Sari la conținut

BOR-oarea fariseismului ortodox

Postări Recomandate

• Oras:-
Postat

nicaieri in lume cultul nu-i gratuit!!!

Biserica este institutie teandrica ,trebuie sustinuta cu bani,ne place ,nu ne place ,asta e!

puteti sa nu aderati la vreun cult ,ramaneti atei,si vi se arde trupul....asta consiserati ca-i bine?arderea trupului ,inseamna dispret pentru biserica sufletului tau

@goti, sunt de acord!!! Biserica trebuie sustinuta cu bani si nu cu spirit ca sa nu moara saraca de foame! In definitiv e si ea o muritoare de foame ca orice lucru stricacios de pe aceasta lume.. Eu doar ma incurajam de unul singur. La intrebarea a cui biserica e prefer sa nu raspund. Corelatia mi se pare deosebit de captivanta: daca nu ader la un "cult" sunt in mod invariabil si existential ateu!? WTF! :laugh2 Stii asta din revelatie proprie sau reproduci ce au relatat altii!? :sleepy:

• Oras:neinteresant
Postat

este? :laugh2  :laugh2  :laugh2

da aia care dau bani la pizde,cum este? :pepsi

Postat

speciale...am inteles,corect..

la tine nige,ca aici deja pot scoate saniuta?!

Postat

toti care da bani la popi e prosti iar aia careasculta ce zice popi e cretini

Ar fi mai potrivit sa-i numesti creduli iar pe unii dintre aderentii religiosi fara coloana vertebrala chiar fanatici deoarece cred ca-si cumpara "mantuirea sufletului" pe bani. Un fel de loterie cu coloratiuni religioase. :slap2

Postat

Daca nu era Biserica cu sfintii ei, ne mancam ca cainii.

Eu nu condamn Biserica si nici pe aderentii ei, Doamne' fereste acest lucru!  Cine sunt eu sa-mi permit astfel de judecati!? Ei sunt in esenta liberi ca sa-si aleaga felul de exprimare propriu chiar daca nu este al lor. Mie mi-e sila doar de efectele bisericii dar nu am nici un fel de problema digestiva cu restul. Am un stomac bun, pot sa inghit chestii nemestecate dar nu-mi place mirosul lor cand ies din mine. Intelegi la ce ma refer? Mi-e rusine ca trebuie sa spun asta, dar na...  Aia cu cainii e just. Mai bine sa ne mancam ca oamenii decat ca cainii. E jenant sa ne mancam ca niste animale josnice, dar cat poate sa fie de inaltator sufleteste sa ne sfasiem, sa ne hartuim ca si oameni adevarati ce suntem!

• Like 1
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

biserica e un cacat mare in care colcaie vermi nascuti din cur de muste pe carei mananca corbi negri cares popi

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

biserica e un cacat mare in care colcaie vermi nascuti din cur de muste pe carei mananca corbi negri cares popi

dacă teaude Daniel te pedepsește

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...