Sari la conținut

0725044235

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

https://www.anuntul.ro/anunt-doamna-matura-mjQ6Pk#lr3Jm9

O jigodie de om. Are un comportament infect si te grabeste. 

Nu face nici treaba cum trebuie, daca ar face poate m-as fi terminat. Dupa 2-3  minute iti zice ca are client care o asteapta.

Cred ca asta e singura la care mi-am scos prezervativul si am plecat neterminat.

La muie ia doar varful in gura si tine baza pl cu mana sa faca laba.

Are probleme cu mansarda.

DE EVITAT

Postat

Salutari confrati, in decursul zilei de azi am vizitat o pe duduia...bai fratilor, cum sa fii o asemenea lepra ? Are o atitudine de cacat, dar maxim , zici ca se hraneste cu sufletul tau , pare ca iti trage viata pe nas.... 
Acrita pana in suflet iti raspunde, deabia face oralul ala, doar capul baga si face miscari scurte, plus , tine trasa de piele in jos si face presiune de nici sangele nu urca, cand a dat drumu la priza am simtit cum mi a amortit jucaria de la fluxul de sange... 
Nici macar doua minute nu a facut cica oral, cica hai , cum vrei ...ii zic punete capra...se pune dar asa cu nervi, de zici ca am pus o sa stea in maini...cand am vazut asa, ii zic sa se puna pe spate,.( poate asa ii place.)..de unde frate. imi arunca replica " aoleu , pentru 50 de lei zici ca sunt pui la rotisor "..mi a dat o stare dinaia de imi venea sa o impusc in cap ...m am chinut sa termin ca sa plec o data de acolo , ca imi era ca o incalt in ciment . 
Locatia, e clasica racari nr 6, ...NU VA DUCETI!!! 
De cum am intrat m a lovit un miros greu de tigari, stii cum ,ziceai ca esti in lagar si vrea sa te gazeze , nu aeriseste, nu deschide geamul nici acum ca e cald afara , sunt 15 grade cu soare, cald de primavara ...

Ca si aspect, e uscata, tzatele sunt mititele, curul e putin acolo , e moale toata, fleasca, pe unde pui mana zici ca e branza topita ...are si o scolioza de curul e la tine  si umerii sunt in partea dreapta ...la fata , e urata , are aspect de vrajitoare, zici ca iti da turta dulce si pe urma te mananca ..dar m am dus acolo sa ma descarc, nu sa o iau de nevasta..( asta e pentru tovarasii mai sensibili la aspect si le moare jucaria ...eu sunt calit, nu ma mai uit la aspect, atat timp cat face treaba, erectia e mecanica , nu ma opreste ca e urata )

Ca si bani aruncati , 50 finalizare ON/P si NP, in rest n am mai intrebat o de nimic ca m a luat cu nervi . 
PS : Cum raman astea pe piata , nu stiu...cred ca mai pica vreun fraier ca mine care nu verifica numarul aici si isi ia teapa, altfel nu vad cum ar supravietui .

Direct trece la de evitat ! 

• Haha 2
  • Inimioara 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.