Sari la conținut

Bruneta siliconata 0754.988.940

Postări Recomandate

• Oras:peste tot
Postat

Ce misto mutrița aia care se scarpina la barbie... :)

Da........ :))) Dar nu intrece ce a pus Dolores  :chainsaw  :chainsaw  :chainsaw am ras cu lacrimi 

• Like 1
Postat

post-188362-0-89875800-1456580742_thumb.jpg

Andreea,daca tii cu real vezi ca maine e derby-ul cu atletico madrid de la ora 17:00!vorbim despre meciuri marti cand am promis ca vin la tine,sper ca tii minte ce am vorbit la telefon.Te pup

Vizitator
Reputație: 0
Postat

De la ora 9

cre'ca vine si dolores maine , sa ma suni cand e la baie , sa-ti zic daca e el  :laugh2  :laugh2

• Like 3
Postat

Cum poti sa fii asa penibil sa vii la mine si sa imi zici ca nu sunt fata din poze?:)))) Asa idiot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Atentie nr  0762.170.099 (nu are ce sa faca si daca ii spui ceva de genul de ce ai deranjat inutil zice ca este politist :))))

• Like 1
Postat

Deci cine va mai deranja inutil sa vina si sa zica NU ESTI FATA DIN POZA SAU AM VENIT DOAR SA TE VAD o sa plateasca deranjul 200 ron cum si eu am specificat ca ofer 1000 de euro daca nu sunt reala....Pozele nu sunt editate....

• Like 1
  • Oras:Ucea
  • Oras:Ucea
Postat

Cum poti sa fii asa penibil sa vii la mine si sa imi zici ca nu sunt fata din poze?:)))) Asa idiot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Atentie nr  0762.170.099 (nu are ce sa faca si daca ii spui ceva de genul de ce ai deranjat inutil zice ca este politist :))))

Dă un mesaj motanului să șteargă numărul de telefon din postare. Ai rubrică dedicată pentru așa ceva.

• Like 1
  • Minus 2
Postat

Este pula polițist. Nici polițiștii numai sunt ce au fost.

Dar tu crezi ca eu am crezut :))) Iesise pe hol si am zis intra iar sa iti arat ca sunt fata din poze si ii era frica sa intre :))....Dupa a zis ce crezi ca imi e frica sunt politist doar :))))

Postat

Dă un mesaj motanului să șteargă numărul de telefon din postare. Ai rubrică dedicată pentru așa ceva.

Nu pot intra la rubrica si nu vreau sa fie sters

Vizitator
Postat

Aseara a fost 0-1 pentru Atletico

adică a bătut Realu ? =))

Vizitator
Postat

Mareane am nervi  :slap2 E ultima data cand o sa lucrez in Bucuresti.....

stai liniştită ,eu circul si pân țară :)

E clar că deranjezi în pula mea :)

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...