Sari la conținut

Bruneta siliconata 0754.988.940

Postări Recomandate

• Oras:Capitala
  • Oras:Capitala
Postat

Nu inteleg care ar fi scopul pentru care se scrie in continuu pe acest topic, dar nu se scrie nimic ;)

Am ajuns eu la "Bruneta siliconata" in urma cu cateva saptamani, fiind mai mult curios daca chiar e reala, mi se parea prea buna, prea sexy in poze, incat eram cam sceptic. Dupa ce am stabilit cu ea la telefon intalnirea, mi-a spus pe unde e locatia ca sa-mi calculez timpul de deplasare. Am plecat spre ea, sceptic in continuare, dar cand am vazut-o s-a spulberat orice urma de scepticism. E fix ea, fix cea din poze.

M-a intampinat cu un zambet pervers si cu tatele in fata. Gata, eram lesinat, dar tot aveam indoieli cu privire la actiune, intrucat citisem pe aici ca in trecut nu excela la acest capitol. Din fericire, nu este asa.

Am schimbat cateva cuvinte, chair daca nu da impresia, ai cu cine discuta, apoi m-am dusat si hai in pat sa-mi fac de cap cu tatele, curul si buzele alea misto. Cand zic buze ma refer la ambele seturi :D Pacat ca nu ofera fk. Domnisoara este foarte pe faza, ca sa zic asa, la ceea ce se intampla in pat, receptiva la stimuli, simtea ce imi place si nu se ferea sa arate si ce ii placea ei. Oral misto din partea ei, am gustat si eu pasarica aia frumoasa, aruncat prezervativul pe individ si da-i calarela :) Daca sunteti mai slabi de inger, nu va recomand s-o lasati deasupra. Privelistea combinata cu miscarile pot provoca un atac de cord.

Per total a fost o experienta frumoasa si o recomand si altor cititori.

Locatie 8 singura chestie ar fi ca am avut impresia ca mai exista o domnisoara in locatie, dar nu ne-a deranjat in niciun fel

Aspect 9.5

Oral 9

Normal 9

Sper sa revina in Bucuresti sa ne mai putem bucura de ea.

• Like 8
  • Minus 1
  • Oras:Bucharest
  • Oras:Bucharest
Postat

Marean? Nu vii si tu cu recenzia? Nu de alta dar ti-o iau altii inainte! Sau ti-a spus Pisicuts sa te abtii sa nu ajunga la TOP?

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Marean? Nu vii si tu cu recenzia? Nu de alta dar ti-o iau altii inainte! Sau ti-a spus Pisicuts sa te abtii sa nu ajunga la TOP?

Nu sar peste Troleibuz nici dacă mă pici cu ceară :)

• Like 2
Vizitator
Postat

Scuze! Uitasem ca o face el.....dupa Craciun parca zicea....

dupa sf. Andrei =))

• Like 2
Vizitator
Postat

Troleibuz s-a dat la fund sau scrie recenzia?

nu cre'că face d'astea =))

• Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Nu inteleg care ar fi scopul pentru care se scrie in continuu pe acest topic, dar nu se scrie nimic ;)

Am ajuns eu la "Bruneta siliconata" in urma cu cateva saptamani, fiind mai mult curios daca chiar e reala, mi se parea prea buna, prea sexy in poze, incat eram cam sceptic. Dupa ce am stabilit cu ea la telefon intalnirea, mi-a spus pe unde e locatia ca sa-mi calculez timpul de deplasare. Am plecat spre ea, sceptic in continuare, dar cand am vazut-o s-a spulberat orice urma de scepticism. E fix ea, fix cea din poze.

M-a intampinat cu un zambet pervers si cu tatele in fata. Gata, eram lesinat, dar tot aveam indoieli cu privire la actiune, intrucat citisem pe aici ca in trecut nu excela la acest capitol. Din fericire, nu este asa.

Am schimbat cateva cuvinte, chair daca nu da impresia, ai cu cine discuta, apoi m-am dusat si hai in pat sa-mi fac de cap cu tatele, curul si buzele alea misto. Cand zic buze ma refer la ambele seturi :D Pacat ca nu ofera fk. Domnisoara este foarte pe faza, ca sa zic asa, la ceea ce se intampla in pat, receptiva la stimuli, simtea ce imi place si nu se ferea sa arate si ce ii placea ei. Oral misto din partea ei, am gustat si eu pasarica aia frumoasa, aruncat prezervativul pe individ si da-i calarela :) Daca sunteti mai slabi de inger, nu va recomand s-o lasati deasupra. Privelistea combinata cu miscarile pot provoca un atac de cord.

Per total a fost o experienta frumoasa si o recomand si altor cititori.

Locatie 8 singura chestie ar fi ca am avut impresia ca mai exista o domnisoara in locatie, dar nu ne-a deranjat in niciun fel

Aspect 9.5

Oral 9

Normal 9

Sper sa revina in Bucuresti sa ne mai putem bucura de ea.

Asta ca sa vază tot poporu' că io și Marean nu vorbim prostii, în pulili noastre :))

Cu recenziile noastre o ajunge la top? Mareane, numeri tu?...că io sunt pă tilifon :))

• Like 3
  • Oras:Catedala Mantuirii
Postat

Frumoaso , maine esti la atelier ? Nu prea vorbesti cu noi ! Probabil tai porcu' sau faci cozonaci ! Cu vinu' vin io ,spune numai daca te gasesc . :atm  :laugh2

Vizitator
Postat

Asta ca sa vază tot poporu' că io și Marean nu vorbim prostii, în pulili noastre :))

Cu recenziile noastre o ajunge la top? Mareane, numeri tu?...că io sunt pă tilifon :))

Clar ajunge.... in pulile noastre =))
  • Like 2
Postat

Nu stiu cum presteaza ,dar la cum arata in curand trece bariera . :laugh2

• Oras:Bucuresti
Postat

Cum ai putea sa spui ca nu este ea cand are poze cu fata, cu tatuajele?!?!  :slap2  :slap2  :slap2  Offff, pe unii ii doare rau de tot daca gandesc pentru o clipa.  :no2

Am zis eu ca nu este persoana din poze? Am fost doar amuzat de faptul ca plateste deranju 1000 de euro, daca nu e ea. Pe tine cred ca te doare rau. Ia mai gandeste-te putin.  :blushing2

Vizitator
Postat

A baut apa la caine ........... :slap2  :slap2  :slap2

era turbat ? :(

Postat

Si tarifele si atitudinea sau imbunatatit... :kiss2

Si romana cand o imbunatatesti?

• Like 2
Postat

Hello,

I will be in Bucarest on the 17 January and i would like to know if it will be possible to meet you at my hotel ?

• Oras:.....
  • Oras:.....
Postat

Ne vedem dupa sărbători...

cu alt nr.....

alte poze.....

alt nume.......

schimbat locatia.

:blushing2

https://i.bongacams.com/images/chat/smiles/big/QJc2OdQuL0Rw.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...