beatrice100 Reputație: 1 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Noiembrie 18, 2015 de ce nu ai oprit in Pitesti?
jessyka ts Reputație: -112 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 18, 2015 de ce nu ai oprit in Pitesti?pentru ca nu am gasit momentan nimic in regim hotelier ok,se pare ca stati prost la capitolul asta,o sa opresc cand ma intorc inapoi la BUCURESTI!!!!
beatrice100 Reputație: 1 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Noiembrie 18, 2015 te asteptam cat mai repede in pit
bucuresti111 Reputație: 0 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 22, 2015 Buna, prin Bucuresti o sa vii?
beatrice100 Reputație: 1 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Noiembrie 24, 2015 mai ajungi in Pitesti jessy?
seby_76 Reputație: 6 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Noiembrie 25, 2015 DE maine ma puteti gasi in SIBIU!!!150lei-30min200lei-1 hnr contact-0755911984 Ceau frumoaso ... anul asta mai putem spera la tine in Timisoara ? ... te pup
putet Reputație: 22 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 25, 2015 Buna! Poti sa finalizezi?
cipris Reputație: 11 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 25, 2015 Buna! Poti sa finalizezi?normal!tu nu vezi ca e barbat?
jessyka ts Reputație: -112 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 26, 2015 Buna! Poti sa finalizezi?nu mai pot finaliza
jessyka ts Reputație: -112 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 26, 2015 normal!tu nu vezi ca e barbat?cam aiurea comentariul tau,in fine toti desteptii mai nou au gura mare!!!
jessyka ts Reputație: -112 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 26, 2015 Ceau frumoaso ... anul asta mai putem spera la tine in Timisoara ? ... te pup din pacate nu deoarece sambata plec in Germania ,ma voi intoarce pe data de 23decembrie!
seby_76 Reputație: 6 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Noiembrie 26, 2015 din pacate nu deoarece sambata plec in Germania ,ma voi intoarce pe data de 23decembrie! Asta e ... ne vedem cu alta ocazie ...te pup
cipris Reputație: 11 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2015 cam aiurea comentariul tau,in fine toti desteptii mai nou au gura mare!!!nu am gura mare si am facut un post cat se poate de corect,fara a jicni cu absolut nimic!chiar din fotografiile tale editate se vede clar ca esti un simplu travestit!plus ca te-am si vizitat in urma cu maxim 5 zile si am vazut realitatea.imi permit sa spun ca fotagrafiile tale sunt editate si esti doar un barbat imbracat in haine de femeie!PS. sunt baiatul care a platit si a plecat fara sa-l atingi!am fumat o tigare si am plecat din simplu fapt ca eu nu fut barbati! 4
jessyka ts Reputație: -112 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2015 nu am gura mare si am facut un post cat se poate de corect,fara a jicni cu absolut nimic!chiar din fotografiile tale editate se vede clar ca esti un simplu travestit!plus ca te-am si vizitat in urma cu maxim 5 zile si am vazut realitatea.imi permit sa spun ca fotagrafiile tale sunt editate si esti doar un barbat imbracat in haine de femeie!PS. sunt baiatul care a platit si a plecat fara sa-l atingi!am fumat o tigare si am plecat din simplu fapt ca eu nu fut barbati!acum 5zile??hmm cam aiurea sa zici asta tinand cont ca acum 5zile nu am avut clienti,iar daca tu nu stii sa faci deosebirea intre un TV si un TS e destul de grav,pozele mele sunt editate doar in ce priveste claritatea si culoriile,clientii care ma frecventeaza de la inceputul transformarii mele cert e ca nu mi-au reprosat nimic niciodata ,iar acum vi u care probabil nu mai vazut in realitate si imi aduci asemenea ofense!!! 1 10
luciandany Reputație: 10 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:BUCURESTI Oras:BUCURESTI Postat Noiembrie 27, 2015 Au ajuns ăștia să urce prețul mai mult decât fețele cu" păsărică"
bianca89 Reputație: -398 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 27, 2015 Au ajuns ăștia să urce prețul mai mult decât fețele cu" păsărică"Asta pentru ca e o diferenta... "pasarici" gasiti cu sutele, miile si asa mai departe cu fel de fel de oferte (respect pt fetele care nu isi vand nici timpul si nici serviciile pe 3 lele 3 surcele)... fetele cu cocosel sunt mai putine... bine ca sunt oameni care prefera sa mearga si la travestiuri cu supra pret nejustificabil e altceva, insa sunt si transsexuale in adevaratul sens al cuvantului si aici cred ca nu mai e cazul sa mentionez de exemple precum Adyna, Cristina si Gabi care e si normal sa mentina un pret ridicat tinand cont de eforturile facute pentru a ajunge sa arate intr-un anumit fel, dar si transexuali sub tratament (real) care vor sa ajunga intr-adevar sa arate asa cum se cere. O fata se naste cu anume trasaturi de la natura... insa transsexualii depun un efort considerabil mai mare pt a fi cat mai feminini (simplele trasaturi androgine nu sunt deajuns), intotdeauna trebuie sa tineti cont de treaba asta. Acum ar fi culmea sa investesti mii de Euro in operatii, plus hormonii si alte alea si sa mergi pe 50 de lei. Cum spuneam cand faci o astfel de afirmatie trebuie sa faci o diferentiere tinand cont de aspect, prezentare, atitudine, servicii s.a.m.d. Daca faci afirmatia asta referitor la un travesti cu peruca de 30 de lei pus pe tocuri cu impresii de mare diva se intelege... insa la "fetele" care chiar isi dau interesul afirmatia ta e lipsita de fond. Toate cele bune 5 1
jessyka ts Reputație: -112 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2015 Asta pentru ca e o diferenta... "pasarici" gasiti cu sutele, miile si asa mai departe cu fel de fel de oferte (respect pt fetele care nu isi vand nici timpul si nici serviciile pe 3 lele 3 surcele)... fetele cu cocosel sunt mai putine... bine ca sunt oameni care prefera sa mearga si la travestiuri cu supra pret nejustificabil e altceva, insa sunt si transsexuale in adevaratul sens al cuvantului si aici cred ca nu mai e cazul sa mentionez de exemple precum Adyna, Cristina si Gabi care e si normal sa mentina un pret ridicat tinand cont de eforturile facute pentru a ajunge sa arate intr-un anumit fel, dar si transexuali sub tratament (real) care vor sa ajunga intr-adevar sa arate asa cum se cere. O fata se naste cu anume trasaturi de la natura... insa transsexualii depun un efort considerabil mai mare pt a fi cat mai feminini (simplele trasaturi androgine nu sunt deajuns), intotdeauna trebuie sa tineti cont de treaba asta. Acum ar fi culmea sa investesti mii de Euro in operatii, plus hormonii si alte alea si sa mergi pe 50 de lei. Bianca ma poti lamurii te rog frumos in legatura cu afirmatia facuta de tine mai sus,in legatura cu travesti cu peruca de 30lei s.a.m.d la cine ai facut referire? Cum spuneam cand faci o astfel de afirmatie trebuie sa faci o diferentiere tinand cont de aspect, prezentare, atitudine, servicii s.a.m.d. Daca faci afirmatia asta referitor la un travesti cu peruca de 30 de lei pus pe tocuri cu impresii de mare diva se intelege... insa la "fetele" care chiar isi dau interesul afirmatia ta e lipsita de fond. Toate cele bune Asta pentru ca e o diferenta... "pasarici" gasiti cu sutele, miile si asa mai departe cu fel de fel de oferte (respect pt fetele care nu isi vand nici timpul si nici serviciile pe 3 lele 3 surcele)... fetele cu cocosel sunt mai putine... bine ca sunt oameni care prefera sa mearga si la travestiuri cu supra pret nejustificabil e altceva, insa sunt si transsexuale in adevaratul sens al cuvantului si aici cred ca nu mai e cazul sa mentionez de exemple precum Adyna, Cristina si Gabi care e si normal sa mentina un pret ridicat tinand cont de eforturile facute pentru a ajunge sa arate intr-un anumit fel, dar si transexuali sub tratament (real) care vor sa ajunga intr-adevar sa arate asa cum se cere. O fata se naste cu anume trasaturi de la natura... insa transsexualii depun un efort considerabil mai mare pt a fi cat mai feminini (simplele trasaturi androgine nu sunt deajuns), intotdeauna trebuie sa tineti cont de treaba asta. Acum ar fi culmea sa investesti mii de Euro in operatii, plus hormonii si alte alea si sa mergi pe 50 de lei. Cum spuneam cand faci o astfel de afirmatie trebuie sa faci o diferentiere tinand cont de aspect, prezentare, atitudine, servicii s.a.m.d. Daca faci afirmatia asta referitor la un travesti cu peruca de 30 de lei pus pe tocuri cu impresii de mare diva se intelege... insa la "fetele" care chiar isi dau interesul afirmatia ta e lipsita de fond. Toate cele bune
beatrice100 Reputație: 1 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Noiembrie 27, 2015 jessy in Pitesti nu mai ajungi asa cum ai promis?
jessyka ts Reputație: -112 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 27, 2015 jessy in Pitesti nu mai ajungi asa cum ai promis?vai o sa incerc!!!
beatrice100 Reputație: 1 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:pitesti Oras:pitesti Postat Noiembrie 27, 2015 cand o sa incerci daca pleci?
cipris Reputație: 11 Postat Noiembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 27, 2015 acum 5zile??hmm cam aiurea sa zici asta tinand cont ca acum 5zile nu am avut clienti,iar daca tu nu stii sa faci deosebirea intre un TV si un TS e destul de grav,pozele mele sunt editate doar in ce priveste claritatea si culoriile,clientii care ma frecventeaza de la inceputul transformarii mele cert e ca nu mi-au reprosat nimic niciodata ,iar acum vi u care probabil nu mai vazut in realitate si imi aduci asemenea ofense!!!Eu stiu perfect ce inseamna TV si TS,tu esti cel care nu stie pentru ca la deschiderea acestui topic te declarai TS si eu mi-am spus punctul meu de vedere despre tine si sa te convingi ca nu sunt unul din membrii care scriu doar sa caute cu cine sa se certe poti intra pe topicul Bianca TS si vezi ca am comentat cat se poate de frumos doar dupa ce am vizitato si la yaneva am scris ca pare ok si ca am vazuto doar pe web.Si o sa-mi reformulez comentul anterior!"Am vizitat acesta Jssika saptamana trecuta si este doar un barbat imbracat in femeie"PS.este ultimul coment pe acest topic"
andreeatsdeea Reputație: 195 Postat Noiembrie 28, 2015 Oras:OTOPENI . Oras:OTOPENI . Postat Noiembrie 28, 2015 Imi cer scuze ca intervin . Dar uite ce mesaje am primit eu azi de la un fost client de al tau .. acum pe bune .... scuze inca o data .. 1 5
cataa80 Reputație: 1641 Postat Noiembrie 28, 2015 Oras:. Oras:. Postat Noiembrie 28, 2015 Imi cer scuze ca intervin . Dar uite ce mesaje am primit eu azi de la un fost client de al tau .. acum pe bune .... scuze inca o data ..Tu chiar crezi ca e frumos sa postezi comentariul aici?...pe bune!!! 2
jessyka ts Reputație: -112 Postat Noiembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 28, 2015 Imi cer scuze ca intervin . Dar uite ce mesaje am primit eu azi de la un fost client de al tau .. acum pe bune .... scuze inca o data ..eu in primul rand sunt doar pasiva,tratamentul nu mai imi permite sa fiu si activa,in fine oricum e clar ca respectivul a blufat totul,eu nu pot sa cred cum pot exista asa oameni care sa se ia de tine,fara sa le faci absolut nimic!!
jessyka ts Reputație: -112 Postat Noiembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 28, 2015 Eu stiu diferenta intre un TS si un TV,daca unii oameni considera ca sunt un TV e parere lor,tratamentul hormonal ce il urmez nu e doar in van!,jar eu sunt multumita de rezultatul transformarii mele de pana acum!Stiu ca multi oameni nu ma inghit datorita temperamentului meu sau comportamentului si sunt libere sa isi dea cu parerea.Altceva nu cred ca mai am de spus ,m-am facut inteleasa! 1 10
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum