elenaa 19 Reputație: 380 Postat Decembrie 23, 2015 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Decembrie 23, 2015 Zilele acestea mai esti disponibila ? Am sunat in trei zile diferite la ore diferite si de fiecare data erai ocupata, poate am eu ghinion dar mi-ar placea sa stiu daca mai are sens sa revin cu un telefon in perioada urmatoare. sunt maine pana la ora 14:30 si porma revin pe 27
elenaa 19 Reputație: 380 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Decembrie 24, 2015 Dragi mei va urez craciun fericit , multa sanatate si ne vedem pe 27 :* 4
gogu80 Reputație: 922 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2015 Craciun Fericit !
antonio19 Reputație: 33 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Bucharest City Oras:Bucharest City Postat Decembrie 24, 2015 dupa ce , ca esti urata cu spume mai dai si tzepe.....dupa ce imi spui ca e ok sa vin la tine imi dai ocupat si imi spui ca ai pe altcineva.....dupa ce ma chinui 20 de min sa parchez masina la Universitate, imi spui ca stii:''e un client fidel si n am stiut ca vine''... pei stai putin imi spui sa vin ca e ok adica suna clar a programare apoi te dai lovita....cine , crezi ca mai vine la tine??? PULEA!!!! NU RECOMAND FRATILOR!!! E BATAIE DE JOC iti spune da vino si apoi inchide telefonull.....la cat de urata e de fapt ce asteptari sa avem din partea ei!!!! ..... 2
antonio19 Reputație: 33 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Bucharest City Oras:Bucharest City Postat Decembrie 24, 2015 Zilele acestea mai esti disponibila ? Am sunat in trei zile diferite la ore diferite si de fiecare data erai ocupata, poate am eu ghinion dar mi-ar placea sa stiu daca mai are sens sa revin cu un telefon in perioada urmatoare. Frate mie mi -a dat tzeapa femeia la fel....e clar, ca e tzepara de fel....NU RECOMAND!!! bataie de joc!!!!
cataa80 Reputație: 1641 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:. Oras:. Postat Decembrie 24, 2015 Nasoala treaba, daca a inceput cu chestii d.astea de doi lei, e clara situatia atunci!Si eu care vroiam sa o vizitez cand aveam drum prin Bucuresti, asa ca ma reorientez...
elenaa 19 Reputație: 380 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Decembrie 24, 2015 dupa ce , ca esti urata cu spume mai dai si tzepe.....dupa ce imi spui ca e ok sa vin la tine imi dai ocupat si imi spui ca ai pe altcineva.....dupa ce ma chinui 20 de min sa parchez masina la Universitate, imi spui ca stii:''e un client fidel si n am stiut ca vine''... pei stai putin imi spui sa vin ca e ok adica suna clar a programare apoi te dai lovita....cine , crezi ca mai vine la tine??? PULEA!!!! NU RECOMAND FRATILOR!!! E BATAIE DE JOC iti spune da vino si apoi inchide telefonull.....la cat de urata e de fapt ce asteptari sa avem din partea ei!!!! .....Nici macar nu am vb la telefon cu tine adica totusi nu s-a intamplat asta sa fac poate sa raspund da dar sa zic asta la tel dragu meu faci o greseala si ma incuri cu alta fata
exxtassyy Reputație: 339 Postat Decembrie 24, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 24, 2015 Eu am fost de 2 ori la Elena si nu am avut probleme de genul. Chiar a fost punctuala si foarte amabila.
elenaa 19 Reputație: 380 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Decembrie 25, 2015 Eu am fost de 2 ori la Elena si nu am avut probleme de genul. Chiar a fost punctuala si foarte amabila.Multumesc
solitary wolf Reputație: 19 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Everywere Oras:Everywere Postat Decembrie 25, 2015 Sarbatori fericite Elena !!
valericavalerika Reputație: 293 Postat Decembrie 25, 2015 Telefon: valericavalerika Oras:ploiesti Telefon: valericavalerika Oras:ploiesti Postat Decembrie 25, 2015 Nu va luati degeaba de fata,am vizitat-o si eu in urma cu o saptamana,a fost punctuala.Prestatie si atitudine de nota 10.
valericavalerika Reputație: 293 Postat Decembrie 25, 2015 Telefon: valericavalerika Oras:ploiesti Telefon: valericavalerika Oras:ploiesti Postat Decembrie 25, 2015 dupa ce , ca esti urata cu spume mai dai si tzepe.....dupa ce imi spui ca e ok sa vin la tine imi dai ocupat si imi spui ca ai pe altcineva.....dupa ce ma chinui 20 de min sa parchez masina la Universitate, imi spui ca stii:''e un client fidel si n am stiut ca vine''... pei stai putin imi spui sa vin ca e ok adica suna clar a programare apoi te dai lovita....cine , crezi ca mai vine la tine??? PULEA!!!! NU RECOMAND FRATILOR!!! E BATAIE DE JOC iti spune da vino si apoi inchide telefonull.....la cat de urata e de fapt ce asteptari sa avem din partea ei!!!! .....De ce judeci un om dupa poze facute cu un telefon mobil slab la calitatea foto?Dimpotrivă,elena este foarte frumoasa atat la fata cat si la corp.Sanii sunt bestiali.
elenaa 19 Reputație: 380 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Decembrie 25, 2015 De ce judeci un om dupa poze facute cu un telefon mobil slab la calitatea foto?Dimpotrivă,elena este foarte frumoasa atat la fata cat si la corp.Sanii sunt bestiali. Multumesc
elenaa 19 Reputație: 380 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Decembrie 25, 2015 Sarbatori fericite Elena !! Multumesc la fel
antonio19 Reputație: 33 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Bucharest City Oras:Bucharest City Postat Decembrie 25, 2015 o tzepara.....valerika si restul care o luati in slava uitati-va ca nu sunt singurul care si-a luat tzeapa...dar eram singurul care spuneam ce mi s a intamplat mai ziceam, dar asa dupa cate vedeti nu sunt singurul.....nu puteam sa nu dau un comm aici cand femeia spune : ok vino, apoi te lasa balta....
antonio19 Reputație: 33 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:Bucharest City Oras:Bucharest City Postat Decembrie 25, 2015 Nasoala treaba, daca a inceput cu chestii d.astea de doi lei, e clara situatia atunci!Si eu care vroiam sa o vizitez cand aveam drum prin Bucuresti, asa ca ma reorientez... Fratioru crede'ma ca nu sunt vreo panarama sa fac circ aiurea.....e tzepara clar!!!!
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Decembrie 25, 2015 Postat Decembrie 25, 2015 De ce judeci un om dupa poze facute cu un telefon mobil slab la calitatea foto? Sa vede din poze indiferent de calitatea lor ca i frumoasa la corp.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 25, 2015 Multumesc Elena, din păcate pozele dezavantajează. Fa-ti unele mai bune si vei avea enorm de câștigat.
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 25, 2015 Nici macar nu am vb la telefon cu tine adica totusi nu s-a intamplat asta sa fac poate sa raspund da dar sa zic asta la tel dragu meu faci o greseala si ma incuri cu alta fata Lipsa punctualității nu are nici o legătura cu "urâțenia". Dacă nu ai întâlnit-o de unde stii ca e urâta? Iti înțeleg frustrarea, e cel mai nașpa lucru sa faci drumul degeaba, poti sa o cataloghezi in orice fel "țepara", "neserioasa". Dacă e urâta cu spume de ce te-ai mai dus la ea? 1
boy4you43 Reputație: 2685 Postat Decembrie 25, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 25, 2015 dupa ce , ca esti urata cu spume mai dai si tzepe.....dupa ce imi spui ca e ok sa vin la tine imi dai ocupat si imi spui ca ai pe altcineva.....dupa ce ma chinui 20 de min sa parchez masina la Universitate, imi spui ca stii:''e un client fidel si n am stiut ca vine''... pei stai putin imi spui sa vin ca e ok adica suna clar a programare apoi te dai lovita....cine , crezi ca mai vine la tine??? PULEA!!!! NU RECOMAND FRATILOR!!! E BATAIE DE JOC iti spune da vino si apoi inchide telefonull.....la cat de urata e de fapt ce asteptari sa avem din partea ei!!!! ..... hai sa fim un poc obiectivi, sa nu gândim doar la nervi. 2
elenaa 19 Reputație: 380 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Decembrie 26, 2015 o tzepara.....valerika si restul care o luati in slava uitati-va ca nu sunt singurul care si-a luat tzeapa...dar eram singurul care spuneam ce mi s a intamplat mai ziceam, dar asa dupa cate vedeti nu sunt singurul.....nu puteam sa nu dau un comm aici cand femeia spune : ok vino, apoi te lasa balta....Sti ceva ai postat si tu ceva o data pe forum si te-ai gasit exact la mine sa te iei ca sunt urata cu spume si țepara .... Eu sti ce cred ca nu iti place concurenta de ce te-ar crede alti o data ce tu nici macar nu ai facut o recenzie la alta fata si daca zici ca ai vb cu mine eu de ce nu am avut programare ca eu notez toate programarile care le am domnii care au fost la mine au vazut cu fac eu asa ca te rog frumos gandeste un lucru de o mie de ori inainte de al spune sau esti ceva de genu proverbului " CAND VULPEA NU AJUNGE LA STRUGURI ZICE CA SUNT ACRII" )
elenaa 19 Reputație: 380 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Decembrie 26, 2015 Elena, din păcate pozele dezavantajează. Fa-ti unele mai bune si vei avea enorm de câștigat.Dragul meu in primul rand nu vreau sa fiu celebra ca alte excorte vreau sa fiu simpla de aceea nici nu postez mereu poze
elenaa 19 Reputație: 380 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Decembrie 26, 2015 Tocmai ce ziceam concurenta de ce doar coryna44 apreciaza profilul lui o excorta???? Si imi pun semnu de intrebare de ce te apuci sa comentezi aiureaaa cand sti ca pe forum se descopera tot adevaruu??
elenaa 19 Reputație: 380 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Universitate Oras:Universitate Autor Postat Decembrie 26, 2015 Si iar inca ceva pe data de 19 ai cont si pe 24 cand am zis ca lucrez pana la ora 14 te-ai gasit repede tu sa comentezii eu zic sa iti vezi de treaba ta si nu iti mai face griji ca nu sunt concurenta pt nimeni
danezuuu Reputație: 0 Postat Decembrie 26, 2015 Oras:Deva Oras:Deva Postat Decembrie 26, 2015 Disponibila?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum