gabrielionescu Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Postat Noiembrie 12, 2015 La sfarsit de saptamana am avut parte de o intamplare interesanta . Eram la o cabana si fara sa vreau am surpins doi prieteni (baiat si fata sa nu se inteleaga greist ) facand sex . Probabil ca nici ei nu si-au dat seama ca geamul de la usa dormitorului poate avea rolul de televizor . Am remarcat ca acest lucru ma excitat la maxim si mi-ar placea stau sa admir cupluri care fac dragoste . Daca/Poate exista cupluri care au fantezia de a fi priviti in timp ce fac dragoste rog sa ma contacteze .
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 12, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Postat Noiembrie 12, 2015 Ofera-le ceva, ca doar n-o sa te lasa sa-i privesti moka
gabrielionescu Reputație: 0 Postat Noiembrie 12, 2015 Oras:Ploiesti Oras:Ploiesti Autor Postat Noiembrie 12, 2015 sti cum e nu e obligatoriu sa se intample ceea ce am propus eu si nu am de gand sa platesc pentru asta mai bine merg la o fata de aici . Poate exista cineva cu fantezia de a fi priviti si mie mi-ar placea sa particip .
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum