Sari la conținut

Masaj erotic cu Kristina 0755512875 - Tg Mures

Postări Recomandate

• Oras:mures
Postat

Buna ziua, doresc un numar de telefon pentru contact, in vederea efectuarii unei programari. Multumesc frumos.

Postat

Buna ziua, doresc un numar de telefon pentru contact, in vederea efectuarii unei programari. Multumesc frumos.

Amice , esti inscris de un an de zile , si ai DOAR doua postari.....

Am o intrebare pertinenta pentru tine ......Ce-ai facut in tot acest timp ( aici pe forum ) ???

In 99% din cazuuri , la fiecare topic deschis unei fete , este trecut numele domnisoarei si evident numarul de telefon pentru contact...

Daca totusi nu te descurci , iti dau o mana de ajutor....telefonul Kristinei 0755-512875

ps

fiind unul care a beneficiat de masajul erotic al Kristinei , iti recomand ca inainte de a o aborda ....pentru programare , sa citesti cap-coada , tot topicul dedicat ei.......te asigur , ca merita !

• Like 1
Postat

Multumesc pentru informatie, sunt inscris de mai mult timp, dar nu am avut ocazia sa beneficiez de serviciile expuse aici pe forum. in viitorul apropiat doresc sa beneficiez si eu de aceste minunate servicii despre care se discuta aici pe forum.

Amice , esti inscris de un an de zile , si ai DOAR doua postari.....

Am o intrebare pertinenta pentru tine ......Ce-ai facut in tot acest timp ( aici pe forum ) ???

In 99% din cazuuri , la fiecare topic deschis unei fete , este trecut numele domnisoarei si evident numarul de telefon pentru contact...

Daca totusi nu te descurci , iti dau o mana de ajutor....telefonul Kristinei 0755-512875

ps

fiind unul care a beneficiat de masajul erotic al Kristinei , iti recomand ca inainte de a o aborda ....pentru programare , sa citesti cap-coada , tot topicul dedicat ei.......te asigur , ca merita !

• Oras:brasov
Postat

AM COLEGA   pt show lesbi pretul e cel vechi 250 ora 

Postat

ceva poze cu domnisoara ? ( colega )

Fetele fac show si intre ele ,si cu mine cum am mai zis pretul este 250 ron ora clientul are voie sa se implice 

masaj cu 2 fete fara show 200 ron 

masaj cu 1 fata 130 ron 

post-29458-0-95631400-1392578389_thumb.jpg

post-29458-0-32333200-1392578402_thumb.jpg

post-29458-0-24262800-1392578414_thumb.jpg

post-29458-0-89939000-1392578546_thumb.jpg

post-29458-0-29963400-1392578567_thumb.jpg

post-29458-0-54492900-1392578682_thumb.jpg

• Like 3
  • Membru Premium
Postat

Sa inteleg ca putem opta pentru o singura domnisoara, oricare din cele 3?

Orarul de functionare care este? S-a prelungit cumva? Intr-o vreme era pana la ora 16.

Postat

da desigur ca puteti opta pt.cine doriti in functie de programari(daca e libera sau nu) programul e pan la 17 

• Oras:sibiu
  • Oras:sibiu
Postat

da desigur ca puteti opta pt.cine doriti in functie de programari(daca e libera sau nu) programul e pan la 17 

Ce bine ar fi daca s-ar mari programul de lucru cu o ora;) pana la 18.... nu de alta dar pana iesim de la servici pana ne mai invartim  rar ajungem sa ne incadram in ora 17

• Like 1
Postat

DACA suni de dimineata ,cand incep sa fac programari  am putea rezolva si asta .

• Oras:Ploiesti
  • Oras:Ploiesti
Postat

Mi-ar place sa fiu deodata cu toate cele 3. S-ar putea rezolva? Cat ar costa?

Implicarea clientului poate include si limbi in pasarica?

• Like 1
  • Oras:cluj-mures
  • Oras:cluj-mures
Postat

am incercat sa o contactez pe domnisoara ,dar e tot ocupat .... dupa ce am citit aici sint interesat

Postat

da aceasta este numarul ,dar am trecut mai sus ca programarile mi le fac dimineata va rog incercati sa sunati intre ora 8-10 dimineata ,dupa acea daca lucrez nu raspund la telefon.

• Oras:Ardeal
Postat

In primul rand, salutare tuturor...asa ca de o prima postare. 

Nu o sa intru in detalii legate de intrevederile mele anterioare cu Kris, intrucat as repeta recenzii pozitive de mai sus, ci doar o sa mentionez ca intrece baremele pe care le avem majoritatea pe acasa, mai ales ca prestatie. 

Note: aspect:9

prestatie : 9+

igiena: 10

Kris....nici idee nu ai de cand asteptam o intrevedere in 3!!!

Spor la "treaba"!

• Like 5
  • Oras:Targu Mures
  • Oras:Targu Mures
Postat

Am fost azi la un masaj erotic la Kristina. Nota 10 pentru tot. Super ok.

• Like 1
Postat

iti multumesc mult pt. apreciere. :)

Mi-am incalcat promisiunea de a nu posta pe forum dar nu m-am putut abtine. Cu mare placere.

• Like 1
  • Oras:Tirgu Mures
  • Oras:Tirgu Mures
Postat

buna tuturor! ... Am vaut placerea aceste zile sa ma aflu din nou la domnisoara Kristina, doar ca de data asta am optat pentru una din domnisoarele noi ... domnisoara blonda din poze (pozele sunt poze artistice reflecta realitatea pe o singura parte), locatie e curata  cu de toate prosop, gel de dus, apa calda care nu frige si nu te ingheata, camera separata pentru fiecare fata etc. Noutatea pentru mine sun slapi :P, eu am preferat sa nul folosesc din motive personale, igienico sanitare :)) dar am apreciat genstul!. Pretul este de 130 Lei (un masaj) ... am dat 150 pentru verificare daca primesc rest ... si am primit ... deci data viitoare o sa cer un pupic la plecare in locul restului, ca sa ies si eu in castig. FIecare dintre cele trei fete sunt estetic atragatoare, fiecare in felul lui, Kristina e Kristina, domnisoara bruneta mai inalta, supla (not skiny) cu sani mai micuti si fata marcanta, si domnisoara blonda (not Kristina) mai mica de statura si mai robusta (not supraponderala just normala) cu sani mari. Masajul este cel pe care o stiti deja, masajul prestat de Kristina cu micile dedicatii pentru fiecare in parte, pe care le pastram pentru noi, si speram ca suntem speciali cu ele :)) (marketing anul I.). toate cele trei fete sunt de etnie maghiara, ca sa nu fie discutii.

Si acum notele:

locatie 9,75 - nu mi-a placut culoarea baii, si este relativ departe de zona centrala, intrun loc nu tocmai linistit spre dupamasa seara, apartamentul curat cu toate dotarile necesare pentru un masaj bun

aspect masseuse 9.25 - nu lam vazut destul de bine ... data viitoare voi casca ochii mai bine, foarte ok

igiena 10 - nici o urma de miros care sa distraga atentia - ca sfat, atentie la pielea catifelata este un plus

prestatie, masaj - nu ma pot hotara undeva intre 8 si 10 ... va trebuii sa revin ca sa ma hotarasc - voi da nota dupa urmatoarea vizita ;)

Deci recomand acest cuibusor de massaj, placeri!

PS: si termin cu un raspuns la intrebarea sincero-hazlie "nu vrei sau nu poti" - raspuns - pot si vreau fiecare om intreg la minte vrea ... (termin ideea pe ungureste ca nu pot sa traduc corect, imi cer scuze fata de colegii, daca cineva reuseste sa traduca e bine venit, venita), deci> neha nem azert vadaszunk merta puskapor szagot akarjuk erezni hanem csak ugy ... mert szeretunk vadaszni .

Zile de placere pentru toti!

• Like 5
Postat

buna tuturor! ... Am vaut placerea aceste zile sa ma aflu din nou la domnisoara Kristina, doar ca de data asta am optat pentru una din domnisoarele noi ... domnisoara blonda din poze (pozele sunt poze artistice reflecta realitatea pe o singura parte), locatie e curata  cu de toate prosop, gel de dus, apa calda care nu frige si nu te ingheata, camera separata pentru fiecare fata etc. Noutatea pentru mine sun slapi :P, eu am preferat sa nul folosesc din motive personale, igienico sanitare :)) dar am apreciat genstul!. Pretul este de 130 Lei (un masaj) ... am dat 150 pentru verificare daca primesc rest ... si am primit ... deci data viitoare o sa cer un pupic la plecare in locul restului, ca sa ies si eu in castig. FIecare dintre cele trei fete sunt estetic atragatoare, fiecare in felul lui, Kristina e Kristina, domnisoara bruneta mai inalta, supla (not skiny) cu sani mai micuti si fata marcanta, si domnisoara blonda (not Kristina) mai mica de statura si mai robusta (not supraponderala just normala) cu sani mari. Masajul este cel pe care o stiti deja, masajul prestat de Kristina cu micile dedicatii pentru fiecare in parte, pe care le pastram pentru noi, si speram ca suntem speciali cu ele :)) (marketing anul I.). toate cele trei fete sunt de etnie maghiara, ca sa nu fie discutii.

Si acum notele:

locatie 9,75 - nu mi-a placut culoarea baii, si este relativ departe de zona centrala, intrun loc nu tocmai linistit spre dupamasa seara, apartamentul curat cu toate dotarile necesare pentru un masaj bun

aspect masseuse 9.25 - nu lam vazut destul de bine ... data viitoare voi casca ochii mai bine, foarte ok

igiena 10 - nici o urma de miros care sa distraga atentia - ca sfat, atentie la pielea catifelata este un plus

prestatie, masaj - nu ma pot hotara undeva intre 8 si 10 ... va trebuii sa revin ca sa ma hotarasc - voi da nota dupa urmatoarea vizita ;)

Deci recomand acest cuibusor de massaj, placeri!

PS: si termin cu un raspuns la intrebarea sincero-hazlie "nu vrei sau nu poti" - raspuns - pot si vreau fiecare om intreg la minte vrea ... (termin ideea pe ungureste ca nu pot sa traduc corect, imi cer scuze fata de colegii, daca cineva reuseste sa traduca e bine venit, venita), deci> neha nem azert vadaszunk merta puskapor szagot akarjuk erezni hanem csak ugy ... mert szeretunk vadaszni .

Zile de placere pentru toti!

Ajutorul pentru traducere: Cateodata nu vanam doar pentru a simtii mirosul de praf de pusca ci....doar pentru placerea de a vana!

Spor la treaba tuturor!

Cristina....unde e noua locatie?

• Like 4
Postat

o sa va dau adresa prin telefon ,de dragul discretiei nu voi posta pe forum, ca punct de orientare cartierul Tudor....pozele colegelor is facute in locatie.

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...