Sari la conținut

Alexandra 0767058773

andicom

Postări Recomandate

• Oras:.
Postat

Mulțumesc frumos pentru apreciere "Copilul cuminte",apropo mi le am făcut tot singura ca n am găsit un "doritor" sa mi facă și mie niște poze

Pai...daca imi aduc bine aminte, ti.am facut o poza, DOAR o poza si as fi vrut f mult sa mai continui, dar, dar...

Poate data viitoare, bruneto!!! :blushing2

• Oras:ici... colo...
Postat

Alexa, daca vrei poze, iti fac eu, sunt un fotograf amator,  dar decent!  Bineinteles dupa ce ne vom cunoaste si vei capata incredere sa te lasi pe aparatul meu!  Chestie care sper eu, se va intampla curand!. 

• Oras:undeva
  • Oras:undeva
Postat

....mmm da!!!după recenziile făcute de cata88 și copilul cuminte cu siguranță fata este ok(cred).eu unul o să îmi fac "curajul" necesar și am să merg pe mâna lor...bineînțeles făcând și o recenzie în urma vizitei...

Postat

si daca nu a avut cine sa-i faca poze, am zis sa repet ceea ce am facut viverea trecuta, sa imi inchei la fel de frumos saptamana! asa ca am vizitat - o (din nou ) pe Alexa. am fost primit la fel de frumos, chiar mai frumos, era cu noua ,,costumatie,, , aceeeasi fata inalta, slabuta (exact cum imi place), lipicioasa si pupacioasa. actiunea a decurs excelent - ca si data trecuta - , ca element de noutate a inceput sa sarute mai bine . .un oral neprotejat cu destula atentie la oo, ,,persicut,, mica, curata , f buna de devorat, ea receptiva la dorintele mele, a fost totul ok.acelesi note ca data trecuta, un mare + pt FK! :kiss3

• Like 2
Postat

in curand timp, avand acceptul Alexandrei, o sa pun cateva poze pe care i le-am facut.

Hai cu pozele, "copilul cuminte", ca m.ai facut ff curios. Vreau sa o vad in noua costumatie.  :bow

• Oras:Pitesti
  • Oras:Pitesti
Postat

in curand timp, avand acceptul Alexandrei, o sa pun cateva poze pe care i le-am facut.

Mai pui pozele alea sau ma duc eu sa fac altele? :)

• Like 1
Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0
Postat

Intens ai vizitat-o cumva pe donsoara? Daca da sa ne spui cum a fost daca se merita sau nu, multumesc!

Postat

Salutare frati futaciosi. Dupa lungi așteptări si amânări mi -am luat inima in Dinți si pula in pantaloni si am decis sa o vizitez si eu pe domnișoara Alexandra. Programarea sa făcut telefonic, la noul ei număr, dupa ce mi-a confirmat ca este liberă si mi-a dat adresa(aproximativ exactă), am plecat in mare graba spre locuința fetei.

Despre locatie este ușor de găsit, curata si îngrijită baia este foarte îngusta (din catgoria blocotet) dar destul de bine utilată.

Cand am ajuns la locatie Alexandra ma aștepta in aceeași costumație din poza de mai sus, foarte lipicioasa, si drăgăstoasă, arată destul de bine. Acțiunea a debutat cu îmbrățișări si sărutări, de ambele părți, care au fost binevenite.

La oral am optat pt un oral protejat, se descurca destul de bine, cu tentative de Deep, dar mai are de învățat dupa care am trecut la normal, acolo nu se mișca deloc rau, nu comentează la poziții, sta cu o pui, este strâmtă, geme ușor si foarte pervers la ureche.

In încheiere sa vedem notele.

Pentru oral merita un 9,50 nu se folosește de mana nu am simțit urme de Dinți.

La normal 10 este strâmtă nu comentează la poziții (eu schimbând mai multe poziti, am terminat mai greu)

Ca atitudine 10 sociabilă lipicioasa, nu sta cu ochi pe ceas nu te grăbește.

Per total nota este 10 cu nici minusuri pe care le știe si le recunoaște si ea, sp ca face tot posibilul sa le îndrepte

Halatul 100ron, ca o concluzie de revenit cand se poate

• Like 4
Postat

Alexa, baietii astia deja  m-au inebunit. trebuie neaparat sa te vizitez...numai sa imi fac putin timp, nu imi place pe graba! Si nici programul tau nu ma avantajeaza. In ritmul asta ajungi in top!

Vizitator elvisxxx80
Reputație: 0
Postat

Mi-ai luat vorba din gura colegule romaad, cu siguranta Alexa va ajunge la top daca o tine in ritmul asta, n-am apucat inca sa o vizitez dar trebuie sa o fac neaparat, si cred ca se va  perfectiona pe parcurs. Bafta Alexa! :gifs_ojos

Postat

Te pup "Olteanasu" și te mai aștept, Romaad și Elvis va aștept,va pup

Si pe mine...nu ma mai astepti!?/?, cu drag>? :blushing2 :laugh2

Postat

Alexa are o voce extrem de dulce si timida la telefon. Daca si posesoarea e la fel, atunci e perfect!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...