Sari la conținut

charlie sheen are sida

Postări Recomandate

• Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
Postat

Doar in cafea vrei? In carti nu merge? :)

Doar d-alea de colorat.

• Oras:Braila
Postat

3 miliarde? Asa multi??? Si se chinuie cu un amarat de HIV? Nu era mai simplu cu o febra spaniola, cu o ciuma?

Si nu doar in Biblie, ci si in Coran, ba chiar si in Upanisade. Ca sa nu mai zic de stele...

Ba da, era mult mai simplu, chiar si cu o bomba nucleara puteau sa reduca populatia considerabil, dar nu se vrea un genocid in masa asa pe fata. Se doreste reducerea populatiei in tacere, prin motive mult mai credibile, ca o gripa aviara, un HIV, cancer si chestii de genul.Altfel la un genocid in masa cineva ar trebui tras la raspundere si toti fug de asta...

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Ba da, era mult mai simplu, chiar si cu o bomba nucleara puteau sa reduca populatia considerabil, dar nus e vrea un genocid in m asa asa pe fata. Se doreste reducerea populatiei in tacere, prim motive mult mai credibile, ca o gripa aviara, un HIV, cancer si chestii de genul.Altfel la un genocid in masa cineva ar trebui sa raspunda....

HIV afecteaza la cateva zeci de milioane de persoane. E distanta mare pana la trei miliarde. Nu e oricum cea mai eficienta cale pentru ca nu este el atat de virulent si se ia atat de usor. Exista alte boli mult mai eficiente. As crede mai degraba ca HIV este mai mult creat pentru industria farmaceutica si pentru a asigura o noua sursa de venit pentru aceasta.

• Oras:Here
Postat

Zi-mi si mie cativa. Poate-l conving pe careva sa-mi faca o cafea la ibric. :)

Cafea la ibric nu-ti fac, da' un "single malt" dau cu placere. :)

Doar in cafea vrei? In carti nu merge? :)

Eu as prefera intr-o friptura acompaniata de un pahar cu vin, daca se poate.

Postat

HIV afecteaza la cateva zeci de milioane de persoane. E distanta mare pana la trei miliarde. Nu e oricum cea mai eficienta cale pentru ca nu este el atat de virulent si se ia atat de usor. Exista alte boli mult mai eficiente. As crede mai degraba ca HIV este mai mult creat pentru industria farmaceutica si pentru a asigura o noua sursa de venit pentru aceasta.

si asta e perfect devarat. Nu am spus ca doar cu acest virus se poate extermina o masa de oameni, am spus ca pe langa acest virus sunt destui virusi creeati in laborator si "scapati" prin lume. Stii cum e acea vorba.... putin de colo, putin de dincolo si asa se ajunge unde se doreste.

Postat

Friptura o fac eu, vinul il dai tu :)

Apropo cum iti place friptura? Bine facuta sau mai in sange? :)

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Ba da, era mult mai simplu, chiar si cu o bomba nucleara puteau sa reduca populatia considerabil, dar nu se vrea un genocid in masa asa pe fata. Se doreste reducerea populatiei in tacere, prin motive mult mai credibile, ca o gripa aviara, un HIV, cancer si chestii de genul.Altfel la un genocid in masa cineva ar trebui tras la raspundere si toti fug de asta...

Exact se doreste reducerea numarului prin metode total ineficiente prin care scade numarul cu mult mai putin decat puiaza chinezii si indienii ! :laugh2 :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Oras:Over the rainbow
Postat

Uite ca la asta nu m-am gandit! Acum mi-e un pic teama ca ne vor extermina pe aproape toti, ramanand ei si o grupa de oameni care sa le fie sclavi. Nici nu stiu ce e de preferat: moartea sau supravietuirea ca rob al lor?

Postat

Nu trebuie sa te stresezi asa tare. Asta e un proces de foarte lunga durata si poate copii copiilor nostrii vor apuca acea perioafa. Pana atunci...daca nu murim asa ne chinuim :)

Postat

Nu trebuie sa te stresezi asa tare. Asta e un proces de foarte lunga durata si poate copii copiilor nostrii vor apuca acea perioafa. Pana atunci...daca nu murim asa ne chinuim :)

Multumesc! Mi-a si venit o idee: nu mai fac copii, lucrez doar cu originale. In felul asta nu le mai ofer material pe care sa-l distruga.

• Oras:Cluj
  • Oras:Cluj
Postat

Orice virus creat in laborator are si antidot. Acest virus creat in laborator secret a fost intentionat scapat. Tratament ecista,dar nu se doreste tratarea ptr ca e inceputa de mult exterminarea populatiei prin diferite metode. Asa doresc masonii de la peste 7 miliarde de oameni sa ne reduca la 3 miliarde

:slap2 Adevărul e că prostimea merită prostită.

• Like 3
  • Minus 14
Postat

Multumesc! Mi-a si venit o idee: nu mai fac copii, lucrez doar cu originale. In felul asta nu le mai ofer material pe care sa-l distruga.

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:pa
  • Oras:pa
Postat

Dacă nu o crezi pe sultana că ăsta a fost scopul adevărat în spatele creerei virusului HIV, atunci îți dau dreptate postării tale

• Like 2
  • Minus 2
Postat

N-ai mai putut suporta, asa e? Te implora in genunchi. :))

Halal sa va fie daca nu avea fiecare altceva in minte atunci cand a postat...

• Like 1
  • Minus 1
Postat

N-am mai facut de mult o "ieseala". Parca ar merge ceva...de-o masea. :)

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...