klm112 Reputație: 5026 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:sud Oras:sud Postat Noiembrie 10, 2015 Păi tocmai aia îl deranjează pe popă, că nu îl fuți și pe el.Io naş faceo, nu mănteresează deranjamentu lui. Io mă fut doar cu femei 1
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 10, 2015 Ai di PLM! Numai distrusi care habar n-au ce scriu pe aici! Bahhh, voi majoritatea de varsati numai kkt pe aici, habar nu aveti nimic din ce vorbiti. Am citit si m-am crucit! Nu stiti nici macar ce e BOR. Voi credeti ca este o Institutie de stat. Nici cum sunt alesi episcopii, mitropolitii sau patriarhul. Sunteti varza total! Da' ce va mai place sa va dati destepti!Poate ca ar trebui sa stiti ca subventiile primite de BOR de la Statul Roman sunt o mica compensare,nici pe departe in apropierea sumei corecte, pentru toate proprietatile Bisericii confiscate de comunisti! Proprietati donate de buna voie de romanii de inainte de 44', romani care erau credinciosi.Ca toate cultele din Romania primesc subventii, chiar si musulmanii!Nu stiti inca nici macar cate centre de asistenta sociala pentru mame abuzate si pentru copii are Biserica. Ca nu va pasa si nici nu ati cautat sa aflati.Ca sunt foarte multi preoti credinciosi si cu frica de Dumnezeu care traiesc cu 5 copii in case de 2 camere si ce primesc dau la sateni sau oraseni amarati, sau repara biserici.Da' sunt si uscaturi, ca in orice padure, ca toti sunt oameni!Sunteti tendentiosi si carcotasi. De cate ori ati intrat intr-o biserica? De cate ori v-ati interesat ce se petrece acolo? De cate ori ati pus mana pe o Biblie? Hai ca va las! Nu merita sa ma contrez cu voi,mai ales pa subiectul asta.Si oricum nu aici, pe site!Dar chiar? Ce PLM v-a mananca in cur sa scrieti aberatii din astea pe un forum de curve si curvari? Scrieti ce vreti, ca e libertate. Eu am comentat doar atat, ca prea va dati dastepti si sunteti ignoranti! De raspuns n-am sa mai raspund. O sa bag topicul la IGNORE! Sa va dea Dumnezeu intelepciune, ca e mai buna decat toate! Chiar si decat sanatatea! 2 6
xrxx77 Reputație: -452 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 10, 2015 Biserica ca si institutie, si nu numai cea ortodoxa, a facut si desfacut imperii de-a lungul veacurilor. A fost cea mai puternica forta politica si a fost mai presus de regi si guverne. Sa nu uitam, ca biserica catolica a tinut aproximativ 600 de ani lumea in "intuneric". Oricine gandea, oricinea indraznea sa critice si oricine facea pe omul de stiinta sfarsea fiind acuzat de vrajitorie, fiind perpelit pe rug.Cruciadele au slujit interesele bisericii.Cate din faptele acestei institutii au slujit cu adevarat lui Dumnezeu?Oare nu biserica a uitat de liberul arbitru, de optiunea pe care insasi D-zeu a dat-o omului de a alege?Eu unul cred in D-zeu, dar imi permit sa nu cred in institutia care sustine ca il slujeste pe El. Pentru ca aceasta institutie este plina de interese meschine si josnice. Exist inca preoti care il slujesc cu adevarat pe D-zeu, dar acestia nu au putere de decizie si nici nu vor sa o aiba. Ei doar propovaduiesc cuvantul si alina sufletele, fara sa ceara nimic in schimb. Nimeni nu va putea schimba oranduirea institutiei BOR. Numai D-zeu, probabil, ii va judeca candva. 3 2
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 10, 2015 Biserica ca si institutie, si nu numai cea ortodoxa, a facut si desfacut imperii de-a lungul veacurilor. A fost cea mai puternica forta politica si a fost mai presus de regi si guverne.Sa nu uitam, ca biserica catolica a tinut aproximativ 600 de ani lumea in "intuneric". Oricine gandea, oricinea indraznea sa critice si oricine facea pe omul de stiinta sfarsea fiind acuzat de vrajitorie, fiind perpelit pe rug.Cruciadele au slujit interesele bisericii.Cate din faptele acestei institutii au slujit cu adevarat lui Dumnezeu?Oare nu biserica a uitat de liberul arbitru, de optiunea pe care insasi D-zeu a dat-o omului de a alege?Eu unul cred in D-zeu, dar imi permit sa nu cred in institutia care sustine ca il slujeste pe El. Pentru ca aceasta institutie este plina de interese meschine si josnice.Exist inca preoti care il slujesc cu adevarat pe D-zeu, dar acestia nu au putere de decizie si nici nu vor sa o aiba. Ei doar propovaduiesc cuvantul si alina sufletele, fara sa ceara nimic in schimb.Nimeni nu va putea schimba oranduirea institutiei BOR.Numai D-zeu, probabil, ii va judeca candva. ...Care din fapte? Cele enumerate de Cosmin! acelea au slujit lui Dumnezeu caci sunt puse in slujba intrajutorarii semenilor. E o ironie doar partiala intrucat stau si ma intreb cate din astfel de activitati mai erau faptuite daca ar fi fost lipsite de credinta rasplatii (judecatii) vesnice!? Ma refer la ceea ce putem savarsi liber si neconditionat! Citez: "Oare nu biserica a uitat de liberul arbitru, de optiunea pe care insasi D-zeu a dat-o omului de a alege"? Biserica a comis desigur un pacat capital, acela de a-i lua omului posibilitatea de a gandi liber! Nu doar de a alege liber. A spune ca a uitat e prea putin. In mod voit s-a ajuns aici, caci astfel putea sa manipuleze perfect. Sunt de acord cu intrajutorarea semenilor, cu activitatile educationale de antropologie crestina, chiar si cu predicarea Evangheliilor, etc.. Pretul pe care-l plateste un credincios fanatic e faptul ca i se inoculeaza o dogma si care actioneaza asupra sufletului sau ca si o autoritate suprema! Aceasta autoritate atenteaza, ucide spiritul liber al individului. In termeni psihologici poarta denumirea de depersonalizare. Nu e de mirare ca Biserica a abolit "spiritul" si a declarat fiinta umana compusa doar din cele doua componente fiintiale: trup si suflet; un trup muritor si un suflet nemuritor care se poate mantui sau damna. Asa ar trebui sa te raportezi actiunilor tale: „Libertate, tu nume prietenos şi uman, care cuprinzi în tine întreaga plăcere morală ce conferă o înaltă demnitate naturii mele omeneşti, şi nu faci din mine servul nimănui, tu care nu enunţi o lege, ci aştepţi ceea ce însăşi iubirea mea morală va recunoaşte ca lege, fiindcă ea se simte neliberă faţă de oricare lege făcută numai să constrângă”.A fi liber înseamnă a putea determina din tine însuţi reprezentările (motivele de acţiune) ce stau la temelia acţiunii tale, cu ajutorul fanteziei morale. Libertatea este imposibilă când reprezentările mele morale sunt determinate de ceva din afara mea (de un proces mecanic sau de un Dumnezeu presupus şi extra-universal). Prin urmare, eu sunt liber numai atunci când produc eu însumi aceste reprezentări şi nu atunci când pot executa motive de acţiune pe care le-a pus în mine o altă fiinţă. O fiinţă liberă este aceea care poate voi ceea ce consideră ea însăşi că este just. Cel ce face altceva decât ceea ce vrea, trebuie călăuzit spre acest altceva prin motive ce nu se află în el. Un astfel de om acţionează neliber. Prin urmare, a putea voi după bunul plac, ceea ce considerăm just sau nejust, înseamnă a putea fi, după plac, liber sau neliber.Felul in care si-a organizat Biserica dogma este din punctul de vedere superior cea mai mare ironie la adresa spiritului uman. A fi amenintat cu damnarea daca nu indeplinesti porunca divina, asa cum vad ei aceasta porunca, este nu numai lipsit de bun simt, dar si de orice fel de logica elementara. Citez: "Exista inca preoti care il slujesc cu adevarat pe D-zeu" Nu ai de unde sa stii daca exista preoti care-L slujesc cu adevarat, deoarece nu-L cunosti inca pe acest D-zeu! Daca D-zeu (Demiurgul Universului) nu are nimic in comun cu dogmele si oranduirile lor bisericesti (sau oricum prea putin) afirmatia ta se clatina puternic. NU ai cum sa dovedesti in mod clar ca reprezentantii "BOR" cunosc adevarul sau detin cheia dezlegarii enigmelor universale. Personal, ma indoiesc ca ar fi asa. Citez: "Nimeni nu va putea schimba oranduirea institutiei BOR" E grav. Daca ea insasi, institutia "BOR" nu se va adapta evolutiei lumii, va pieri nimicita de caracterul ei invechit si rigid. Prima parte a afirmatiei imi pare plauzibila si demna de compatimit desigur. Eu sper ca oamenii sa se destepte cu timpul si sa vada liber! Veti observa ca dupa ce generatiile bunicilor si parintilor nostrii nu vor mai exista, generatiile tinere NU se vor inghesui sa le calce pragul. De ce ar fi asa? De urechi! 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 10, 2015 Ai di PLM! Sunteti tendentiosi si carcotasi. De cate ori ati intrat intr-o biserica? De cate ori v-ati interesat ce se petrece acolo? De cate ori ati pus mana pe o Biblie? Hai ca va las! Nu merita sa ma contrez cu voi,mai ales pa subiectul asta.Si oricum nu aici, pe site!Dar chiar? Ce PLM v-a mananca in cur sa scrieti aberatii din astea pe un forum de curve si curvari? Imi spui si mie ce sa caut intr-o biserica!?? Dar te rog, argumentat. Sa ma interesez ce se petrece acolo!?? Pai nu-i treaba mea. De cate ori am pus mana pe o Biblie? Nu doar ca am atins-o, am si dezvirginat-o bine! Si crede-ma, mi-a placut enorm! Ce ne mananca in cur!? Plictiseala desigur. Vremea de afara pe mine ma predispune la o usoara apatie. Eu personal imi salvez cativa banuti, de aceea nu merg in aceasta perioada sa fut, nu scriu recenzii si-mi vine prea usor sa apas pe tastatura. Acum Cosmine, tu chiar imi esti simpatic si nu doresc sa te jignesc deloc, te-am inteles partial; cu atat mai mult, dupa cum bine ai semnalat si tu, acest gen de discutii nu duc nicaieri. Imi plac recenziile tale; vorbesc foarte serios (ti-am dat si cateva like-uri). Hai sa traiesti!
xrxx77 Reputație: -452 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 10, 2015 ...Care din fapte? Cele enumerate de Cosmin! acelea au slujit lui Dumnezeu caci sunt puse in slujba intrajutorarii semenilor. E o ironie doar partiala intrucat stau si ma intreb cate din astfel de activitati mai erau faptuite daca ar fi fost lipsite de credinta rasplatii (judecatii) vesnice!? Ma refer la ceea ce putem savarsi liber si neconditionat! Citez: "Oare nu biserica a uitat de liberul arbitru, de optiunea pe care insasi D-zeu a dat-o omului de a alege"? Biserica a comis desigur un pacat capital, acela de a-i lua omului posibilitatea de a gandi liber! Nu doar de a alege liber. A spune ca a uitat e prea putin. In mod voit s-a ajuns aici, caci astfel putea sa manipuleze perfect. Sunt de acord cu intrajutorarea semenilor, cu activitatile educationale de antropologie crestina, chiar si cu predicarea Evangheliilor, etc.. Pretul pe care-l plateste un credincios fanatic e faptul ca i se inoculeaza o dogma si care actioneaza asupra sufletului sau ca si o autoritate suprema! Aceasta autoritate atenteaza, ucide spiritul liber al individului. In termeni psihologici poarta denumirea de depersonalizare. Nu e de mirare ca Biserica a abolit "spiritul" si a declarat fiinta umana compusa doar din cele doua componente fiintiale: trup si suflet; un trup muritor si un suflet nemuritor care se poate mantui sau damna. Asa ar trebui sa te raportezi actiunilor tale: „Libertate, tu nume prietenos şi uman, care cuprinzi în tine întreaga plăcere morală ce conferă o înaltă demnitate naturii mele omeneşti, şi nu faci din mine servul nimănui, tu care nu enunţi o lege, ci aştepţi ceea ce însăşi iubirea mea morală va recunoaşte ca lege, fiindcă ea se simte neliberă faţă de oricare lege făcută numai să constrângă”.A fi liber înseamnă a putea determina din tine însuţi reprezentările (motivele de acţiune) ce stau la temelia acţiunii tale, cu ajutorul fanteziei morale. Libertatea este imposibilă când reprezentările mele morale sunt determinate de ceva din afara mea (de un proces mecanic sau de un Dumnezeu presupus şi extra-universal). Prin urmare, eu sunt liber numai atunci când produc eu însumi aceste reprezentări şi nu atunci când pot executa motive de acţiune pe care le-a pus în mine o altă fiinţă. O fiinţă liberă este aceea care poate voi ceea ce consideră ea însăşi că este just. Cel ce face altceva decât ceea ce vrea, trebuie călăuzit spre acest altceva prin motive ce nu se află în el. Un astfel de om acţionează neliber. Prin urmare, a putea voi după bunul plac, ceea ce considerăm just sau nejust, înseamnă a putea fi, după plac, liber sau neliber.Felul in care si-a organizat Biserica dogma este din punctul de vedere superior cea mai mare ironie la adresa spiritului uman. A fi amenintat cu damnarea daca nu indeplinesti porunca divina, asa cum vad ei aceasta porunca, este nu numai lipsit de bun simt, dar si de orice fel de logica elementara. Citez: "Exista inca preoti care il slujesc cu adevarat pe D-zeu" Nu ai de unde sa stii daca exista preoti care-L slujesc cu adevarat, deoarece nu-L cunosti inca pe acest D-zeu! Daca D-zeu (Demiurgul Universului) nu are nimic in comun cu dogmele si oranduirile lor bisericesti (sau oricum prea putin) afirmatia ta se clatina puternic. NU ai cum sa dovedesti in mod clar ca reprezentantii "BOR" cunosc adevarul sau detin cheia dezlegarii enigmelor universale. Personal, ma indoiesc ca ar fi asa. Citez: "Nimeni nu va putea schimba oranduirea institutiei BOR" E grav. Daca ea insasi, institutia "BOR" nu se va adapta evolutiei lumii, va pieri nimicita de caracterul ei invechit si rigid. Prima parte a afirmatiei imi pare plauzibila si demna de compatimit desigur. Eu sper ca oamenii sa se destepte cu timpul si sa vada liber! Veti observa ca dupa ce generatiile bunicilor si parintilor nostrii nu vor mai exista, generatiile tinere NU se vor inghesui sa le calce pragul. De ce ar fi asa? De urechi! Pe acest subiect, cum si in ce fel, ce este sau nu este real, cine are dreptate si cine nu, putem polemiza scriind romane. Nimeni nu cunoaste adevarul suprem caci nimeni nu s-a intors de "dincolo" sa ne lumineze. Sunt unii care pretind ca au trecut dincolo si au revenit.Toti o sa aflam la un punct daca ce am invatat de mici este doar o inventie a omului speriat de sfarsit si de posibilitatea disparitiei totale a individului. Cand "se va stinge lumina" vom afla.Din pacate acest forum nu este locul unor asemenea discutii.Iti apreciez persinalitatea si gandirea.Esti un om cu care sigur se pot pierde nopti la discutii. 4 2
cosmin r Reputație: -982 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 10, 2015 Multumesc de aprecierea personala!In ceea ce priveste aprecierile tale despre Biserica si credinta, ma tem ca esti departe de Adevar. Altfel nu ai fii facut aceste comentarii.Biserica nu ii ia omului posibilitatea de a gandi liber! Ba chiar il indeamna sa o faca! De aici se vede ca nu prea mergi pe la Liturghii! Incearca! Face bine! Te citez:"Imi spui si mie ce sa caut intr-o biserica!?? Dar te rog, argumentat. Sa ma interesez ce se petrece acolo!?? Pai nu-i treaba mea. De cate ori am pus mana pe o Biblie? Nu doar ca am atins-o, am si dezvirginat-o bine! Si crede-ma, mi-a placut enorm! " Daca ai fii pus mana pe o Biblie si ai fii citit-o serios, ai fii vazut ca Biserica e instituita de Hristos. Si El indeamna lumea sa mearga acolo!Ce se petrece acolo? pai daca nici asta n-ai inteles, Taina Liturghiei, care se petrece acolo, atunci esti total pe langa subiect! Mai te citez un pic:"E grav. Daca ea insasi, institutia "BOR" nu se va adapta evolutiei lumii, va pieri nimicita de caracterul ei invechit si rigid. Prima parte a afirmatiei imi pare plauzibila si demna de compatimit desigur. Eu sper ca oamenii sa se destepte cu timpul si sa vada liber! Veti observa ca dupa ce generatiile bunicilor si parintilor nostrii nu vor mai exista, generatiile tinere NU se vor inghesui sa le calce pragul. De ce ar fi asa? De urechi!" Ma tem ca nici aici n-ai inteles nimic. Pune mana pe Biblie si mai studiaza un pic! Tu, ei, altii, va incadrati la capitolul hulitorii de final, care vor contesta Biserica lui Hristos! O sa aduceti ce? Ecumenism, Budism, Zei, Libertate. Ce treaba are Hristos cu Libertatea? Nici una! Iti spun eu! Mantuirea e altceva decat Libertate! E supunere, mila, smerenie, suferinta. Daca nici asta nu ai inteles, chiar nu mai am ce comenta! Sa fiti sanatosi si iubiti! Am zis ca nu comentez, dar iata ca am comentat. Ca ai vorbit civilizat! Am sa incerc sa ma abtin pe viitor!
xrxx77 Reputație: -452 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 10, 2015 Multumesc de aprecierea personala!In ceea ce priveste aprecierile tale despre Biserica si credinta, ma tem ca esti departe de Adevar. Altfel nu ai fii facut aceste comentarii.Biserica nu ii ia omului posibilitatea de a gandi liber! Ba chiar il indeamna sa o faca! De aici se vede ca nu prea mergi pe la Liturghii! Incearca! Face bine! Te citez:"Imi spui si mie ce sa caut intr-o biserica!?? Dar te rog, argumentat. Sa ma interesez ce se petrece acolo!?? Pai nu-i treaba mea. De cate ori am pus mana pe o Biblie? Nu doar ca am atins-o, am si dezvirginat-o bine! Si crede-ma, mi-a placut enorm! " Daca ai fii pus mana pe o Biblie si ai fii citit-o serios, ai fii vazut ca Biserica e instituita de Hristos. Si El indeamna lumea sa mearga acolo!Ce se petrece acolo? pai daca nici asta n-ai inteles, Taina Liturghiei, care se petrece acolo, atunci esti total pe langa subiect! Mai te citez un pic:"E grav. Daca ea insasi, institutia "BOR" nu se va adapta evolutiei lumii, va pieri nimicita de caracterul ei invechit si rigid. Prima parte a afirmatiei imi pare plauzibila si demna de compatimit desigur. Eu sper ca oamenii sa se destepte cu timpul si sa vada liber! Veti observa ca dupa ce generatiile bunicilor si parintilor nostrii nu vor mai exista, generatiile tinere NU se vor inghesui sa le calce pragul. De ce ar fi asa? De urechi!" Ma tem ca nici aici n-ai inteles nimic. Pune mana pe Biblie si mai studiaza un pic! Tu, ei, altii, va incadrati la capitolul hulitorii de final, care vor contesta Biserica lui Hristos! O sa aduceti ce? Ecumenism, Budism, Zei, Libertate. Ce treaba are Hristos cu Libertatea? Nici una! Iti spun eu! Mantuirea e altceva decat Libertate! E supunere, mila, smerenie, suferinta. Daca nici asta nu ai inteles, chiar nu mai am ce comenta! Sa fiti sanatosi si iubiti! Am zis ca nu comentez, dar iata ca am comentat. Ca ai vorbit civilizat! Am sa incerc sa ma abtin pe viitor!Tind sa cred ca nimeni aici nu a hulit Biserica lui Hristos. Si nici Biblia. Daca este asa, am inteles eu gresit.Eu unul am si precizat ca nu am incredere in institutia (ca si persoana juridica) BisericaCand Isus a spus: Merge-ti la biserica s-a referit la biserica invataturilor lui,nu la persoana juridica.O seara bunaStiu ca nu eu am fost cel comentat de tineNu am tinut sa ii iau partea colegului, dar nu pot sa cred ca el chiar a hulit impotriva lui D-zeu.Cu un semn de intrebare traim toti pana la moarte. 2 2
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 10, 2015 Am zis ca nu comentez, dar iata ca am comentat. Ca ai vorbit civilizat! Am sa incerc sa ma abtin pe viitor! Cosmine, iti dai seama ca voi opri aici orice comentariu care face referire la subiecte religioase. Nu este forumul potrivit si eu nu sunt omul potrivit! Daca tot nu am inteles nimic din acestea... Ok, lasand gluma la o parte, te respect si imi esti simpatic pentru simplul motiv ca impartim forumul "Nimfomane" si nu locul de rugaciune de la biserica X sau Y! Deci, promisiunea ramane promisiune. 1
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Noiembrie 10, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Noiembrie 10, 2015 Cand Isus a spus: Merge-ti la biserica s-a referit la biserica invataturilor lui,nu la persoana juridica. Isus a spus "mergeti la biserica". Isus avea respect pentru gramatica. 4 5
xrxx77 Reputație: -452 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 10, 2015 Isus a spus "mergeti la biserica". Isus avea respect pentru gramatica. Da. Este forma a doua de plural a verbului. Am gresit. Uimitor, nu? Ai vrut sa imi arati ca esti scolit?Ok.. Ai reusit.. O seara buna..😈
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 10, 2015 Da. Este forma a doua de plural a verbului. Am gresit. Uimitor, nu?Ai vrut sa imi arati ca esti scolit?Ok.. Ai reusit.. O seara buna.. Ei si tu. Nu a vrut sa-ti arate ca e scolit, si-a exersat doar putin simtul umorului!
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Noiembrie 10, 2015 Isus a spus "mergeti la biserica". Isus avea respect pentru gramatica. merge-m
xrxx77 Reputație: -452 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 10, 2015 Ei si tu. Nu a vrut sa-ti arate ca e scolit, si-a exersat doar putin simtul umorului! Dar omul a avut dreptate.Vina mea e ca la ora de romana mergeam la baie sa ii dau la muie femeii de servici si uite ce am patit
amuitatparola Reputație: 175 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Camera 101 Oras:Camera 101 Postat Noiembrie 10, 2015 Ad maiorem Gloriam Dei.Asa e, Cosminele? Mama ta de mirean curvar si samavolnic, in plm. Iisus a spus, Adevarul va va face liberi.Biserica a actualizat indemanul prin ai mai de seama slujitori ai ei, iezuitii : Crede, si nu cerceta.Biserica nu mai reprezinta interesele lui Dumnezeu si ale lui Isus(cum e,Cosmine, Isus este tot una cu Dumnezeu sau el vine de la Dumnezeu? ori Sfantul Duh vine de la Dumnezeu prin Iisus ori de la ambii?) de sute de ani, iar cea mai buna dovada este pilda cu Iisus in desert, cand este pus la incercare de catre diavol.I se ofera toate imparatiile pamantesti, insa EL refuza, pentru ca el nu cauta slava omului, ci slava LUI.Ei bine, biserica a facut tocmai invers.La fel,Diavolul il ispiteste pe Iisus, spunandu-i ca oamenii sunt slabi si influentabili, e de ajuns sa le dai paine, ca te vor urma ca orbii.Iisus a spus ca omul poate trai si cu hrana cereasca.Biserica a facut tocmai invers. Vezi tu, Biserica slujeste intr-un fel Diavolul, adica ala negru si cu coarne, pentru ca a ales sa fie stapana peste popoare.Biserica a ales sa stapaneasca si sa slujeasca omul, a carui natura umana este sub doctrina lui Iisus.Cine este atat de brav? Doar cei 144.000Cine este atat de tare incat sa poate avea liberul arbitru?Asta este povara oferita de Iisus oamenilor, atunci cand nu a cedat ispitelor diavolului.Si pentru indrazneala asta, EL va fi rastignit de Biserica de fiecare data.Chiar daca ar veni pe Pamant, Isus ar fi crucificat de cei mai mari eretici, adica aia in sutane si il vor arde pe rug de cate ori va fi nevoie pentru a-si prezerva avantajele. Eli Eli, lama sabactani?De ce, Cosminele? 3
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 10, 2015 Religia nu e ceva ce vrea sa bage biserica in capul orisicui, biserica doar manipuleaza mintea omului caci creierul gandeste optimist, actioneaza chiar daca nu e sigur ca va obtine vreo recompensa. E una din conditiile evolutiei pe care a parcurs-o omul. Ajutorarea semenului nu e absolut altruista chiar daca nu se cere nimic in schimb, e una din conditiile de viata in grup pe care o ineplineste chiar si inconstient, de aici din pacate izvoreste rasismul.Liberul arbitru e o iluzie, oricat de inteligent ar fi omul nu-si poate controla complet pornirile ce vin din aceea parte a mintii la care nu are acces. 1
costel85 Reputație: 287 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Noiembrie 10, 2015 A nu se confunda CREDINTA cu biserica !!! 1
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 10, 2015 Iisus a spus, Adevarul va va face liberi.Biserica a actualizat indemanul prin ai mai de seama slujitori ai ei, iezuitii : Crede, si nu cerceta.Si pentru indrazneala asta, EL va fi rastignit de Biserica de fiecare data.Chiar daca ar veni pe Pamant, Isus ar fi crucificat de cei mai mari eretici, adica aia in sutane si il vor arde pe rug de cate ori va fi nevoie pentru a-si prezerva avantajele. Mi-ai incalzit sufletul cu acest comentariu si-ti multumesc!!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2015 Postat Noiembrie 10, 2015 Ad maiorem Gloriam Dei.Asa e, Cosminele? Mama ta de mirean curvar si samavolnic, in plm. Iisus a spus, Adevarul va va face liberi.Biserica a actualizat indemanul prin ai mai de seama slujitori ai ei, iezuitii : Crede, si nu cerceta.Biserica nu mai reprezinta interesele lui Dumnezeu si ale lui Isus(cum e,Cosmine, Isus este tot una cu Dumnezeu sau el vine de la Dumnezeu? ori Sfantul Duh vine de la Dumnezeu prin Iisus ori de la ambii?) de sute de ani, iar cea mai buna dovada este pilda cu Iisus in desert, cand este pus la incercare de catre diavol.I se ofera toate imparatiile pamantesti, insa EL refuza, pentru ca el nu cauta slava omului, ci slava LUI.Ei bine, biserica a facut tocmai invers.La fel,Diavolul il ispiteste pe Iisus, spunandu-i ca oamenii sunt slabi si influentabili, e de ajuns sa le dai paine, ca te vor urma ca orbii.Iisus a spus ca omul poate trai si cu hrana cereasca.Biserica a facut tocmai invers. Vezi tu, Biserica slujeste intr-un fel Diavolul, adica ala negru si cu coarne, pentru ca a ales sa fie stapana peste popoare.Biserica a ales sa stapaneasca si sa slujeasca omul, a carui natura umana este sub doctrina lui Iisus.Cine este atat de brav? Doar cei 144.000Cine este atat de tare incat sa poate avea liberul arbitru?Asta este povara oferita de Iisus oamenilor, atunci cand nu a cedat ispitelor diavolului.Si pentru indrazneala asta, EL va fi rastignit de Biserica de fiecare data.Chiar daca ar veni pe Pamant, Isus ar fi crucificat de cei mai mari eretici, adica aia in sutane si il vor arde pe rug de cate ori va fi nevoie pentru a-si prezerva avantajele. Eli Eli, lama sabactani?De ce, Cosminele? ! Nu puteam spune/scrie mai bine ! Respectul meu pentru cele scrise ! O mica adaugire totusi: mai sunt si PREOTI si nu popi, care se opun dogmelor bisericii, si care reprezinta ADEVARATA credinta (in special preoti ortodocsi, cei pustnici sau cei sihastri, dar nu numai, si preoti catolici, preotii copti in special, preotii maroniti din Libia, etc.), dar acestia sunt putini. Dar totusi obliga biserica sa faca unele schimbari dogmatico-religioase (cum ar fi recunoasterea incepand de anul viitor a unui al III -lea Arhanghel, Rafael (sau Rafail), care este cunoscut, slavit si sarbatorit de mai mult de 1000 de ani de catre maroniti, si copti, fapt constatat personal). Si uite-te la reformele facute de Papa Francisc in Biserica. Plus ca la anul, in luna martie (parca), va avea loc un nou Conciliu de la Niceea, dupa mai mult de 1000 de ani, sunt foarte curios ce se va discuta si mai ales ce se va modifica acolo, e posibil sa se modifice multe lucruri.... Sa speram in bine.... 2
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 10, 2015 Nu sunt moralist si nici nu ma pricep la chestiunile acestea bisericesti-religioase, dupa cum am fost catalogat intr-o pagina anterioara. Ideea e de fapt ca nici nu as vrea sa ma pricep la ele! Prefer sa stau deoparte, dar sa ma intelegeti corect, ...cat de departe!! Ii urasc atat pe predicatori cat si pe moralisti si as infige securea razboiului in spinarea lor. Le-as spinteca burtile si le-as scoate maruntaiele sa se usuce la soare. Tot ce fac deci, e sa-mi adresez o intrebare simpla si fara sa intru in polemici religioase interminabile si inutile. Credeti ca oamenii prezentului in inclinatiile lor egoiste (setea de putere, orgoliu, faima, conservarea avantajelor materiale, s.a.) nu ar repeta aceleasi greseli (fapte) de acum 2.000 de ani!? O daaa, le-ar repeta si inca cu cata voluptate interioara!! Ceea ce mi s-ar parea mie inedit la Judecata (daca admitem desigur existenta ei) e sa li se raspunda tuturor celor care i-au slujit doar cu vorba si nu cu inima: "Voi cine spuneti ca sunteti? Nu va cunosc chiar deloc!!" ... 2
skyseven Reputație: 15269 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:- Oras:- Postat Noiembrie 10, 2015 Plus ca la anul, in luna martie (parca), va avea loc un nou Conciliu de la Niceea, dupa mai mult de 1000 de ani, sunt foarte curios ce se va discuta si mai ales ce se va modifica acolo, e posibil sa se modifice multe lucruri.... Sa speram in bine.... Da, se va introduce din nou doctrina reancarnarii!
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2015 Postat Noiembrie 10, 2015 Nu sunt moralist si nici nu ma pricep la chestiunile acestea bisericesti-religioase, dupa cum am fost catalogat intr-o pagina anterioara. Ideea e de fapt ca nici nu as vrea sa ma pricep la ele! Prefer sa stau deoparte, dar sa ma intelegeti corect, ...cat de departe!! Ii urasc atat pe predicatori cat si pe moralisti si as infige securea razboiului in spinarea lor. Le-as spinteca burtile si le-as scoate maruntaiele sa se usuce la soare. Tot ce fac deci, e sa-mi adresez o intrebare simpla si fara sa intru in polemici religioase interminabile si inutile. Credeti ca oamenii prezentului in inclinatiile lor egoiste (setea de putere, orgoliu, faima, conservarea avantajelor materiale, s.a.) nu ar repeta aceleasi greseli (fapte) de acum 2.000 de ani!? O daaa, le-ar repeta si inca cu cata voluptate interioara!! Ceea ce mi s-ar parea mie inedit la Judecata (daca admitem desigur existenta ei) e sa li se raspunda tuturor celor care i-au slujit doar cu vorba si nu cu inima: "Voi cine spuneti ca sunteti? Nu va cunosc chiar deloc!!" ..."Vai voua, carturari si farisei fatarnici!, ca inchideti imparatia cerurilor de dinaintea oamenilor; ca voi nu intrati, si nici pe cei ce intra nu-i lasati sa intre". - Iezechiel 22:25 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Noiembrie 10, 2015 Postat Noiembrie 10, 2015 Da, se va introduce din nou doctrina reancarnarii! Exista, si este recunoscuta in alte credinte (Budhism, Brahmanism, Confucianism, Tibetani, Indienii Aruba si Irquois, etc.). Doar ca intr-un final, (sI) biserica crstin-ortodoxa va fi obligata s-o recunoasca..... 2
lion86 Reputație: 1150 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 10, 2015 am si eu o intrebare, la sfarsit de an, cel putin la mine in Ploiesti, vin oamenii bisericii si popa cu botezul Domnului si cu contributia pentru biserica. Intrebarea mea : ati mai platit contributia? eu de 10 ani nu mai platesc
cpt.picard Reputație: 777 Postat Noiembrie 10, 2015 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Noiembrie 10, 2015 Am si io o intrebare, voi cei ce blamati biserica sunteti botezati, va-ti botezat copiii, daca aveti un deces in familie il duceti la biserica pe decedat, ati facut cununia religioasa, cand veti muri vreti sa va fie dus trupul la biserica? Ati dat sau veti da bani la biserica pentru astea lucruri? 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum