Sari la conținut

179697 membri,DOAR 1293 online simultan

Postări Recomandate

• Oras:Camera 101
  • Oras:Camera 101
Postat

E bine...dincolo e 12-13 simultan, în pula ta =))

Adevărul e dincolo de noi.

Adică aici sunt jdemii și jdemii de clone.

Bună dimineața, în plm.

:)

Vizitator
Reputație: 0
Postat

E bine...dincolo e 12-13 simultan, în pula ta =))

exagerezi ............. 12-13 in cele mai bune zile  :laugh2

• Oras:sud
Postat

cu tot cu 7 admini si modelatori

... şi cocători , nu cocalari, restu ien canale 

• Oras:Wasluy
Postat

... şi cocători , nu cocalari, restu ien canale 

nare aia valoare de canale e decat sclavi la arab

• Telefon: [email protected]
  • Oras:Traind printre panarame si cretini fomisti fara pic de caracter.
Postat
  Vreo 50 de mii sunt clonele lu' boss... marian, phoenix, sofistricatul, trole, shawarma, wypushka, xoxo-pula-n gat si verii lor au cateva sute, travestitul ala rujat de oly-buton de lift are cateva zeci...in rest, proxeneti si curvele lor, vreo 10 savarine independente care le tremura lindicul de frica sa nu le descopere pestii si sa le ceara taxe de protectie, plus cateva sute de rataciti care pun botul la recenziile alea demne de cascadorii rasului.

179000 sunt toate membrele, juma din astia cred ca-s banati, inca 1/4 si-au uitat parola, iar restul sunt impartitit ca mai sus.

Any way, media este cam la 6-700 de membre simultan pe timp de zi, deci grosso modo ar veni in jur de 5-10000 de carnati reali. 

Parerea mea.  :hihat
  • Minus 3
Postat

Vreo 50 de mii sunt clonele lu' boss... marian, phoenix, sofistricatul, trole, shawarma, wypushka, xoxo-pula-n gat si verii lor au cateva sute, travestitul ala rujat de oly-buton de lift are cateva zeci...in rest, proxeneti si curvele lor, vreo 10 savarine independente care le tremura lindicul de frica sa nu le descopere pestii si sa le ceara taxe de protectie, plus cateva sute de rataciti care pun botul la recenziile alea demne de cascadorii rasului.
 179000 sunt toate membrele, juma din astia cred ca-s banati, inca 1/4 si-au uitat parola, iar restul sunt impartitit ca mai sus.
 Any way, media este cam la 6-700 de membre simultan pe timp de zi, deci grosso modo ar veni in jur de 5-10000 de carnati reali. 

io decat 7 clonen viata maiam ca restu a cazut la datorie

Postat

io decat 7 clonen viata maiam ca restu a cazut la datorie

sanpiedicat pă stradă şi la călcat maşina care navea lichid la frăne că ia băuto băeţii din canale carel păndea cân stătea la stop - nu ăla dă la femei

• Oras:la conac
  • Oras:la conac
Postat

ma nu mai vorbeste urat

nu mai egzista taxa da protectie acum ne tre buie liniste si legalitate cu fratii nostri militia Ro

• Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

Abdel halim Salam

Abdul Al-Khaled Al-Rashid Al-Cofeinii

• Like 1
Postat

ma nu mai vorbeste urat

nu mai egzista taxa da protectie acum ne tre buie liniste si legalitate cu fratii nostri militia Ro

......................

Da bai varule, ai dreptate, am uitat sa pun si cei vreo 100 de militieni tablagi undercover, ca de, trebuie sa manance si gura lor ceva in plm, si sa futa si ei moca.

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

ar trebui dati afara astia care nu au mai intrat de mult timp ... in pula ta

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

ar trebui dati afara astia care nu au mai intrat de mult timp ... in pula ta

Ar fi de bun simt sa se stearga/banneze macar conturile inactive macar un an. Sunt multe mii din astea. Si e usor de facut. O setare si gata! Ca sa nu zica onor conducere ca ii punem la munca!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...