Sari la conținut

pmuri Rozkendra si Pisicuts

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

:) fricosule. Ti-e frica ca e armasar puternic si nu-l stapanesti :)

astept un feedback de la pisicuts  :laugh2

• Oras:worldwide
Postat

astept un feedback de la pisicuts  :laugh2

pisicuts a zis ca nu am voie la munte ca dau prea mult din gura si e cazu sa trec la cratita sa invat disciplina :laugh2

• Oras:Pyongyang
  • Oras:Pyongyang
Postat

pisicuts a zis ca nu am voie la munte ca dau prea mult din gura si e cazu sa trec la cratita sa invat disciplina :laugh2

la muntele lu venus ai voie sa te mangai

Postat

:) fricosule. Ti-e frica ca e armasar puternic si nu-l stapanesti :)

ca tot erai curios cum ma cert eu cu pis,adica singura,ca nebunii ca el nu se cearta deloc cu mine.

In caz ca aveti indoiele femeile-s cu capul toate. Sa explicam asadar,ii scriu sa cer ceva,el imi zice sa fac ca restu lumii si baga emoticonu ala sfidator care face cu mana de ma apuca dracii.imi da cu flit cu emoticoane si raspund ca nu-mi mai trebuie nimic pe un ton ciufut. Ma intreaba bietul om ce am,atat imi trebuia...dau vina pe el,intrebandu-l ce are el de  vb serios,de obicei e glumet.

Apoi in stilul meu caracteristic eu intreb eu raspund  :laugh2  trantesc cu ciuda las ca stiu eu ce ai. Si incep sa turui un mini roman sau o nuvela cu ce am io de fapt de la facerea contului incoace..... cred ca l-am capiat

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.