deep river reloaded Reputație: 404 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Decembrie 4, 2016 Eu cred ca unele dintre fetele de pe aici s-ar pricepe.
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 4, 2016 Zi-mi si mie cativa. Poate-l conving pe careva sa-mi faca o cafea la ibric. Doar in cafea vrei? In carti nu merge?
raffaello Reputație: -6837 Postat Decembrie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 4, 2016 Doar in cafea vrei? In carti nu merge? Doar d-alea de colorat.
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 4, 2016 3 miliarde? Asa multi??? Si se chinuie cu un amarat de HIV? Nu era mai simplu cu o febra spaniola, cu o ciuma? Si nu doar in Biblie, ci si in Coran, ba chiar si in Upanisade. Ca sa nu mai zic de stele...Ba da, era mult mai simplu, chiar si cu o bomba nucleara puteau sa reduca populatia considerabil, dar nu se vrea un genocid in masa asa pe fata. Se doreste reducerea populatiei in tacere, prin motive mult mai credibile, ca o gripa aviara, un HIV, cancer si chestii de genul.Altfel la un genocid in masa cineva ar trebui tras la raspundere si toti fug de asta...
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 4, 2016 Doar d-alea de colorat.pffff Mi-ai stricat visul....si eu care chiar ma pregateam sa scot cartile de joc sa-ti ghicesc....
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2016 Ba da, era mult mai simplu, chiar si cu o bomba nucleara puteau sa reduca populatia considerabil, dar nus e vrea un genocid in m asa asa pe fata. Se doreste reducerea populatiei in tacere, prim motive mult mai credibile, ca o gripa aviara, un HIV, cancer si chestii de genul.Altfel la un genocid in masa cineva ar trebui sa raspunda.... HIV afecteaza la cateva zeci de milioane de persoane. E distanta mare pana la trei miliarde. Nu e oricum cea mai eficienta cale pentru ca nu este el atat de virulent si se ia atat de usor. Exista alte boli mult mai eficiente. As crede mai degraba ca HIV este mai mult creat pentru industria farmaceutica si pentru a asigura o noua sursa de venit pentru aceasta.
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 4, 2016 Zi-mi si mie cativa. Poate-l conving pe careva sa-mi faca o cafea la ibric. Cafea la ibric nu-ti fac, da' un "single malt" dau cu placere. Doar in cafea vrei? In carti nu merge? Eu as prefera intr-o friptura acompaniata de un pahar cu vin, daca se poate.
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 4, 2016 HIV afecteaza la cateva zeci de milioane de persoane. E distanta mare pana la trei miliarde. Nu e oricum cea mai eficienta cale pentru ca nu este el atat de virulent si se ia atat de usor. Exista alte boli mult mai eficiente. As crede mai degraba ca HIV este mai mult creat pentru industria farmaceutica si pentru a asigura o noua sursa de venit pentru aceasta.si asta e perfect devarat. Nu am spus ca doar cu acest virus se poate extermina o masa de oameni, am spus ca pe langa acest virus sunt destui virusi creeati in laborator si "scapati" prin lume. Stii cum e acea vorba.... putin de colo, putin de dincolo si asa se ajunge unde se doreste.
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 4, 2016 Cafea la ibric nu-ti fac, da' un "single malt" dau cu placere. Eu as prefera intr-o friptura acompaniata de un pahar cu vin, daca se poate.Friptura o fac eu, vinul il dai tu Apropo cum iti place friptura? Bine facuta sau mai in sange?
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 4, 2016 Ce vin va place? Depinde de carne, totusi nici sa nu fiu la gura ca vampirii... :laugh2
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 4, 2016 Ce vin va place? Depinde de carne, totusi nici sa nu fiu la gura ca vampirii... :laugh2 Preferabil de cucoane
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Decembrie 4, 2016 Ba da, era mult mai simplu, chiar si cu o bomba nucleara puteau sa reduca populatia considerabil, dar nu se vrea un genocid in masa asa pe fata. Se doreste reducerea populatiei in tacere, prin motive mult mai credibile, ca o gripa aviara, un HIV, cancer si chestii de genul.Altfel la un genocid in masa cineva ar trebui tras la raspundere si toti fug de asta...Exact se doreste reducerea numarului prin metode total ineficiente prin care scade numarul cu mult mai putin decat puiaza chinezii si indienii ! :laugh2 1
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 4, 2016 Lasa ca am inteles ca s-au impus restrictii la chinezi cu impuitul
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Decembrie 4, 2016 Ba da, era mult mai simplu, chiar si cu o bomba nucleara puteau sa reduca populatia considerabil, dar nu se vrea un genocid in masa asa pe fata. Se doreste reducerea populatiei in tacere, prin motive mult mai credibile, ca o gripa aviara, un HIV, cancer si chestii de genul.Altfel la un genocid in masa cineva ar trebui tras la raspundere si toti fug de asta... Uite ca la asta nu m-am gandit! Acum mi-e un pic teama ca ne vor extermina pe aproape toti, ramanand ei si o grupa de oameni care sa le fie sclavi. Nici nu stiu ce e de preferat: moartea sau supravietuirea ca rob al lor?
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 4, 2016 Nu trebuie sa te stresezi asa tare. Asta e un proces de foarte lunga durata si poate copii copiilor nostrii vor apuca acea perioafa. Pana atunci...daca nu murim asa ne chinuim
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Decembrie 4, 2016 Nu trebuie sa te stresezi asa tare. Asta e un proces de foarte lunga durata si poate copii copiilor nostrii vor apuca acea perioafa. Pana atunci...daca nu murim asa ne chinuim Multumesc! Mi-a si venit o idee: nu mai fac copii, lucrez doar cu originale. In felul asta nu le mai ofer material pe care sa-l distruga.
stalingrad Reputație: 44 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Cluj Oras:Cluj Postat Decembrie 4, 2016 Orice virus creat in laborator are si antidot. Acest virus creat in laborator secret a fost intentionat scapat. Tratament ecista,dar nu se doreste tratarea ptr ca e inceputa de mult exterminarea populatiei prin diferite metode. Asa doresc masonii de la peste 7 miliarde de oameni sa ne reduca la 3 miliarde Adevărul e că prostimea merită prostită. 3 14
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 4, 2016 Multumesc! Mi-a si venit o idee: nu mai fac copii, lucrez doar cu originale. In felul asta nu le mai ofer material pe care sa-l distruga.
sultana.mama95 Reputație: 1112 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Braila Oras:Braila Postat Decembrie 4, 2016 Adevărul e că prostimea merită prostită.Un adevar crunt
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Decembrie 4, 2016 Adevărul e că prostimea merită prostită. N-ai mai putut suporta, asa e? Te implora in genunchi. )
alexqwerty1234 Reputație: -395 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:pa Oras:pa Postat Decembrie 4, 2016 Adevărul e că prostimea merită prostită.Dacă nu o crezi pe sultana că ăsta a fost scopul adevărat în spatele creerei virusului HIV, atunci îți dau dreptate postării tale 2 2
obsedatul Reputație: -2024 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Here Oras:Here Postat Decembrie 4, 2016 Adevărul e că prostimea merită prostită. N-ai mai putut suporta, asa e? Te implora in genunchi. ) Halal sa va fie daca nu avea fiecare altceva in minte atunci cand a postat... 1 1
bubutz38 Reputație: 2520 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 4, 2016 Un virus similar a existat si afecta animalele. https://en.wikipedia.org/wiki/Simian_immunodeficiency_virus Acum nu stim si nici nu vom sti niciodata daca HIV a fost creat din acesta sau e vorba de o mutatie a lui. Asta nu vom sti nicidoata, dar stim ca ceva similar a existat.
raffaello Reputație: -6837 Postat Decembrie 4, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Decembrie 4, 2016 Cafea la ibric nu-ti fac, da' un "single malt" dau cu placere. Eu as prefera intr-o friptura acompaniata de un pahar cu vin, daca se poate.N-am mai facut de mult o "ieseala". Parca ar merge ceva...de-o masea.
deep river reloaded Reputație: 404 Postat Decembrie 4, 2016 Oras:Over the rainbow Oras:Over the rainbow Postat Decembrie 4, 2016 Halal sa va fie daca nu avea fiecare altceva in minte atunci cand a postat... La ce te-ai mai gandit si tu! :laugh2 :laugh2
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum