Sari la conținut

0762319151

Postări Recomandate

• Oras:xxx
  • Oras:xxx
Postat

0762319151maseuza matura, experimentata, pasionala ofer diferite tipuri de masaj domnilor discreti dornici de o ora de relaxare si buna dispozitie. Nr. tel. : 0762319151      150 l

post-57415-0-45440200-1448024414_thumb.jpg

post-57415-0-83952000-1448024414_thumb.jpg

post-57415-0-22779500-1448024415_thumb.jpg

post-57415-0-66101200-1448024415_thumb.jpg

post-57415-0-02213300-1448024416_thumb.jpg

post-57415-0-46934300-1448024416_thumb.jpg

• Oras:Bucharest
Postat

Merita toti banii..am fost la ea duminia si merita..

Adica? Nu ne luminezi? Dupa aproape 7 luni vii si tu cu o postare fara detalii....Nu-ti suna ciudat?

• Like 4
  • Minus 1
  • Oras:bucuresti
Postat

Pt ca dabea atunci am fost la ea..asa ca....

Ca si masaj este de nota 10

Ca si fizic cam de nota 9

Zilele astea voi reveni sigur la ea.

Sfatul meu,incercati si NU veti regreta

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Los Angeles
Postat

Ofera info complete:

Unde este locatia?

Sungura sau cuib?

In ce a constat actiunea? Pro sau ne?

Note la oral, normal, igiena, locatie?

Alte detalii de interes

• Like 4
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest
Postat

Aha.Si marmota ce facea???Tot cu ciocolata-n staniol?

• Oras:In inima femeilor
Postat

Am sunat-o acum si ma duc sa-i fac o vizita :date :doggystyle :felatie :tittyfuck

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Am sunat-o acum si ma duc sa-i fac o vizita :date :doggystyle :felatie :tittyfuck

Te rog sa faci si anal cu ea daca se poate ... :)

• Like 1
Postat

Am sunat-o pe doamna si m-am prezentat pe Pantelimon vis a vis de cimitir.M-a ghidat prin telefon si cand ajung la scara surpriza doamna ma astepta in fata scarii.Frumusica pentru 40 de primaveri declarate.inalta, fara tocuri cam 170 si un pic.am urcat m-am asezat pe pat si am inmanat cadoul 150 de ron / ora.Am inceput sa ma dezbrac in timp ce ea s-a dus la baie.Intoarsa de la baie m-a gasit cu pula in sus in pat,s-a intins peste mine (70 kg ) sarutandu-ma pe piept pe gat,ma mangaia cu mainile pe corp.Mirosi frumos imi spune in soapta,nu esti prima care imi spune de aceea nu fac dus,fac acasa.Ma exciti iimi raspunde in soapta sii trece la un fk patimas ,i-am bagat degetele in parul tuns scurt si roscat ca sa-i raspund pe masura,am dat-o jos de pe mine trantind-o pe spate ca sa-i pup tatele (nr 3 lasate un pic ) cu mana ii frecam clitorixul care se umezise deja.Sa nu-mi bagi degetul nu fac fisting si nu bag botu ii raspund eu.Mi-a zambit si s-a ridicat trecand la munca de jos,se plesnea cu el peste buze,peste obraz,si-l scuipa, si-l lua in gura inghitandu-l aproape pe tot,il pupa,sugea outele aproape sa mi le zmulga.S-a intins din nou peste mine trecand iarasi la sarutari.Il montam? ca eu nu mai pot imi zice ea . Monteaza-l ii raspund ridicandu-ma in genunghi.Am urcat-o pe mine, nu a rezistat decat 15/20 de secunde ,sfarcurile tatelor s-au ridicat pielea i sa facut ca de gaina,s-a largit in pasa .Avea orgasm.S-a trantit langa mine cu un oftat de satisfactie,de data asta am incalecat-o eu ,si am strapuns-o usor dand din cur intr-o miscare rectilinie lina dar adanca.Nu a rezistat nici de data asta mai mult de un minut.Iar o intreb? DA, nu stiu de ce nu pot sa ma abtin imi zice ea.Am continuat inca vreo trei minute si am capitulat amandoi,am ramas pe ea si am continuat cu fk ,ne-am ridicat amandoi obositi ,mi-a scos preze ,m-a sters cu servetele umede si l-a pupat din nou pe soldatel razand.

locatie 9

gfe9

normal 9

anal nu face

oral 8

MULTUMESC DOAMNA

o recomand celor care cauta mature cu carnea tare pe ele

• Like 7
  • Minus 3
Postat

Nu face anal,am intrebat-o, Alex

• Like 3
  • Minus 3
Reputație: 235
Postat

vizitat doamna respectiva si am ramas doar pt ca eram la mama dracu in pantelimon si trebuia sa pierd ceva timp pe acolo.

doamna in cauza e de mult trecuta de 40 de ani eu cred ca are vreo 50 linistit. are inca,carnea tare pe ea dar cam atat.

este plina de tatuaje ,iar la fata isi arata varsta din plin. in mod normal nu as fi ramas ,dar nu era o zi normala:)

100 ron un oral( foarte soft) si cam atat e tot ce pot spune despre aceasta vizita.

nu am sa mai revin niciodata,dar e chestie de gusturi!

• Like 4
Postat

vizitat doamna respectiva si am ramas doar pt ca eram la mama dracu in pantelimon si trebuia sa pierd ceva timp pe acolo.

doamna in cauza e de mult trecuta de 40 de ani eu cred ca are vreo 50 linistit. are inca,carnea tare pe ea dar cam atat.

este plina de tatuaje ,iar la fata isi arata varsta din plin. in mod normal nu as fi ramas ,dar nu era o zi normala:)

100 ron un oral( foarte soft) si cam atat e tot ce pot spune despre aceasta vizita.

nu am sa mai revin niciodata,dar e chestie de gusturi!

Deci liviu58 ne cam induce in eroare! Toate cele trecute de 50 sunt zâne din povesti...din povestile lui!

• Like 2
Vizitator menache
Reputație: 0
Postat

Cam așa ceva

Postat

Marcat la doamna.

O aparitie...originala, par rosu si freza ca a ciocanitoarei Woody, tatuata in nestire, fire vesela, rade sanatos, din tot sufletul.

Un picut vulgara pentru segmentul +40 ani, ea ar vrea strengarita insa nu-i iese. O puica buna de carne, curata, miros placut, tuseu idem.

Milf buna grav, stie cu oralul, cand soft cand ferm, stie si cu mana, presiune cata trebuie (a "vorbit" cu muta mea cam 25min). Normalul in fulgarin pe caras eu, in sutien si niste ceva pe picioare ea. Dat temeinic sa ma incadrez in ora antamata.

Locatie ok, tot ce trebuie, curat. 9

Doamna 8 la general

Oral 9

Normal 8

Onorariu la sfarsit, 150, neceruti, neanuntati, asa mi-a venit sa-i dau

Mai merge o tura, poate doua, e o prezenta tonica, tine isonul la glume si caterinca deci GFE 9

• Like 1
  • Oras:Europa
Postat

Raport calitate - pret foarte bun.

Locatie in Pantelimon Piata Delfinului, curata, baie ok....9

Oral neprotejat executat cu rabdare....9

Sex normal protejat in pozitii diverse, fara comentarii, cu reala implicare...9

Nu saruta. Nu face anal.

O consider una din putinele dame de companie in prezenta careia nu ai senzatia ca platesti pentru sex...dar m am trezit din vis si am lasat la plecare 150 lei pentru o ora si un pic peste.

Voi reveni cu placere.

• Like 1
Postat

Am revenit zilele trecute la Bianca.

Aceeasi locatie din Pantelimon, curata si ingrijita.

Sexul cu Bianca este o poveste care trebuie traita, nu povestita. Parere subiectiva, bineinteles.

Sex oral neprotejat, cunnilingus, 69, sex normal protejat.

Locatia : 10

Sex oral : 10

Sex normal : 10

Ce mie mi se potriveste, tie nu.

Dar merita incercata.

Platit 200 lei pentru o ora si 45 min. Fara ochi pe ceas, plata la final din proprie initiativa.

Recomand si voi reveni cu placere.

Bafta.

• Like 1
Reputație: 24077
Postat

Am fost si eu cu ceva timp in urma...intradevar tatuata la greu si o tipa neconventionala as spune, originala cum a spus un coleg mai sus. Oralul este piesa de rezistenta, facut in tihna, nepro, cu cim. Normal nu am facut ptr ca era la stop, dar oralul foarte bun. Discutasem la tel ca nu poate normal si daca vreau doar oral. Daca nu ma insel am platit 100 lei finalizarea. Foarte buna compania, te simti bine cu ea, genul milf, le are bine cu oralul...o sa revin si ptr un normal.

Experienta avuta o notez cu 8,5.

Revin cu detalii dupa ce o incerc si normal. Este buna doar ptr amatorii de milf.

Spor!

• Like 5
Postat

Am revenit zilele trecute la Bianca. Pentru ca ma simt bine in compania ei si pentru ca si ea imi ofera aceeasi senzatie.

Am petrecut impreuna vreo doua ore...vorbe, muie, futut, lins in pizda...cam tot ce presupune o intalnire intre doi prieteni de sex opus.

Aceeasi locatie curata din Pantelimon.

Platit 200 lei, pe care i am oferit cu placere.

In continuare o recomand amatorilor de milf.

Bafta tuturor

Postat

Obsidiane, mi-ai adus aminte de ea...Stiam ca se lasa, a avut si o pauza lunga, ca deschide un magazin de haine, de asta nu am m-ai calcat-o. Musai sa o revad, e tonica in delirul ei, am marcat de cateva ori si nu a avut caderi de forma, toane, chefuri, de la o intrevedere la alta.

Postat

De fiecare data cind ma vad cu ea, plec multumit.

Este vesela, tonica si futacioasa.

Raport calitate pret excelent. Este genul de dama de companie care nu ti lasa senzatia ca iti vrea numai banii.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

da-i si tu un tel, ca mi-au starnit si mie colegii curiozitatea.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...