrie 6, 2015 Oras:Chisoda Oras:Chisoda Autor Postat Noiembrie 6, 2015 Ai poza cu denisa din giroc?
a.l.i.n.80 Reputație: 39 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Noiembrie 7, 2015 Ai poza cu denisa din giroc?Iti este asa greu sa intrii pe topicul sa vezi poze???
ozydiablo Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2015 Oras:Chisoda Oras:Chisoda Autor Postat Noiembrie 7, 2015 Am gasit,merci
iceage84 Reputație: 20 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 21, 2015 are topic deschis, e aceeasi doamna:http://nimfomane.com/forum/topic/32447-doamna-matura/ am fost la ea acum cateva luni. Sunat programat, zona muzeul satului, la tel ok. Ajuns la locul faptei imi spune ca de fapt 50 ron e masajul de relaxare, la 100 e cel toples, dar ca la 100 eur imi ofera "ceva frumos" (am citat). cand a vazut ca dau inapoi a acceptat la 100 ron masaja nud timp de 1 ora.masajul nu e ceva iesit din comun, dar se vede ca are experienta.in timpul masajului tot tragea de mine sa optez pt ceva mai mult.Cred ca se grabea sa plece caci mi a propus sa scurtam durata masajului si sa trecem in pat la actiune in acelasi pret. Vazand atat insistenta am acceptat.Tipa e undeva la 45 ani, sani fermi (punctul ei forte), e ok pt varsta ei si pare sa ii placa ceea ce face.Nu mai retin toate detaliile asa ca nu voi da note.Nu e de evitat, dar recomand atentie, sa stabiliti exact pretul, serviciile si durata sedintei.Eu nu mai revin in graba, dar nici nu o exclud. 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum