unsclav Reputație: 5 Postat Noiembrie 18, 2015 Postat Noiembrie 18, 2015 pe care sa o servesc la orice ora din zi si din noapteaccept orice, pot sa fiu si sclav permanent, financiar, feminizat, penetrat, orice ii face placere stapaneiam 33 ani, fara obligatii, pasionat de femdom si divinizarea femei, bondage, disciplina englezeasca, etc caut o stapana cu experienta careia ii face placere sa fie stapana.m-am saturat de fete care se dau stapane veritabile si cand ajungi acolo cred ca daca ti-au dat o palma gata au facut dominare. e cam greu de gasit in romania asa ceva, din pacate, pe unde am mai fost am gasit doar fete care nu stiu cum sa-ti ia banii si sa te dea afara pe usa.sunt serios si daca gasesc ce caut garantat voi fi suficient de fidel incat stapana mea sa simta beneficiile in relatia cu mine le rog pe cele interesate sa scrie aici si le voi contacta eu dupa ce le studiez profilul sau mesaj privat.voi avea si mesagerie in cel mai scurt timp,am descoperit acest site de putin timp si mai am nevoie de un timp pana ma familiarizez cu regulile
pelecaci Reputație: 19 Postat Noiembrie 18, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 18, 2015 http://www.mistress-luna.com/a-unique-opportunity-for-a-truly-submissive-slave/ 1
raoul73 Reputație: 52 Postat Noiembrie 20, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 20, 2015 Si cum face sa-i raspunda Luna la mesaj, ca noi, pamantenii, nu am reusit?!
pelecaci Reputație: 19 Postat Noiembrie 22, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 22, 2015 sunt multi submisi si putine Doamne..
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum