Sari la conținut

AM REVENIT SEX TOTAL 0764263293

Postări Recomandate

• Oras:HELL
  • Oras:HELL
Postat

Pana la urma cum e face sex total sau nu????

nu face ma,nu vezi mai sus ca anal nu face,numarul e luat de la alta care facea dar asta nu face...

• Like 1
  • Telefon: 0766559657
  • Oras:constanta
  • Telefon: 0766559657
  • Oras:constanta
Postat

Anal nu face.iar oralul ...protejat.cel putin asa a facut cu mine.Colega este intr-adevar cea plinuta si tatuata.nu am testat-o nefiind pe gustul meu.

• Like 1

• Oras:Constanta
  • Oras:Constanta
Postat

fusei după masa de prânz sa iau desertul la don'soara din topic.....

am sunat, am întrebat de meniu si locație si m-am programat in 10 min...am ajuns la locatia de la arteziana de la dacia.

fata, Maria dupa cum s-a prezentat, m-a așteptat intr-un halat cu lumina rosie difuza pe hol. am fost poftit direct in salon.

am plătit un număr apoi m-am cerut la baie ...făcusem dus acasa dar doar pentru ceva necesitați si reîmprospătare. n-am remarcat vreun prosop pe acolo iar baia e asa si asa dpdv al curățeniei.

in schimb fata e frumușica tare, minioina 1.50-1.55 dar bine proporționata. sânii sunt micuți - medii dar f frumoși si tari. curulețul de asemena f frumos. 

ostilitățile au început cu un oral protejat care a durat cam 1-2 minute după care am trecut la normal. am fost avertizat din start ca nu se suie deasupra ca nu-i place. am pus-o capra apoi misionar. nu cred ca a durat 4-5 minute si când am vrut sa schimb mi-a zis ca e ultima poziție in care o mai pun (deci ar cam trebui sa termin).m-am conformat si am terminat in balonaș nu care cumva sa plictisesc domnișoara prea mult.

in timpul actului nu am simțit nici o implicare, parca era o corvoada pentru ea. am încercat sa o întreb cum ii place, ce-i place...n-am scos nimic de la ea. m-am simțit grăbit.

m-am igienizat cu șervetele umede timp in care fata s-a dus la baie, m-am îmbrăcat si când a revenit am plecat 

timp D2D 18 min. timp acțiune 8-10 min (prea mult după părerea ei) 

si niste note

Oral - 6 - protejat, nimic spectaculos

Normal - 5. nici o implicare

Păsărica - 8 strâmta si pare ca o doare sau ca o deranjează in anumite momente...eu fiind cel mult un average. ma intreb cum se descurca cu cei mai dotati.

Anal - Nu e in meniu

Aspect - 9. mie îmi place genul. micuța, slaba și frumușică. sâni mici dar frumoși și tari. 

Igiena - 9 nu am remarcat nimic ciudat

GFE - 2. mai degraba GFY (go fuck yourself)

Locație - 7 - am vazut si mai rau dar si mai bine....

Pret - 60/120

Poze - reale

Recomandare - doar dacă va grăbiți foarte tare si vreți sa va încadrați in 15 min.... :) super fast fuck :).

eu personal nu mai merg.

• Like 5

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...