jhony86 Reputație: 22 Postat Februarie 13, 2016 Partajează Postat Februarie 13, 2016 Sarut mana stapana se poate si "toillet paper" dimineata dupa toaleta Link spre comentariu
radu1972 Reputație: 28 Postat Februarie 13, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 13, 2016 gyo_77 te erijezi in avocatul domnitei? pana sa iti raspund a facut-o intr-un mod pertinent alynromania. nu doresc polemici dar ar fi binesa nu mai faci pe justitiarul. stimabila a raspuns ceea ce e de apreciat Link spre comentariu
marcel turda Reputație: 148 Postat Februarie 14, 2016 Oras:europa Oras:europa Partajează Postat Februarie 14, 2016 Este posibila combinatia sado-maso si sex? La acelasi pret? Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Februarie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Partajează Postat Februarie 15, 2016 Sarut mana stapana se poate si "toillet paper" dimineata dupa toaleta doar uro Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Februarie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Partajează Postat Februarie 15, 2016 gyo_77 te erijezi in avocatul domnitei? pana sa iti raspund a facut-o intr-un mod pertinent alynromania. nu doresc polemici dar ar fi binesa nu mai faci pe justitiarul. stimabila a raspuns ceea ce e de apreciat nu fii rau radu1972, gyo doar si-a dat cu parerea ca toti ceilalti. Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Februarie 15, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Partajează Postat Februarie 15, 2016 Este posibila combinatia sado-maso si sex? La acelasi pret? Daca detaliile din anunt nu ti-au fost de ajuns ma poti contacta! Link spre comentariu
trezeguet Reputație: 6 Postat Februarie 15, 2016 Partajează Postat Februarie 15, 2016 O poza cu pedichiura ta at fi super..ma indrept spre pitesti in cateva zile si as vrea sa te vizitez!! Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Februarie 16, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Partajează Postat Februarie 16, 2016 O poza cu pedichiura ta at fi super..ma indrept spre pitesti in cateva zile si as vrea sa te vizitez!! Bineinteles voi posta si o poza cu pedichiura. Link spre comentariu
jhony86 Reputație: 22 Postat Februarie 16, 2016 Partajează Postat Februarie 16, 2016 Nici farting stapana? Te implor Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Februarie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Partajează Postat Februarie 17, 2016 Nici farting stapana? Te imploSclavule nu fac. Nu am cum sa fac. Ce tine de zona anusului nu se atinge nimeni decat cu limba si nu ofer altceva in plus. Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Februarie 17, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Partajează Postat Februarie 17, 2016 CE NU SCRIE IN "MENIU" NU FAC! 1 Link spre comentariu
jhony86 Reputație: 22 Postat Februarie 18, 2016 Partajează Postat Februarie 18, 2016 Iartama stapana pe tine te ador.O sa te mai intreb odata cu riscul de a te supara ,faci o exceptie cu mine,ma lasi sa iti fiu "toilet paper" dimineata dupa toaleta,te implor.Te rog sa nu te superi pe mine Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Februarie 19, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Partajează Postat Februarie 19, 2016 Iartama stapana pe tine te ador.O sa te mai intreb odata cu riscul de a te supara ,faci o exceptie cu mine,ma lasi sa iti fiu "toilet paper" dimineata dupa toaleta,te implor.Te rog sa nu te superi pe mine scrie mare fac: URO ACTIV Link spre comentariu
jhony86 Reputație: 22 Postat Februarie 19, 2016 Partajează Postat Februarie 19, 2016 Ok frumoasa stapana ,nu am vrut sa va supar,cum porunciti dumneavoastra asa facem.Abia astept sa ajung Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Februarie 22, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Partajează Postat Februarie 22, 2016 1 Link spre comentariu
trezeguet Reputație: 6 Postat Februarie 23, 2016 Partajează Postat Februarie 23, 2016 Mai ai alte tocuri ca doar pe astea le arati?? )) Link spre comentariu
catalinbogdan870 Reputație: 0 Postat Februarie 24, 2016 Oras:pitesti Oras:pitesti Partajează Postat Februarie 24, 2016 buna dimi!!!!! cum eating instructions oferi? Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Martie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Partajează Postat Martie 5, 2016 Mai ai alte tocuri ca doar pe astea le arati?? ))Alt detaliu nu ai mai gasit? Hai sa iti spun de ce am doar 3 perechi de pantofii cu toc cui. Port marimea 34 jumatate si nu sunt variante pe piata de pantofi marimea 34. Te rog sa cauti in Pitesti pantofi si sa ma anunti cate perechi ai gasit. multumesc! Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Martie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Partajează Postat Martie 5, 2016 buna dimi!!!!! cum eating instructions oferi?O parte am inteles-o din ce vrei, fii mai explicit iar eu iti voi spune daca pot face sau nu. Multumesc!Ca sugestie ma gandeam la acest videoclip. Daca este ceea ce cauti anunta-ma: http://www.redtube.com/919881 1 Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Martie 5, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Partajează Postat Martie 5, 2016 mentionez ca ofer dominare in PITESTI. Link spre comentariu
aaaaaaaaaaaaaaa Reputație: 0 Postat Martie 5, 2016 Partajează Postat Martie 5, 2016 O parte am inteles-o din ce vrei, fii mai explicit iar eu iti voi spune daca pot face sau nu. Multumesc!Ca sugestie ma gandeam la acest videoclip. Daca este ceea ce cauti anunta-ma: http://www.redtube.com/919881cum eating instructions = instructiuni/comenzi de a manca/inghitii sperma (el) Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Martie 7, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Partajează Postat Martie 7, 2016 multumesc! Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Martie 7, 2016 Partajează Postat Martie 7, 2016 si cu mamaliga daca vrea, fac o mamaliga cu cocoloase de nota10. cred ca e mare inghesuiala la usa ta ))) Link spre comentariu
crystinutza Reputație: 7707 Postat Martie 8, 2016 Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Telefon: [email protected] Oras:necunoscuta Autor Partajează Postat Martie 8, 2016 cred ca e mare inghesuiala la usa ta )))Sa stii, bate un vant de iti intra in oase. Link spre comentariu
trezeguet Reputație: 6 Postat Martie 8, 2016 Partajează Postat Martie 8, 2016 Hai ca ai niste picioare super sexy cu sau fara cele 3 perechi de pantofi marimea 34 jumate!! M'ai convins sa vin la tine cu prima ocazie..ai putea sa pui o poza cu pedichiura ta...am niste fantezii care vreau sa le pun in practica 1 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum