Sari la conținut

Bruneta siliconata 0754.988.940

Postări Recomandate

• Oras:Craiova

ne intelegem :)

Deci dacă nu ma pomenesc cu poprire pe alocația boracului, merge. Vorbesc cu bunica-mea și-ți facă niște cipici de lana ca vine iarna. Hai cu recomandarea, ca se apropie sfintele sărbători și vreau sa ma vad cu drăcușorul asta înainte :) Sa am și io ce spune la spovedanie, stii ce zic? :)

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Deci dacă nu ma pomenesc cu poprire pe alocația boracului, merge. Vorbesc cu bunica-mea și-ți facă niște cipici de lana ca vine iarna. Hai cu recomandarea, ca se apropie sfintele sărbători și vreau sa ma vad cu drăcușorul asta înainte :) Sa am și io ce spune la spovedanie, stii ce zic? :)

stiu ce zici :)

Andreeio ...... La multi ani !

Miercuri la prima ora sa-i faci o programare lu' tzipiripi , sa scii aici , daa ?

Link spre comentariu

stiu ce zici :)

Andreeio ...... La multi ani !

Miercuri la prima ora sa-i faci o programare lu' tzipiripi , sa scii aici , daa ?

Multumesccccccccc....Ii fac programare :)

Dom Premar, s-a rezolvat. Domnisoara m-a trecut deja in agenda, manca-i-as sufletelu' ei pur si neprihanit. 

A batrana a lu a batrana e deja cu andelele in mana. Are target pana miercuri sa termine cipicii, daca nu iar ii pitesc Voltarenu' :) 

Hai ca ma duc sa ma pregatesc de parada. Maine la prima ora trebuie sa ii prezint lu nevasta-mea artileria grea. Sa nu ma banuie ca umblu si pe la alte bagaboante :) 

• Like 3
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Dom Premar, s-a rezolvat. Domnisoara m-a trecut deja in agenda, manca-i-as sufletelu' ei pur si neprihanit. 

A batrana a lu a batrana e deja cu andelele in mana. Are target pana miercuri sa termine cipicii, daca nu iar ii pitesc Voltarenu' :)

Hai ca ma duc sa ma pregatesc de parada. Maine la prima ora trebuie sa ii prezint lu nevasta-mea artileria grea. Sa nu ma banuie ca umblu si pe la alte bagaboante :)

sa zici si de mine in recenzie  :laugh2

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...