Sari la conținut

Roxana Andreea // IASI

Postări Recomandate

• Oras:Iasi
Postat

Roxxana Andreea  ~  1.69, 50kg sani medii~mari, fund bombat gata de joaca. Pt Domnii sau Domnisorii seriosi generosi si strict interesati de Anunt si servicii si nu bascalie (se stieee :P

Ofer Servicii:

Oral protejat/neprotejat

Nr 80lei  

Ora Oral + normal  130

Masaj thailandez cu finalizare 90lei

Fantezii  69 cunnilingus, Masaj erotic 

.....................................................................

Ma deplasez la Hotel/ masina uneori domiciliu.  pt mai multe Detalii ma gasiti la   0742518536  //  tel sau sms.

** Anuntul este real pt persoanele interesate Multumesc

** Anuntul este pe IASI nu BUCURESTI.

Mercic Va Pupic :*

• Like 2
Postat

** p.s.  Poate printre Proteste injuraturi de Guvern etc :D...   mai aveti timp sa treceti si pe la mine ))) :D ;)  :*

post-134391-0-70927900-1446767085_thumb.jpg

• Like 2
  • Oras:iasi
  • Oras:iasi
Postat

Buna dragi futaciosi, o stie cineva pe fatuca asta, eu o sun dar nu raspunde, as vrea sa stiu daca e chiar real si ce pareri aveti. Merci

Postat

* UP

Anuntul este valabil si ma gasiti si la nr tel //  0757839386  / tel sau sms pt mai multe detalii. Merci :* 

Postat

Am avut o intalnire cu aceasta fata pe la inceputul lunii februarie, intr-o seara. Am sunat, stabilit preturile, eram interesat de un oral neprotejat(probabil sunt riscuri la ON dar eu nu prea simt oralul prin prezervativ). Cum d-soara nu avea locatie in momentul respectiv am luat-o la mine, intalnindu-ne prin tudor.

Tipa nu arata extraordinar la corp, pozele ii apartin, bruneta, in jur de 1,65 inaltime etc dar placuta si vorbareata.

Am ajuns acasa, ne-am facut comozi, am achitat suma de 60 lei, s-a dezbracat pana la jumatate si a trecut la treaba, eu stand pe fotoliu iar ea in genunchi in fata mea apoi pe pat etc.

Se descurca destul de bine, i-am mai dat indicatii cu privire la zonele adiacente, mai foloseste mana, i-am mai dat-o la o parte, cateva incercari de DT(mia spus ca poate mai bine de atat dar momentan e racita sau ceva de genul asta dar per ansamblu se descurca destul de bine), actiunea a durat in jur de 20 min, poate putin mai mult, am finalizat oral, a inghitit dupa care a mai stat in acea pozitie cateva secunde. A mers la baie, am incheiat socotelile si am dus-o la taxi.

Ca si note:

Aspect: 8

Atitudine: 8,5

Oral: 9(accepta cim, cof)

Normal: nu am incercat.

Pret: 60 ON CIM

Probabil de revenit la pretul asta doar ca momentan are telefonul inchis(0757839386).

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.