rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Noiembrie 5, 2015 As avea si eu vreo 2 intrebari..... Cand voiai sa te retragi aparea ucenic, de ce la bipolar apare direct retras??!!! S-a schimbat ceva si iti poti retrage contul instant?! Si no 2 ce l-a apucat pe bipolar??!! Daca raspunsul este scarba de vietati care mai mult mugesc in loc sa se exprime in alte modalitati , bip[olare tin sa iti spun ca e inevitabil sa nu te apuce un grav si accentuat dezgust de cel putin 3 ori pe saptamana pana cand ajungi sa fii imun la senzatie.
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 5, 2015 E de la fasolea stricata al lui PiconDuhoarea care se revarsa de la ''intelighentia'' lui ancestrala, acumulata de-a lungul vastei sale experiente ca si limbric limbist, el exceland astfel de-a lungul vietii sale de cacat comunist, ei bine, damful asta s-a propagat peste tot.Abia asteapta sa-l injure cineva de parinti, pentru a avea prilejul sa posteze in victima, asemeni pensionarului nebagat in seama in tramvai si indignat ca o pustoaica de 16 ani nu ii cedeaza locul,dar mintea perversa de libidinos il face sa-si faca laba in pantalonii retro.D-aia e ala membru retras Hai,Vant la pupa si-n pula revedere.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 5, 2015 La 05.11.2015 la 14:45, amuitatparola a spus: E de la fasolea stricata al lui PiconDuhoarea care se revarsa de la ''intelighentia'' lui ancestrala, acumulata de-a lungul vastei sale experiente ca si limbric limbist, el exceland astfel de-a lungul vietii sale de cacat comunist, ei bine, damful asta s-a propagat peste tot.Abia asteapta sa-l injure cineva de parinti, pentru a avea prilejul sa posteze in victima, asemeni pensionarului nebagat in seama in tramvai si indignat ca o pustoaica de 16 ani nu ii cedeaza locul,dar mintea perversa de libidinos il face sa-si faca laba in pantalonii retro.D-aia e ala membru retras Hai,Vant la pupa si-n pula revedere.ce faci marinelule? pai daca ai uitat parola da click pe am uitat parola si reset din email
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 5, 2015 La 05.11.2015 la 14:46, rozkendra a spus: ce faci marinelule? pai daca ai uitat parola da click pe am uitat parola si reset din email Ce marinel vorbesti, mai ? Eu sunt Barbarossa. Picoane, cade-ti-ar coliva in fasole. In plm,
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 5, 2015 Pisi zici si mie plzzz, per favor? stii ca-s curioasa si imi sare tandara cand nu cooperezi http://media.tumblr.com/tumblr_m37gmxByRH1r9rjs4.gif
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 5, 2015 Mai,fata,fa cerere la patron si te face retrasa.Nu te baneaza, ca e pervers si te tine cu forta, altfel nu mai are bani de sarmale. La 05.11.2015 la 15:03, rozkendra a spus: Pisi zici si mie plzzz, per favor? stii ca-s curioasa si imi sare tandara cand nu cooperezi
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 5, 2015 La 05.11.2015 la 15:05, amuitatparola a spus: Mai,fata,fa cerere la patron si te face retrasa.Nu te baneaza, ca e pervers si te tine cu forta, altfel nu mai are bani de sarmale.nu ca eu nu vreau sa plec, daca imi mai sare tandara asa rau nu ma loghez si gata, doh. Sunt f curioasa.... In plus nu cred ca ma mai tine cu forta ca ultima data am facut pe nebuna si nu prea merit resuscitata de 2 ori )) are si el dreptate, in orice caz mult mai multa ca mine care-s impulsiva si temperamentala. El are rabdare sa dea si la altii
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 5, 2015 La 05.11.2015 la 15:09, rozkendra a spus: nu ca eu nu vreau sa plec, daca imi mai sare tandara asa rau nu ma loghez si gata, doh. Sunt f curioasa.... In plus nu cred ca ma mai tine cu forta ca ultima data am facut pe nebuna si nu prea merit resuscitata de 2 ori )) are si el dreptate, in orice caz mult mai multa ca mine care-s impulsiva si temperamentala. El are rabdare sa dea si la altii Imi piace tu, esti simpatico. Nu vii cu mine la film? E Transformers la Cinema.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 5, 2015 La 05.11.2015 la 15:13, amuitatparola a spus: Imi piace tu, esti simpatico. Nu vii cu mine la film? E Transformers la Cinema.incerc sa imi dau seama care esti si nu reusesc ))multam de invitatie dar sunt foarte mahmura si am si febra musculara, pe scurt nu prea pot pasi
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 5, 2015 La 05.11.2015 la 15:13, amuitatparola a spus: Imi piace tu, esti simpatico. Nu vii cu mine la film? E Transformers la Cinema.tu tre' sa te colorezi si sa imi soptesti in pm cine esti , ma jur ca nu zic la nimeni, acu sunt curioasa rau.......
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 5, 2015 La 05.11.2015 la 15:45, rozkendra a spus: tu tre' sa te colorezi si sa imi soptesti in pm cine esti , ma jur ca nu zic la nimeni, acu sunt curioasa rau.......Daca ma colorez,vii la film?Dar tu nu faci sex de la prima intalnire....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 5, 2015 La 05.11.2015 la 16:00, amuitatparola a spus: Daca ma colorez,vii la film?Dar tu nu faci sex de la prima intalnire....nu ies cu necunoscuti si cred ca iubitul meu nu e de acord sa fac sex nici dupa multe
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 5, 2015 Telefon: vships69@gmail.com Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: vships69@gmail.com Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 5, 2015 La 05.11.2015 la 14:46, rozkendra a spus: ce faci marinelule? pai daca ai uitat parola da click pe am uitat parola si reset din email ............................. Mersi frumos de grija pe care mi-o porti mamazel. Dar nu, imi pare rau ca te dezamagesc, inca nu m-am rablagit complet la neuron ca sa-mi uit parola, si afla ca nu sunt singurul care ''iubeste'' stilul diversionisto-imbarligator al master chief-ul iahniei. Nu am mai multe personalitati, doar pe aceasta o am, sunt usor de reperat pentru ca am o singura idee fixa, nu-mi plac cacanarii de barbati care profita in diverse feluri de unele(din nefericire prea multe) femei mai slabut mobilate la mansarda. Bafta cu multitaskingu'.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 5, 2015 La 05.11.2015 la 16:58, V-SHIPS a spus: ............................. Mersi frumos de grija pe care mi-o porti mamazel. Dar nu, imi pare rau ca te dezamagesc, inca nu m-am rablagit complet la neuron ca sa-mi uit parola, si afla ca nu sunt singurul care ''iubeste'' stilul diversionisto-imbarligator al master chief-ul iahniei. Nu am mai multe personalitati, doar pe aceasta o am, sunt usor de reperat pentru ca am o singura idee fixa, nu-mi plac cacanarii de barbati care profita in diverse feluri de unele(din nefericire prea multe) femei mai slabut mobilate la mansarda. Bafta cu multitaskingu'. testam doar terenul pentru ca evident stilul tau este inconfundabil si nu acela, mai cu seama trageam de limba poate-poatesa fim noi sanatosi marinelule
v-ships Reputație: 24 Postat Noiembrie 5, 2015 Telefon: vships69@gmail.com Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Telefon: vships69@gmail.com Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter. Postat Noiembrie 5, 2015 La 05.11.2015 la 16:08, rozkendra a spus: nu ies cu necunoscuti si cred ca iubitul meu nu e de acord sa fac sex nici dupa multe ............................. Nu stau sa intru in psihanaliza, dar faptul ca iti pomenesti atat de des prietenul, ar putea avea diverse intelesuri si ar aduce destule semne de intrebare. Nu cred ca multi dintre noi, care aloca atat de mult timp site-ului, mai au timp si de viata personala, iubiti, iubite si alte cele, indiferent cat de performant si coerent ar fi multitasking-ul. Exclud aici pe fetele care chiar sunt in bransa cat si pe garizii lor, acest site fiind o afacere pentru ei.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 5, 2015 La 05.11.2015 la 17:06, V-SHIPS a spus: ............................. Nu stau sa intru in psihanaliza, dar faptul ca iti pomenesti atat de des prietenul, ar putea avea diverse intelesuri si ar aduce destule semne de intrebare. Nu cred ca multi dintre noi, care aloca atat de mult timp site-ului, mai au timp si de viata personala, iubiti, iubite si alte cele, indiferent cat de performant si coerent ar fi multitasking-ul. Exclud aici pe fetele care chiar sunt in bransa cat si pe garizii lor, acest site fiind o afacere pentru ei.imi pomenesc si mai des familia, dupa logica ta inseamna ca nu o am sunt mandra sa fiu alaturi de un om care ma echilibreaza, in care pot avea incredere. stii cat de rar este sa poti avea incredere ca cineva iti vrea binele? sunt online aici mult, pt ca in general sunt online mult, lucrand online 1
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 5, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Noiembrie 5, 2015 La 05.11.2015 la 14:25, rozkendra a spus: As avea si eu vreo 2 intrebari..... Cand voiai sa te retragi aparea ucenic, de ce la bipolar apare direct retras??!!! S-a schimbat ceva si iti poti retrage contul instant?! Si no 2 ce l-a apucat pe bipolar??!! Daca raspunsul este scarba de vietati care mai mult mugesc in loc sa se exprime in alte modalitati , bip[olare tin sa iti spun ca e inevitabil sa nu te apuce un grav si accentuat dezgust de cel putin 3 ori pe saptamana pana cand ajungi sa fii imun la senzatie. Ia citeste tu in regulament si vezi daca te lamureste: http://nimfomane.com/forum/topic/12278-important-cererile-de-stergereschimbare-de-username-au-disparut/
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 5, 2015 La 05.11.2015 la 17:12, m a v e r i c k a spus: Ia citeste tu in regulament si vezi daca te lamureste: http://nimfomane.com/forum/topic/12278-important-cererile-de-stergereschimbare-de-username-au-disparut/daca avea chef de chestii birocratice la ora asta procesam contractele noi primite de la submivi ori chestionarele completate de la noi, in urma carora selectez daca ii primesc ori nu
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 5, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Noiembrie 5, 2015 La 05.11.2015 la 17:17, rozkendra a spus: daca avea chef de chestii birocratice la ora asta procesam contractele noi primite de la submivi ori chestionarele completate de la noi, in urma carora selectez daca ii primesc ori nuNici o birocratie, e simplu, schimbi adresa de mail fara sa dai click pe linkul de confirmare si gata, esti dezactivat. Te bate gandul? PS: Ce sunt aia "submivi"?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 5, 2015 La 05.11.2015 la 17:20, m a v e r i c k a spus: Nici o birocratie, e simplu, schimbi adresa de mail fara sa dai click pe linkul de confirmare si gata, esti dezactivat. Te bate gandul? PS: Ce sunt aia "submivi"?submisivi scz eram, atenta la altceva. se pare ca nu esti updatat deloc, regulamentu este vechi si nu era aplicabil cel putin de cand am eu contul, urmand ca o schimbare de email sa iti faca cont de ucenic in locul a orice erai, deci nu mai apareai retras de cam ceva vreme, cel putin nu de pe o zi pe alta. asta am spus in prima postare trebuia doar sa citesti ce am scris la penultima intrebare iarasi depasit, m-am retras de vreo 3 ori pe durata scurta
prea fericitul humbaba Reputație: 10 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:27°59'20.62" N - 86°55'28.27" E Oras:27°59'20.62" N - 86°55'28.27" E Postat Noiembrie 5, 2015 spre binele vostru pocaiti-va
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 5, 2015 Eu sunt un liber cugetator pocait.Rozi,vii la cofetarie? PS.Nu te mai da pe langa hoitul lui Picon.Sa nu cumva sa iei ceva,Doamne Fereste.E mai rau ca Ebola, lua-m-ar de coaie coviltirul puturos.
m a v e r i c k Reputație: 656 Postat Noiembrie 5, 2015 Telefon: allanbellmans Oras:Remote Telefon: allanbellmans Oras:Remote Postat Noiembrie 5, 2015 La 05.11.2015 la 17:23, rozkendra a spus: submisivi scz eram, atenta la altceva. se pare ca nu esti updatat deloc, regulamentu este vechi si nu era aplicabil cel putin de cand am eu contul, urmand ca o schimbare de email sa iti faca cont de ucenic in locul a orice erai, deci nu mai apareai retras de cam ceva vreme, cel putin nu de pe o zi pe alta. asta am spus in prima postare trebuia doar sa citesti ce am scris la penultima intrebare iarasi depasit, m-am retras de vreo 3 ori pe durata scurta Pff, ce depasit sunt... Sa-l lasam pe Pisicuts sa ne spuna atunci.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 5, 2015 bine ai revenit Eu sunt un liber cugetator pocait.Rozi,vii la cofetarie?PS.Nu te mai da pe langa hoitul lui Picon.Sa nu cumva sa iei ceva,Doamne Fereste.E mai rau ca Ebola, lua-m-ar de coaie coviltirul puturos.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Noiembrie 5, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Noiembrie 5, 2015 La 05.11.2015 la 18:07, m a v e r i c k a spus: Pff, ce depasit sunt... Sa-l lasam pe Pisicuts sa ne spuna atunci. chiar ca esti si chiar ca imi doresc raspunsul la ce am intrebat ca nu am chef ori timp de topice la vrajeala
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum