thug Reputație: 209 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Capitala Oras:Capitala Postat Decembrie 11, 2015 Nu inteleg care ar fi scopul pentru care se scrie in continuu pe acest topic, dar nu se scrie nimic Am ajuns eu la "Bruneta siliconata" in urma cu cateva saptamani, fiind mai mult curios daca chiar e reala, mi se parea prea buna, prea sexy in poze, incat eram cam sceptic. Dupa ce am stabilit cu ea la telefon intalnirea, mi-a spus pe unde e locatia ca sa-mi calculez timpul de deplasare. Am plecat spre ea, sceptic in continuare, dar cand am vazut-o s-a spulberat orice urma de scepticism. E fix ea, fix cea din poze.M-a intampinat cu un zambet pervers si cu tatele in fata. Gata, eram lesinat, dar tot aveam indoieli cu privire la actiune, intrucat citisem pe aici ca in trecut nu excela la acest capitol. Din fericire, nu este asa.Am schimbat cateva cuvinte, chair daca nu da impresia, ai cu cine discuta, apoi m-am dusat si hai in pat sa-mi fac de cap cu tatele, curul si buzele alea misto. Cand zic buze ma refer la ambele seturi Pacat ca nu ofera fk. Domnisoara este foarte pe faza, ca sa zic asa, la ceea ce se intampla in pat, receptiva la stimuli, simtea ce imi place si nu se ferea sa arate si ce ii placea ei. Oral misto din partea ei, am gustat si eu pasarica aia frumoasa, aruncat prezervativul pe individ si da-i calarela Daca sunteti mai slabi de inger, nu va recomand s-o lasati deasupra. Privelistea combinata cu miscarile pot provoca un atac de cord.Per total a fost o experienta frumoasa si o recomand si altor cititori.Locatie 8 singura chestie ar fi ca am avut impresia ca mai exista o domnisoara in locatie, dar nu ne-a deranjat in niciun felAspect 9.5Oral 9Normal 9Sper sa revina in Bucuresti sa ne mai putem bucura de ea. 8 1
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 11, 2015 Marean? Nu vii si tu cu recenzia? Nu de alta dar ti-o iau altii inainte! Sau ti-a spus Pisicuts sa te abtii sa nu ajunga la TOP? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2015 Postat Decembrie 11, 2015 Marean? Nu vii si tu cu recenzia? Nu de alta dar ti-o iau altii inainte! Sau ti-a spus Pisicuts sa te abtii sa nu ajunga la TOP?Nu sar peste Troleibuz nici dacă mă pici cu ceară 2
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 11, 2015 Scuze! Uitasem ca o face el.....dupa Craciun parca zicea.... 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2015 Postat Decembrie 11, 2015 Scuze! Uitasem ca o face el.....dupa Craciun parca zicea....dupa sf. Andrei 2
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 11, 2015 Ceva de genul....La Anul si La multi ani!
giancarlogirri Reputație: 12240 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Bucharest Oras:Bucharest Postat Decembrie 11, 2015 Troleibuz s-a dat la fund sau scrie recenzia? 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2015 Postat Decembrie 11, 2015 Troleibuz s-a dat la fund sau scrie recenzia?nu cre'că face d'astea
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 11, 2015 dupa sf. Andrei Andrei Parvan, zis Versace
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 11, 2015 Troleibuz s-a dat la fund sau scrie recenzia?Scriu 1
trollescoviciulos Reputație: 260 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:pretutindeni Oras:pretutindeni Postat Decembrie 11, 2015 Nu inteleg care ar fi scopul pentru care se scrie in continuu pe acest topic, dar nu se scrie nimic Am ajuns eu la "Bruneta siliconata" in urma cu cateva saptamani, fiind mai mult curios daca chiar e reala, mi se parea prea buna, prea sexy in poze, incat eram cam sceptic. Dupa ce am stabilit cu ea la telefon intalnirea, mi-a spus pe unde e locatia ca sa-mi calculez timpul de deplasare. Am plecat spre ea, sceptic in continuare, dar cand am vazut-o s-a spulberat orice urma de scepticism. E fix ea, fix cea din poze.M-a intampinat cu un zambet pervers si cu tatele in fata. Gata, eram lesinat, dar tot aveam indoieli cu privire la actiune, intrucat citisem pe aici ca in trecut nu excela la acest capitol. Din fericire, nu este asa.Am schimbat cateva cuvinte, chair daca nu da impresia, ai cu cine discuta, apoi m-am dusat si hai in pat sa-mi fac de cap cu tatele, curul si buzele alea misto. Cand zic buze ma refer la ambele seturi Pacat ca nu ofera fk. Domnisoara este foarte pe faza, ca sa zic asa, la ceea ce se intampla in pat, receptiva la stimuli, simtea ce imi place si nu se ferea sa arate si ce ii placea ei. Oral misto din partea ei, am gustat si eu pasarica aia frumoasa, aruncat prezervativul pe individ si da-i calarela Daca sunteti mai slabi de inger, nu va recomand s-o lasati deasupra. Privelistea combinata cu miscarile pot provoca un atac de cord.Per total a fost o experienta frumoasa si o recomand si altor cititori.Locatie 8 singura chestie ar fi ca am avut impresia ca mai exista o domnisoara in locatie, dar nu ne-a deranjat in niciun felAspect 9.5Oral 9Normal 9Sper sa revina in Bucuresti sa ne mai putem bucura de ea.Asta ca sa vază tot poporu' că io și Marean nu vorbim prostii, în pulili noastre ) Cu recenziile noastre o ajunge la top? Mareane, numeri tu?...că io sunt pă tilifon ) 3
evlaviosu Reputație: 22 Postat Decembrie 11, 2015 Oras:Catedala Mantuirii Oras:Catedala Mantuirii Postat Decembrie 11, 2015 Frumoaso , maine esti la atelier ? Nu prea vorbesti cu noi ! Probabil tai porcu' sau faci cozonaci ! Cu vinu' vin io ,spune numai daca te gasesc .
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 11, 2015 Postat Decembrie 11, 2015 Asta ca sa vază tot poporu' că io și Marean nu vorbim prostii, în pulili noastre )Cu recenziile noastre o ajunge la top? Mareane, numeri tu?...că io sunt pă tilifon )Clar ajunge.... in pulile noastre 2
evlaviosu Reputație: 22 Postat Decembrie 12, 2015 Oras:Catedala Mantuirii Oras:Catedala Mantuirii Postat Decembrie 12, 2015 Nu stiu cum presteaza ,dar la cum arata in curand trece bariera .
sobieski Reputație: 12 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2015 Cum ai putea sa spui ca nu este ea cand are poze cu fata, cu tatuajele?!?! Offff, pe unii ii doare rau de tot daca gandesc pentru o clipa. Am zis eu ca nu este persoana din poze? Am fost doar amuzat de faptul ca plateste deranju 1000 de euro, daca nu e ea. Pe tine cred ca te doare rau. Ia mai gandeste-te putin.
ayyan26 Reputație: 87 Postat Decembrie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2015 Ceai mah ?A baut apa la caine ...........
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2015 Postat Decembrie 17, 2015 A baut apa la caine ........... era turbat ?
ayyan26 Reputație: 87 Postat Decembrie 17, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Telefon: [email protected] Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2015 Turbat in ultima faza nu cred ca mai scapa
razvanp Reputație: 39 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2015 Si tarifele si atitudinea sau imbunatatit... Si romana cand o imbunatatesti? 2
breatheless Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Decembrie 17, 2015 Andeea mai activezi? nu de alta dar te-am dat disparuta
andreea1988 Reputație: 1156 Postat Decembrie 21, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Decembrie 21, 2015 Ne vedem dupa sărbători...Va pup si va urez SĂRBĂTORI FERICITE!!!
andreea1988 Reputație: 1156 Postat Decembrie 21, 2015 Oras:peste tot Oras:peste tot Postat Decembrie 21, 2015 Si romana cand o imbunatatesti?Si romana cand o imbunatatesti? )
savabien Reputație: 0 Postat Decembrie 22, 2015 Postat Decembrie 22, 2015 Hello, I will be in Bucarest on the 17 January and i would like to know if it will be possible to meet you at my hotel ?
bengos Reputație: 65 Postat Decembrie 22, 2015 Oras:..... Oras:..... Postat Decembrie 22, 2015 Ne vedem dupa sărbători...cu alt nr.....alte poze.....alt nume.......schimbat locatia. https://i.bongacams.com/images/chat/smiles/big/QJc2OdQuL0Rw.gif
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum