Sari la conținut

Teapa....se stie!!! - 0754979066

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Anuntul suna cam asa:BLONDA rafinata, ofer companie intima domnilor stilati si generosi te astept sa iti ofer un oral adanc, sex in diferite pozitii, cunili, anilingus, sex intre sani, uro, dominare, te astept sa ne jucam impreuna sex tel. 0754.979.066 Pozele le aveti mai jos....BINEINTELES FURATE!!..A fost pe la EROII REVOLUTIEI, pe Ritmului, acum sta pe Aparatorii Patriei vis-a-vis de reprezentanta MAZDA.Garsoniera etaj mare (7 parca), mica dat curata, ingrijita,...acolo locuieste si presteaza si dupa ora 23...si doar de asta m-am riscat pana acolo!... LOCATIE = nota 8, dar un amanunt m-a frapat!.. Daca ramaneam lipsea un pat decent in care sa ne-o punem!!..Primul ochi l-am aruncat pentru a analiza locatia,,,pe urma am trecut la DEMOAZELA... woow..basculanta de 6 tone are forme, este apetisanta in comparatie cu PRESTATOAREA de SERVICII SEXUALE PLATITE... "PATRATA"...cu o ceafa ca de pilier la rugbi, cu niste picioare precum pilonii de pod de la Cernavoda. 1.70 inaltime, minim 1 metru latime, blonda,...asa se expliuca de ce nu are curajul sa puna o poza cu ea!!... Ar mai veni clienti doar daca ar rupe bilete pentru circul ambulant!...Nu-mi propusesem sa o tavalesc in nici o pozitie...voiam doar sa degajez din picioare direct in ganglionii basculantei, pentru 50 lei. La telefon a fost de acord, la fata locului a majorat tariful dar fara FINALIZARE ORALA!... CU TOT RISCUL (de a nu mai gasi o gaura sambata noasptea la ora 24) AM SPUS PASS...SI BINE AM FACUT.SFAT...nu se merita deplasarea nici daca hobby-ul tau este sa fii operator pe utilaje grele... NU AI SA O POTI RASTURNA DE PE BURTA PE SPATE NICI CU AJUTOARE!..

Postat
Anuntul suna cam asa:BLONDA rafinata' date=' ofer companie intima domnilor stilati si generosi te astept sa iti ofer un oral adanc, sex in diferite pozitii, cunili, anilingus, sex intre sani, uro, dominare, te astept sa ne jucam impreuna sex tel. 0754.979.066 Pozele le aveti mai jos....BINEINTELES FURATE!!..A fost pe la EROII REVOLUTIEI, pe Ritmului, acum sta pe Aparatorii Patriei vis-a-vis de reprezentanta MAZDA.Garsoniera etaj mare (7 parca), mica dat curata, ingrijita,...acolo locuieste si presteaza si dupa ora 23...si doar de asta m-am riscat pana acolo!... LOCATIE = nota 8, dar un amanunt m-a frapat!.. Daca ramaneam lipsea un pat decent in care sa ne-o punem!!..Primul ochi l-am aruncat pentru a analiza locatia,,,pe urma am trecut la DEMOAZELA... woow..basculanta de 6 tone are forme, este apetisanta in comparatie cu PRESTATOAREA de SERVICII SEXUALE PLATITE... "PATRATA"...cu o ceafa ca de pilier la rugbi, cu niste picioare precum pilonii de pod de la Cernavoda. 1.70 inaltime, minim 1 metru latime, blonda,...asa se expliuca de ce nu are curajul sa puna o poza cu ea!!... Ar mai veni clienti doar daca ar rupe bilete pentru circul ambulant!...Nu-mi propusesem sa o tavalesc in nici o pozitie...voiam doar sa degajez din picioare direct in ganglionii basculantei, pentru 50 lei. La telefon a fost de acord, la fata locului a majorat tariful dar fara FINALIZARE ORALA!... CU TOT RISCUL (de a nu mai gasi o gaura sambata noasptea la ora 24) AM SPUS PASS...SI BINE AM FACUT.SFAT...nu se merita deplasarea nici daca hobby-ul tau este sa fii operator pe utilaje grele... NU AI SA O POTI RASTURNA DE PE BURTA PE SPATE NICI CU AJUTOARE!..[/quote']am dat search pe numar ca sa vad totusi pozele :)am gasit un anunt din constanta de pe la mijlocul lui martie, se pare ca nu mai e de actualitate in bucuresti :D

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...