hanzohanzo Reputație: 644 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2017 ?
mihaitgv Reputație: -312 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 4, 2017 Nu mai deti locație? 3 7
bojoci Reputație: -397 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2017 Are tarif nou, 300-H.
iulika2007 Reputație: 294 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 4, 2017 Nu mai deti locație? Deci nu deții locație ?
elenaa 19 Reputație: 380 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Octombrie 4, 2017 Dragi mei in aceasta seara lucrez de la ora 21:00 pana la 5:00 la mine sau la tine va pup... Am schimbat locatia la universitate
elenaa 19 Reputație: 380 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Octombrie 4, 2017 Dragi mei in aceasta seara lucrez de la ora 21:00 pana la 5:00 la mine sau la tine va pup... Am schimbat locatia la universitate 1
tendoi Reputație: -550 Postat Octombrie 4, 2017 Oras:Bucuresti-Periferie Oras:Bucuresti-Periferie Postat Octombrie 4, 2017 Do you speak english?? Cred ca nici in romana nu se prea descurca 1 6
elenaa 19 Reputație: 380 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Octombrie 5, 2017 Dragi mei astazi lucrez de la ora 17:00 pana la 4:00 dimineata va pup si va astept
valentinb Reputație: 52 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 5, 2017 Buna, unde ai locatia?
elenaa 19 Reputație: 380 Postat Octombrie 5, 2017 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Octombrie 5, 2017 La universitate
elenaa 19 Reputație: 380 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Octombrie 6, 2017 Dragi mei astazi lucrez de la ora 15:00 pana la 4:00 va pup
g.neagu86 Reputație: 5 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 6, 2017 Buna!ai telefonul inchis
g.neagu86 Reputație: 5 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 6, 2017 Un nr de tel?
elenaa 19 Reputație: 380 Postat Octombrie 6, 2017 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Octombrie 6, 2017 0799237123
elenaa 19 Reputație: 380 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Octombrie 7, 2017 Dragi mei astazi lucrez de la ora 18:00 pana la 4:00 dimineata va pup
blondul Reputație: -484 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Octombrie 7, 2017 Vizitat si eu fatuca. Foarte simpatica si joviala si tot ce vrei. Inceputul vizitei de nota 10. Simpaticuta, vorbareata, glumeata, isteata ... tot ce trebuie pentru a destinde atmosfera si a avea o partida pe cinste. DAR, si e un mare DAR .. cand a inceput treaba .. mi-am dat seama de ce sunt acolo. Si nu, nu ca sa fut, nu ca sa plec satisfacut. Ci ca sa plec cat se poate de repede si cu minim efort din partea "fetitei" Pe scurt: oralul e stil ciocanitoare si cat poate ea de dur, ca sa te "saturi" repede si sa nu mai vrei. Sa i fi spus sa il faca mai usor .. n-avea sens, daca n-a invatat sa suga pula pana acum sigur nu o sa o invat eu. Dar sunt 100% convins ca stie sa suga pula profi, doar ca asta e modul in care suge pula la "fraierii" care cotizeaza. Pe repede inainte, dur .. sa le treaca repede. ORAL: 3 - unul dintre cele mai proaste si de fast fuck posibile Am zis sa nu insist cu oralul si sa treaca la normal. Ah, am uitat : fata are un par de aprox 3-5 mm la pasarica .. care ... ce sa spun, arata super. Glumesc. E moartea pasiunii. Dar am trecut peste. Am penetrat-o eu 1-2 minute, timp in care a stat fix ca o joiana, ba mai facea si cateva obervatii care nu aveau legatura cu sexul, doar doar te distrage, si apoi zic hai sa o pun deasupra. A dat din fund fix 1 minut, si nu exagerez, FIX UN MINUT, dupa care a inceput sa ofteze ... iar dupa inca 30 secunde .. glumet si simpatic imi zice daca nu mai muncesc si eu ... Zic nu , tot in gluma, sa nu stricam atmosfera. A mai dat din fund 30 secunde si iar a inceput. Am cedat si am schimbat pozitia.Sa ne intelegem, nivelul de senzualitate si sexualitate al actiunii ce se desfasura din partea ei era echivalentul unei tanti de 50 de ani care lucreaza la alimentara sectiunea mezeluri. Cam atat de sexi a fost ce a facut ea. Pur si simplu n-are chef, si vrea sa te faca sa vezi asta. Intr-un mod glumet si smecheresc. Dar ieftin. Am zis macar sa imi dau drumul pe ea, pentru ca oral eram deja convins ca n-are sens sa o pun sa faca, pentru ca cel mai probabil plecam cu pula vanata si cu rani la cum a inceput intalnirea ( vedeti, desteapta si premeditata - asa cum ziceam. a dat tare de la inceput sa nu cumva sa ii mai ceri ). Dar la cat de plictisita si nemiscata a stat, daca va vine sa credeti nici macar asta n-am putut. Sincer cred ca e a doua oara in viata mea cand plec de la o curva fara macar sa-mi dau drumul facand o laba pe ea. Ar fi fost mai ok daca aveam un ziar in fata, ma inhiba mai putin si terminam. deci NORMAL: 3GFE - pentru discutii la seminte in fata blocului sau la o cafea : nota 10 . pentru activitati sexuale : 0 ! n-am mai dat niciodata 0 ! am futut cand eram mai mic si o curva pe centura care si-a facut treaba mult mai profi si cu simt de raspundere decat ea. Concluzia mea: stati dracu acasa si faceti o laba, ca e de 100 de ori mai bine Una peste alta, fata e super simpatica dar nu e pentru voi. Habar n-are ce inseamna sa fie o curva si originile se vad. Nu recomand! 6 9
elenaa 19 Reputație: 380 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Octombrie 7, 2017 1
stanila Reputație: -29 Postat Octombrie 7, 2017 Postat Octombrie 7, 2017 oralul e stil ciocanitoare si cat poate ea de dur, ca sa te "saturi" repede si sa nu mai vrei. Sa i fi spus sa il faca mai usor .. n-avea sens, daca n-a invatat sa suga pula pana acum sigur nu o sa o invat eu. Dar sunt 100% convins ca stie sa suga pula profi, doar ca asta e modul in care suge pula la "fraierii" care cotizeaza. Pe repede inainte, dur .. sa le treaca repede. ORAL: 3 - unul dintre cele mai proaste si de fast fuck posibile Am zis sa nu insist cu oralul si sa treaca la normal. Ah, am uitat : fata are un par de aprox 3-5 mm la pasarica .. care ... ce sa spun, arata super. Glumesc. E moartea pasiunii. Dar am trecut peste. Am penetrat-o eu 1-2 minute, timp in care a stat fix ca o joiana, ba mai facea si cateva obervatii care nu aveau legatura cu sexul, doar doar te distrage, si apoi zic hai sa o pun deasupra. A dat din fund fix 1 minut, si nu exagerez, FIX UN MINUT, dupa care a inceput sa ofteze ... iar dupa inca 30 secunde .. glumet si simpatic imi zice daca nu mai muncesc si eu ... Zic nu , tot in gluma, sa nu stricam atmosfera. A mai dat din fund 30 secunde si iar a inceput. Am cedat si am schimbat pozitia.Sa ne intelegem, nivelul de senzualitate si sexualitate al actiunii ce se desfasura din partea ei era echivalentul unei tanti de 50 de ani care lucreaza la alimentara sectiunea mezeluri. Cam atat de sexi a fost ce a facut ea. Pur si simplu n-are chef, si vrea sa te faca sa vezi asta. Intr-un mod glumet si smecheresc. Dar ieftin. Am zis macar sa imi dau drumul pe ea, pentru ca oral eram deja convins ca n-are sens sa o pun sa faca, pentru ca cel mai probabil plecam cu pula vanata si cu rani la cum a inceput intalnirea ( vedeti, desteapta si premeditata - asa cum ziceam. a dat tare de la inceput sa nu cumva sa ii mai ceri ). Dar la cat de plictisita si nemiscata a stat, daca va vine sa credeti nici macar asta n-am putut. Sincer cred ca e a doua oara in viata mea cand plec de la o curva fara macar sa-mi dau drumul facand o laba pe ea. Ar fi fost mai ok daca aveam un ziar in fata, ma inhiba mai putin si terminam. Bun de stiut ca e tepara
macacdes Reputație: 7 Postat Octombrie 7, 2017 Oras:Milano Oras:Milano Postat Octombrie 7, 2017 Am fost si eu la ea aseara. Sunat, programat, sunat iar sa imi spuna cum sa urc. Ajung in garsoniera, schimbam cateva vorbe, ii spun ca raman 2 finalizari, ii las 200 lei, toate bune. imi spune ca nu are apa calda ( bine ca tocmai veneam de acasa ), ii zic ok. Ne dezbracam, ma intreaba cum vreau oralul, ii zic neprotejat. Deja imi faceam filme ca ce oral bun o sa fie, cum imi dau drumul in gura ei, dar peste aproximativ 80 secunde imi pune un prezervativ si se pune pe mine. Dupa ce a dat din fund putin, si s-a plans ca in ziua de azi femeile fut barbatii, si nu invers, am ejaculat. M-am sters cu niste servetele umede, ea s-a pus pe scaunul ei, butona telefonul, si-a aprins o tigara, foarte distanta. Am intrebat-o daca este in regula sa ii las doar 100 lei pt o finalizare, m-am imbracat si am plecat. Locatie : 7 ( un - pt apa )Elena : 7.5 e dragutica la fata, e tanara, are sani mici si lasati, fund ok.Oral : 3 Normal : 5 GFE : 0Cadou : 100 lei / finalizare.Bafta 6
mihaitgv Reputație: -312 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 8, 2017 Ai de pwla mea !!
elenaa 19 Reputație: 380 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Octombrie 8, 2017 Dragi mei astazi lucrez de la ora 16:00 pana la ora 22:00
inkaddict Reputație: 146 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2017 Vizitat si eu fatuca. Foarte simpatica si joviala si tot ce vrei. Inceputul vizitei de nota 10. Simpaticuta, vorbareata, glumeata, isteata ... tot ce trebuie pentru a destinde atmosfera si a avea o partida pe cinste. DAR, si e un mare DAR .. cand a inceput treaba .. mi-am dat seama de ce sunt acolo. Si nu, nu ca sa fut, nu ca sa plec satisfacut. Ci ca sa plec cat se poate de repede si cu minim efort din partea "fetitei" Pe scurt: oralul e stil ciocanitoare si cat poate ea de dur, ca sa te "saturi" repede si sa nu mai vrei. Sa i fi spus sa il faca mai usor .. n-avea sens, daca n-a invatat sa suga pula pana acum sigur nu o sa o invat eu. Dar sunt 100% convins ca stie sa suga pula profi, doar ca asta e modul in care suge pula la "fraierii" care cotizeaza. Pe repede inainte, dur .. sa le treaca repede. ORAL: 3 - unul dintre cele mai proaste si de fast fuck posibile Am zis sa nu insist cu oralul si sa treaca la normal. Ah, am uitat : fata are un par de aprox 3-5 mm la pasarica .. care ... ce sa spun, arata super. Glumesc. E moartea pasiunii. Dar am trecut peste. Am penetrat-o eu 1-2 minute, timp in care a stat fix ca o joiana, ba mai facea si cateva obervatii care nu aveau legatura cu sexul, doar doar te distrage, si apoi zic hai sa o pun deasupra. A dat din fund fix 1 minut, si nu exagerez, FIX UN MINUT, dupa care a inceput sa ofteze ... iar dupa inca 30 secunde .. glumet si simpatic imi zice daca nu mai muncesc si eu ... Zic nu , tot in gluma, sa nu stricam atmosfera. A mai dat din fund 30 secunde si iar a inceput. Am cedat si am schimbat pozitia.Sa ne intelegem, nivelul de senzualitate si sexualitate al actiunii ce se desfasura din partea ei era echivalentul unei tanti de 50 de ani care lucreaza la alimentara sectiunea mezeluri. Cam atat de sexi a fost ce a facut ea. Pur si simplu n-are chef, si vrea sa te faca sa vezi asta. Intr-un mod glumet si smecheresc. Dar ieftin. Am zis macar sa imi dau drumul pe ea, pentru ca oral eram deja convins ca n-are sens sa o pun sa faca, pentru ca cel mai probabil plecam cu pula vanata si cu rani la cum a inceput intalnirea ( vedeti, desteapta si premeditata - asa cum ziceam. a dat tare de la inceput sa nu cumva sa ii mai ceri ). Dar la cat de plictisita si nemiscata a stat, daca va vine sa credeti nici macar asta n-am putut. Sincer cred ca e a doua oara in viata mea cand plec de la o curva fara macar sa-mi dau drumul facand o laba pe ea. Ar fi fost mai ok daca aveam un ziar in fata, ma inhiba mai putin si terminam. deci NORMAL: 3GFE - pentru discutii la seminte in fata blocului sau la o cafea : nota 10 . pentru activitati sexuale : 0 ! n-am mai dat niciodata 0 ! am futut cand eram mai mic si o curva pe centura care si-a facut treaba mult mai profi si cu simt de raspundere decat ea. Concluzia mea: stati dracu acasa si faceti o laba, ca e de 100 de ori mai bine Una peste alta, fata e super simpatica dar nu e pentru voi. Habar n-are ce inseamna sa fie o curva si originile se vad. Nu recomand! Am fost si eu , mie mi-a spus ca nu ii place ce face deci nu are rost sa se prefaca nu FK nu un sunet nimic e ca si cum ai face o gaura in saltea si ai fute salteaua .. Nu recomand 1
mihaitgv Reputație: -312 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Romania Oras:Romania Postat Octombrie 8, 2017 Am fost si eu , mie mi-a spus ca nu ii place ce face deci nu are rost sa se prefaca nu FK nu un sunet nimic e ca si cum ai face o gaura in saltea si ai fute salteaua .. Nu recomandOare daca nui place nu ai dat si tu o lectie!!
inkaddict Reputație: 146 Postat Octombrie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 8, 2017 Oare daca nui place nu ai dat si tu o lectie!!nu inteleg la ce te referi.. ce era sa fac ? sa o dau cu capu de perete? asta e ... am fost .. am vazut ... nu mai merg:)
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum