FutacConvins Reputație: 17 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:Rai Oras:Rai Postat Ianuarie 15, 2014 Domnule pisicuts, nu cititi recenziile clonelor carora le impartiti puncte de reputatie? Daca nu erau atat de evidente similaritatile din cele 2 postari consecutive, le-am extras eu. Pana si greseala "Kristina a o fata foarte dezinvolta" este identica. Hai sa fim seriosi! Nu cred ca are nevoie de atata reclama incat cineva sa posteze de 2 ori o recenzie putin modificata.Ai dreptate ca m-am inspirat din postarea anterioara ....asta se datoreaza faptului ca eram la ziua de nastere a unui amic (si ceva wisky...vin).... mi-a fost greu sa ma scriu o recenzie completa ....nu e nici o problema a recunoaste acest lucru ...nu suntem una si aceiasi persoana....iedeia e ca ce am scris acolo referitor la prestatia Kristynei e adevarat.....si imi mentin cele scrise. Daca cite-ai mai atent o sa vezi diferentele...prestatie...pret....discutii....Kristyna poate confirma discutiile cu mine si intalnirea.
FutacConvins Reputație: 17 Postat Ianuarie 15, 2014 Oras:Rai Oras:Rai Postat Ianuarie 15, 2014 Ai dreptate ca m-am inspirat din postarea anterioara ....asta se datoreaza faptului ca eram la ziua de nastere a unui amic (si ceva wisky...vin).... mi-a fost greu sa ma scriu o recenzie completa ....nu e nici o problema a recunoaste acest lucru ...nu suntem una si aceiasi persoana....iedeia e ca ce am scris acolo referitor la prestatia Kristynei e adevarat.....si imi mentin cele scrise. Daca citeai mai atent vedeai diferentele gen...prestatie...pret....discutii....Kristyna poate confirma discutiile cu mine si intalnirea.
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 16, 2014 am editat detaliile private:wave
covaci Reputație: 1 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 16, 2014 FutacConvins scrie ca si-a facut programarea la telefon (SMS!!!), poate e si el un mincinos. In paranteza specifica SMS, si asta el a scris-o, nu eu.Poate nici n-am fost la dvs. si doar v-am visat adresa, si cum arata din interior locuintadoua camere+bucatarie+baie, curte interioara urci trei trepte si intri pe o usa de termopan. Poate am capacitati paranormale de care eu nu stiam pana acum.Si da tot ceea ce am relatat la aspecte negative este adevarat. Ce povestiti dvs. altora nu stiu, dar stiu exact ce mi-ati povestit mie. Nu am nimic de castigat din toata povestea asta, dar nu mi-ar place daca vreun coleg de munca m-ar felicita ca am trecut si eu pe la tine, si ar povesti celorlalti colegi de munca cateva detalii intime despre mine. Zau ca n-as fi in culmea fericirii. Si nu numai despre clienti ati dat detalii, ci si despre dvs.Doriti sa postez aceste informatii pe site? Eu nu cred. Asa ca nu ma faceti mincinos, caci daca postez tot ce mi-ati zis nu veti iesi bine credeti-ma. Si acum citez din ce am scris la aspecte negative:"Aspecte negative: vorbeste prea mult, si sincer nu ma intereseaza detalii legate de alti clienti de ai ei, gen nume, cu cine e casatorit, cu ce se ocupa, deci atentie ce-i povestiti ca e cam indiscreta..........".
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 16, 2014 FutacConvins scrie ca si-a facut programarea la telefon (SMS!!!), poate e si el un mincinos. In paranteza specifica SMS, si asta el a scris-o, nu eu.Poate nici n-am fost la dvs. si doar v-am visat adresa, si cum arata din interior locuintadoua camere+bucatarie+baie, curte interioara urci trei trepte si intri pe o usa de termopan. Poate am capacitati paranormale de care eu nu stiam pana acum.Si da tot ceea ce am relatat la aspecte negative este adevarat. Ce povestiti dvs. altora nu stiu, dar stiu exact ce mi-ati povestit mie. Nu am nimic de castigat din toata povestea asta, dar nu mi-ar place daca vreun coleg de munca m-ar felicita ca am trecut si eu pe la tine, si ar povesti celorlalti colegi de munca cateva detalii intime despre mine. Zau ca n-as fi in culmea fericirii. Si nu numai despre clienti ati dat detalii, ci si despre dvs.Doriti sa postez aceste informatii pe site? Eu nu cred. Asa ca nu ma faceti mincinos, caci daca postez tot ce mi-ati zis nu veti iesi bine credeti-ma. Si acum citez din ce am scris la aspecte negative:"Aspecte negative: vorbeste prea mult, si sincer nu ma intereseaza detalii legate de alti clienti de ai ei, gen nume, cu cine e casatorit, cu ce se ocupa, deci atentie ce-i povestiti ca e cam indiscreta..........". Ai citit postarea mea ?Pana o recitesti ai primit vacanta permanent pentru recenzie falsa si postarea de informatii private. @FutacConvins am sa te rog sa nu mai copiezi+editezi alte recenzii. Par a fi false.
gabone36 Reputație: 16 Postat Ianuarie 16, 2014 Oras:brasov Oras:brasov Postat Ianuarie 16, 2014 Futac Convins: pai se poate domnule ? Chiar cuvant cu cuvant?
cove1986 Reputație: 0 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:Sibiu Oras:Sibiu Postat Ianuarie 17, 2014 clone = ban permanent
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Ianuarie 17, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 17, 2014 multumim pentru explicatii @covaci si bine ai revenit pe forum
krys Reputație: 123 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:brasov Oras:brasov Postat Ianuarie 18, 2014 domnu covaci ,im pare rau daca nu ati fost multumit de servicile mele ,intradevar nici macar eu nu pot face minuni ,si cat priveste infatisarea mea ....am poze reale deci ....eu tot ce am zis ca e inventie este faptul ca ati spus ca vam trimis sms dupa program sa va intreb cum e masajul ,stim amandoi ca asta e minciuna ,acum daca recunnoasteti sau nu e altceva ..............si daca dumneavoastra nu va facut placere intalnirea cu mine nu inseamna ca restul toti clientii mint si inventeaza recenzii false ......va multumesc .
edmund Reputație: 4 Postat Ianuarie 18, 2014 Oras:mures Oras:mures Postat Ianuarie 18, 2014 Buna ziua!Eu ieri am fost a doua oara la Kristinasi pot sa spun ca nu im pare rau si nu regret,am avut parte de o experienta foarte frumoasa. Programarea a decurs conform intelegerii , locatia este aproape de zona centrala am gasit usor loc de parcare ,e o locatie decenta ,curata si amenajata pt acest scop ,baia intradevar nu e una moderna ,dar am gasit prosop curat ,gel de dus barbatesc si e curatenie.cu apa calda m-am descurcat.Si acum despre ea.E o persoana vesela imbracata frumos si elegant ,corp bine proportionat si estetic par blond.si da chiar este o vorbareata, dar mie acest lucru mia placut ca eu nu merg la o muta ca la randul meu im place sa conversez si sa nu fie totul robotic.Ma masat cu ulei cald ,foarte placut:-) ,un masaj de relaxare bine executat si partea erotica pt mine a fost de vis. Are maini puternice la masaj ,dar totusi senzuala in atingeri,saruturi suave pe spate si totul foarte intens, dupa finalizare a mai continuat cu masaj de relaxare ,la sfarsit a facut dus cu mine si ma imbratisat cu caldura la plecare. Am stat vro ora si 10 minute . Note nu im place sa dau ,dar totusi pt ca asa se obisnuieste voi face. Locatie -8Fata-aspect 9Gfe-10++Masaj-10Recomand-Clar ca Da. 4
FutacConvins Reputație: 17 Postat Ianuarie 21, 2014 Oras:Rai Oras:Rai Postat Ianuarie 21, 2014 Buna seara! vreau sa fac o recenzie deoarece la ultima am avut foarte multe critici....IMI CER SCUZE....deci....ultima data can am fost la Kristyna(pt a doaua oara) ,de cand am ajuns in tg m, am stabiliti o intalnire prin sms dar ia a insistat sa o sun pt confirmare. Zis si facut....am stabilit o intalnire in ziua cu pricina.....am ajuns la locatie, care e bine stiuta si descrisa mai sus, mia oferit o cafea....am socializat pt 10-15 minute....ceia ce mia placut....apoi am facut un dush si am trecut in camera "de lupta"....acolo m-am simtit ca un rege...totul facut ca la carte adica....eu nu am beneficiat de un asemenea tratament pana acum....un masaj facut foarte bine......jos palaria.....nu sa uitat la ceas....mainile iei si buzele au facut minuni. Vreau sa mentionez ca nu am beneficiat de nici o reducere cu a lasat sa se inteleaga domnul ex-covaci....am recunoscut greseala mea de a ma "inspira" din acea recenzie dar datorita faptului ca eram sub influienta chefului la care eram. Per total eu am fost super multumuit...sper sa fie asa mereu.Acum note:Locatia=9 (imi place desenul de pe perete)Ftata-aspect=10GFE=10++++Masaj=10+++++++++++++++++++++++++++++++++++++Recomad= CLAR 4
Black Angel Reputație: 1 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Cristesti Oras:Cristesti Postat Ianuarie 23, 2014 recenzie falsa = ban permanent 1
cassy Reputație: 16361 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Ianuarie 23, 2014 Si eu as fi fost iritata daca verificai in fata mea portofelul daca nu cumva am luat ceva din el. 1
Administrator pisicuts Reputație: 114488 Postat Ianuarie 23, 2014 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Ianuarie 23, 2014 userul black angel a o clona a utilizatorului kovaci banat acum o saptamana sau doua, clona cu cove 1986. Toti banati permanent acum pentru recenzii false.:wave 1
Vizitator albertosiculus Reputație: 0 Postat Februarie 1, 2014 Postat Februarie 1, 2014 Ziua buna Domnilor !Saptamana trecuta am avut placerea ( realmente a fost o placere ) de a o reintalni pe Kristina.Programarea a fost facuta telefonic la numarul afisat in topic.La ora stabilita m-am afisat in fata porti cu un buchet de flori si cu dorinta de a o revedea pe Kristina, care era la fel de sexy ca si data trecuta doar ca era mult mai frumoasa ( cel putin asa mi sa parut mie ).Dupa ce am socializat un pic langa un pahar de suc,am mers la dus si pe urma in camera de actiune.Masajul de relaxare a fost superb, iar masajul erotic a fost sublim ( nu se poate descrie.............trebuie trait ).Nota pe care o pot acorda este 10 pe linie.Recomandarea este evidenta.Bafta! 6
krys Reputație: 123 Postat Februarie 5, 2014 Oras:brasov Oras:brasov Postat Februarie 5, 2014 buna ziua, doresc sa va anunt ca am o noua colega pt masaj ,si masaj cu doua fete ,programari la aceasi nr de telefon . am si poze cu ea dar nu stiu sa atasez daca ma ajuta admin ... multumesc
zoligabi69 Reputație: 468 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Tg Mures Oras:Tg Mures Postat Februarie 7, 2014 Buna, si asteptam cu drag pozele de la krys!
csalo Reputație: 39 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Mures Oras:Mures Postat Februarie 7, 2014 Un pret te rog la masaj cu noua ta colega Si asteptam pozele cu drag sa vizualizam pe noua ta colega
krys Reputație: 123 Postat Februarie 7, 2014 Oras:brasov Oras:brasov Postat Februarie 7, 2014 pretul este acelasi 130 ron pe ora cu 1 maseuza cu 2 fete 200 ron ora finalizarea prin technici de masaj. poze as pune daca as stii cum .daca se ofera cineva voluntar sa ma ajute as multumii.
cassy Reputație: 16361 Postat Februarie 7, 2014 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Februarie 7, 2014 https://nimfomane.com/articles.html/_/intrebari-frecvente/tutorial-inserare-poze-in-postari-r35 2
csalo Reputație: 39 Postat Februarie 8, 2014 Oras:Mures Oras:Mures Postat Februarie 8, 2014 kristina asteptam pozele e acolo tutorialu facut de Cassy sa speram ca reusesti sa pui pozele mersi
krys Reputație: 123 Postat Februarie 8, 2014 Oras:brasov Oras:brasov Postat Februarie 8, 2014 poze cu colega ANDREA 1
krys Reputație: 123 Postat Februarie 8, 2014 Oras:brasov Oras:brasov Postat Februarie 8, 2014 https://nimfomane.com/articles.html/_/intrebari-frecvente/tutorial-inserare-poze-in-postari-r35 iti multumesc mult
csalo Reputație: 39 Postat Februarie 9, 2014 Oras:Mures Oras:Mures Postat Februarie 9, 2014 Mersi de poze e draguta colega ta daca mai ai poze in mai multe poziti asteptam dar mersi oricum esti o draguta 1
krys Reputație: 123 Postat Februarie 10, 2014 Oras:brasov Oras:brasov Postat Februarie 10, 2014 is pozele ei personale curand vom organiza o sedinta foto in noua locatie (ca da neam schimbat locatia unde fiecare fata sa aibe camera separata) si atunci o sa fie mai multe poze . toate bune:*
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum