xxx.xxx Reputație: 816 Postat Noiembrie 17, 2015 Oras:xxx Oras:xxx Postat Noiembrie 17, 2015 0721819468 DOAMNA maseuza, matura 30 de ani, bruneta cu ochi negrii, garantez ptr fotografii si ofer sedinte de masaj exclusiv la domiciliul meu d-nilor generosi. Folosesc produse masculine, locuiesc singura, foarte central 250 l
martinesz Reputație: 79 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:Buc Oras:Buc Postat Noiembrie 20, 2015 salutare,nu a vizitat o nimeni pe Dra?
raduo Reputație: 9 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:Bucuretsi Oras:Bucuretsi Postat Noiembrie 20, 2015 Ba da.Am fost eu azi. Ce sa spun, am fost impresionat. Nu fac "recenzie" pt ca am mai facut odata una si mi-am luat bot de la nu stiu ce binevoitor.Pot spune doar ca m-am simtit bine.
gicasculea Reputație: 419 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:aici Oras:aici Postat Noiembrie 20, 2015 <<<<<Folosesc produse masculine>>>>> asta e noua n-am mai auzit asa ceva ,doar daca nu cumva produsul masculin e ceva gen <<raduo>> care a fost, s-a simtit bine si nu simte nevoia sa mai zica si altceva de frica sa nu-si ia <<bot>>,ete na ca io nu ma duc ,nu m-ai convins ,poftim booooot!!!
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 23, 2015 Ba da.Am fost eu azi. Ce sa spun, am fost impresionat. Nu fac "recenzie" pt ca am mai facut odata una si mi-am luat bot de la nu stiu ce binevoitor.Pot spune doar ca m-am simtit bine. in principiu raspunsul asta ar trebui pinat pentru cei care inca se mai intreaba de ce nu se mai scriu (asa multe) recenzii!!!
raduo Reputație: 9 Postat Noiembrie 23, 2015 Oras:Bucuretsi Oras:Bucuretsi Postat Noiembrie 23, 2015 in principiu raspunsul asta ar trebui pinat pentru cei care inca se mai intreaba de ce nu se mai scriu (asa multe) recenzii!!!Multumesc alexxx101. Nu sunt unul din postacii constanti de pe Nimfo, dar chiar incerc sa ma informez. Mor insa cand vad toti laberman-ii care dau"de evitat" ca au gasit niste poze pe google. In pana mea, daca ma cititi, daca voi v-ati fute pe bani, v-ati pune pozele pe net? Scuze, cred ca am ceva experienta in domeniu, care nu tine de cateva stele acordate de un site. Am incercat sa fac ceva recenzii si mi s-a spus ca trebuie sa nush' ce draq sa fac. Ok, nu mai fac. Repet: alexxx, pari a fi unul din cei care fac si nu comenteaza ;-)
raduo Reputație: 9 Postat Noiembrie 23, 2015 Oras:Bucuretsi Oras:Bucuretsi Postat Noiembrie 23, 2015 Scuze, nu l-am vazut pe gica sculea :-) Ce sa-ti mai spun, deja rad! Nu, ma cac pe mine de ras...
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 26, 2015 Am scris si eu multe, am simtit si eu ce ai simtit tu, de asta astazi comentez cat pot (sper ca nu te-am dezamagit), si, ca sa nu fiu chiar de porc, din cand in cand mai fac si cate o recenzie (deh...old habbits die hard)
vasilepoamarosie Reputație: -157 Postat Decembrie 2, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 2, 2015 Am fost eu. Mândra e prezentabilă, prestația de mare căcat. Fast-fuck în toată regula. Nu revin, nu recomand! 2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum