prafuit Reputație: 36 Postat Mai 17, 2010 Postat Mai 17, 2010 BIANCA, te astept intr-un cadru mistic pt o ora de extaz maxim, dorinte ascunse, jocuri erotice, sex oral, normal, anal, fantezii, 0733.541.880 Pret 150L nu stiu ce sa zic... daca pozele sunt reale, pretul mi se pare mic. am sunat dar nu raspunde. o stie careva pe caprioara?
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Mai 18, 2010 Postat Mai 18, 2010 Cred ca i reala ca de mult are poze noue/schimbate pe anuntul.ro si alte siturile...Probabil bani ala sunt pentru 1 finalizare, dar nu stiu cu siguranta.
gsm Reputație: 0 Postat Mai 18, 2010 Postat Mai 18, 2010 arata atragator... rugam pe cei care au vizitat-o sa isi lase parerea
codered Reputație: 3190 Postat Mai 19, 2010 Oras:Oradea Oras:Oradea Postat Mai 19, 2010 BIANCA' date=' te astept intr-un cadru mistic pt o ora de extaz maxim, dorinte ascunse, jocuri erotice, sex oral, normal, anal, fantezii, 0733.541.880 Pret 150L nu stiu ce sa zic... daca pozele sunt reale, pretul mi se pare mic. am sunat dar nu raspunde. o stie careva pe caprioara?[/quote']Nu am vizitat-o,dar la telefon spune no FK,no CIM, oral protejat...nu m-a interesat
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum