killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Postat Noiembrie 21, 2015 Heiii...am revenit in DEVA.pentru cine ma cunoaste am schimbat locatia... Despre asta mi-a confirmat un prieten ca e reala 100/200 tarif, 18 ani ! mai mult nu stiu ! 2
gabriel.r Reputație: 28 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:Deva Oras:Deva Postat Noiembrie 21, 2015 Pare sa aiba telefonul inchis mereu...
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Autor Postat Noiembrie 21, 2015 La 21.11.2015 la 8:14, gabriel.r a spus: Pare sa aiba telefonul inchis mereu...De altele nu stiu ,dar, la asta a fost un prieten de-al meu in care chiar am incredere ! Nu stiu ce sa zic, incearca la ore diferite !
gabriel.r Reputație: 28 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:Deva Oras:Deva Postat Noiembrie 21, 2015 am incercat aseara si azi, vorba ta poate nu am nimerit cand are telefonul deschis, dar pana acum nu pare promitatoare
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Autor Postat Noiembrie 21, 2015 La 21.11.2015 la 8:59, gabriel.r a spus: am incercat aseara si azi, vorba ta poate nu am nimerit cand are telefonul deschis, dar pana acum nu pare promitatoareCe sa zic, era o perioada cand incercam cam tot ce nu era pe negru sau pe stilul Yokohama, acum nu prea mai am timp si sincer nici chef, pentru escapadele mai rare de acum prefer sa merg pe unde stiu ! In rest incerc sa ajut cat de cat, pentru ca pe Deva e mai greu decat pe orasele mari ! Totusi in ultima vreme, au tot fost vizite si chiar bune unele dintre ele, pe vara cautai un telefon real pana-ti venea acru, acum au aparut 4 in timp relativ scurt, fara alea ale casei (de care eu nu-s multumit) ! 1
kamasutradj Reputație: 18 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Noiembrie 21, 2015 Salutam confrati.Am fost eu la duduie săptămâna asta,miercuri.Fata e venită din Alba,si e pentru a doua oara in Deva.E o splendoare de femeie.Curată,foarte îngrijită,primitoare si extrem de comunicativă. Locatie i garsoniera de pe Zamfirescu,in chirie cu regim hoteliere,oricum nu m-am dus sa fut mobila. Am decartat 200 de leisori pentru o oră ON plus NP Oralul e spectaculos,atenta cu zonele adiacente.Primul numar a fost doar oralu si un 69 la cate se excita teribil ,se vede ca-i place ceea ce face. Al doilea nr,dupa o mica reîmprospătare ,a început cu un oral dupa care normal cam in orice pozitie mi-a trecut prin cap.La normal e foarte stramta,nu se udă natural,si se vedea ca o doare,dar totuși a continuat "eroic" fara comentarii cum suntem obisnuiti la cele "locale". De vizitat,spunea ca daca are tel.închis nu lucrează. Spor si vouă si la cat mai multe recenzii 4
bossu19 Reputație: 47 Postat Noiembrie 22, 2015 Postat Noiembrie 22, 2015 Nu stiu care e treaba cu fata asta, dar eu am tot sunat si are telefonu inchis, sau poate o prind eu cand e ocupata, daca am timp am sa-mi mai incerc si maine norocu...
gabriel.r Reputație: 28 Postat Noiembrie 23, 2015 Oras:Deva Oras:Deva Postat Noiembrie 23, 2015 Si eu sunt curios de ea dar fara noroc pana acum, voi mai incerca. Kamasutradj ce alte tarife are in afara de cel de ora?
gabriel.r Reputație: 28 Postat Noiembrie 23, 2015 Oras:Deva Oras:Deva Postat Noiembrie 23, 2015 Si mai multe detalii despre infatisare daca se poate 😜
kamasutradj Reputație: 18 Postat Noiembrie 23, 2015 Oras:Hunedoara Oras:Hunedoara Postat Noiembrie 23, 2015 Asa cum am scris si in postarea anterioară,fata zicea clar ca daca are telu închis înseamnă că nu lucrează.Cred ca are cate un nr de tel pt fiecare oras unde se deplasează. Tarifele sunt 100 o jumate de ora sau un nr,200 ora sau 2 numere. Ca înfătisare e frumoasă tare,poartă ochelari... 1
tomson Reputație: 5778 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Noiembrie 26, 2015 O mai fi prin Deva ?
killbill13 Reputație: 8009 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Autor Postat Noiembrie 26, 2015 La 26.11.2015 la 21:09, Tomson a spus: O mai fi prin Deva ?Pai anunt are ! In plus eu din ce scrie inteleg ca ramane in Deva. Is intr-o pauza ca altfel ajutam mai mult ! 1
alexxx1234 Reputație: 110 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:PE UNDEVA Oras:PE UNDEVA Postat Decembrie 6, 2015 am sunat... nu raspunde... care e vrajala? a fost cineva? 2
alexxx1234 Reputație: 110 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:PE UNDEVA Oras:PE UNDEVA Postat Decembrie 8, 2015 Am fost la ea, pozele sunt reale, arata bine la corp. Locatia e ok, caldura, baie, etc... Fata e draguta si deschisa, la fata nu e foarte frumoasa, nici urata, dar compenseaza la corp. Oral protejat sau ne-protejat in functie de igiena, slab, fara prea multa implicare, 3 minute apoi fara sa te intrebe pune caciulita. Normal protejat, nu se implica foarte mult, pe la spate zice ca o doare, geme usor, dar nu suficient incat sa te convinga. O finalizare 100 lei, jumate de ora 150 lei, o ora 200 lei. De apreciat ca nu se uita la ceas, sta la o tigare, te serveste cu un suc, e deschisa... Merge de fast fuck, in rest nimica special! 3
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 8, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Autor Postat Decembrie 8, 2015 Acum vreo 10 zile , cam dupa ce am zis ca-s in pauza , nu m-am abtinut si am fost si eu la domnisoara. Am ales-o pentru ca, dupa gusturile mele nu prea ai ce alege ! Fata e de prin Alba, are 18 ani (zice si arata, chiar am intrebat daca are sigur 18 ), placuta la fata ( nu e Afrodita, dar, nu poti zice ca-i urata), sani nr.2 dupa mine ( mie mi se par usor inegali), fund frumos. Mi-am mai exersat si eu abilitatile de cuni si se pare ca i-a fost pe plac, am primit si niste sfaturi la schimb cu sfaturi date pentru oralul ei. Zicea ca mai merge pe acasa , dar, cam pe Deva se axeaza. Raspunde destul de greu la telefon, eu am reusit s-o prind doar in urma sms-urilor, la care raspunde cand le vede ! Deci pe scurt a fost cam asa: 69, capra, lady on top, finalizat , iar la nr.2 cuni, on, ceva gen lingurita, o pozitie noua pe care a invata-o de curand cica, nu stric surpriza, faina de finalizare ! Locatie : 8 - vis-a-vis de Biserica din Ceangai,( printre blocuri, te ghideaza) - nimic deosebit Fata: 8 - cum ziceam placuta, nu rapitoare 69: 8,5 - oral alternat cu gemete, fain ON: 7,5 - Usor disconfort la inceput, banuiesc ca din graba Cuni: 8,5 - pentru ca a terminat ( zice ea si dupa reactii inclin sa cred) si pentru indicatiile pentru si mai bine NP: 9 - pentru pozitia noua, eu n-o stiam , bravo ei ! Igiena: 10 - aici nu pot da decat 10 sau 2 , ori e, ori nu e ! GFE: 8 - am o impresie ca e incepatoare, nu pot sa dau mai mult comparativ cu ce am vazut, dar, e o nota onorabila, e glumeata, zambareata , nu am avut nici o problema de comunicare ! FK: Nema Anal: Nu ma intereseaza Halat : 100/200 cere, am lasat 250 de incurajare ! De revenit: In cazul in care nu sunt vizitatoare, alea clasice nu ma incanta si daca e forta majora e o alternativa viabila ! 3
depravat Reputație: 68 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Postat Decembrie 9, 2015 La 08.12.2015 la 22:35, killbill13 a spus: Acum vreo 10 zile , cam dupa ce am zis ca-s in pauza , nu m-am abtinut si am fost si eu la domnisoara. Am ales-o pentru ca, dupa gusturile mele nu prea ai ce alege ! Fata e de prin Alba, are 18 ani (zice si arata, chiar am intrebat daca are sigur 18 ), placuta la fata ( nu e Afrodita, dar, nu poti zice ca-i urata), sani nr.2 dupa mine ( mie mi se par usor inegali), fund frumos. Mi-am mai exersat si eu abilitatile de cuni si se pare ca i-a fost pe plac, am primit si niste sfaturi la schimb cu sfaturi date pentru oralul ei. Zicea ca mai merge pe acasa , dar, cam pe Deva se axeaza. Raspunde destul de greu la telefon, eu am reusit s-o prind doar in urma sms-urilor, la care raspunde cand le vede ! Deci pe scurt a fost cam asa: 69, capra, lady on top, finalizat , iar la nr.2 cuni, on, ceva gen lingurita, o pozitie noua pe care a invata-o de curand cica, nu stric surpriza, faina de finalizare !Locatie : 8 - vis-a-vis de Biserica din Ceangai,( printre blocuri, te ghideaza) - nimic deosebitFata: 8 - cum ziceam placuta, nu rapitoare69: 8,5 - oral alternat cu gemete, fainON: 7,5 - Usor disconfort la inceput, banuiesc ca din grabaCuni: 8,5 - pentru ca a terminat ( zice ea si dupa reactii inclin sa cred) si pentru indicatiile pentru si mai bineNP: 9 - pentru pozitia noua, eu n-o stiam , bravo ei !Igiena: 10 - aici nu pot da decat 10 sau 2 , ori e, ori nu e !GFE: 8 - am o impresie ca e incepatoare, nu pot sa dau mai mult comparativ cu ce am vazut, dar, e o nota onorabila, e glumeata, zambareata , nu am avut nici o problema de comunicare !FK: NemaAnal: Nu ma intereseazaHalat : 100/200 cere, am lasat 250 de incurajare !De revenit: In cazul in care nu sunt vizitatoare, alea clasice nu ma incanta si daca e forta majora e o alternativa viabila !esti o impostoare!
killbill13 Reputație: 8009 Postat Decembrie 9, 2015 Oras:Lost in the wind Oras:Lost in the wind Autor Postat Decembrie 9, 2015 La 09.12.2015 la 13:44, Depravat a spus: esti o impostoare! Esti tare !!!
dany32 Reputație: 21 Postat Decembrie 10, 2015 Oras:Sebes Oras:Sebes Postat Decembrie 10, 2015 Am fost catre Arad si am vizitat , nu demult, fata. Am sunat-o vreo jumatate de ora pana a raspuns.Locatie pe langa un parc de copii, intr-adevar te ghideaza printre blocuri.Are fata comuna, departe de a fi o frumusete, par lung,poarta ochelari.Inalta, corp placut, forme frumoase.Oral cu incercari de deep , la care se mai ineaca.La normal geme frumos, la inceput incet apoi parca din ce in ce mai tare.O experienta placuta.Note:Aspect-8Locatie-9Oral-8Normal-8Halatul-100 lei desi poate ca am stat cam jumatate de ora 4
199522 Reputație: -64 Postat Ianuarie 4, 2016 Oras:Călătoresc mult Oras:Călătoresc mult Postat Ianuarie 4, 2016 Cand mai vi la deva 1
199522 Reputație: -64 Postat Februarie 9, 2016 Oras:Călătoresc mult Oras:Călătoresc mult Postat Februarie 9, 2016 A revenit roscata la deva am acum am plecat de la ea cred ca e cea mai frumoasa din zona per total recomand spor la........ 1 1
djbobo00 Reputație: 31 Postat Februarie 9, 2016 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Februarie 9, 2016 mai bine faci o recenzie cum trebe cu toate detaliile pret,prestatie etc 1
gabriel.r Reputație: 28 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Deva Oras:Deva Postat Februarie 12, 2016 Cred ca a plecat domnisoara, am incercat sa sun dar e inchis.
grozav11111 Reputație: 223 Postat Februarie 12, 2016 Oras:hunedoara Oras:hunedoara Postat Februarie 12, 2016 Am sunat de cateva ori azi. A intrat mesageria mereuSurpriza pe la ora 11.30 a sunat tel. si a raspuns. Am stabilit o intalnire pe mai tarziu asa ca voi revenii cu detalii dupa vizita. 1
aurel79 Reputație: 196 Postat Februarie 12, 2016 Oras:deva Oras:deva Postat Februarie 12, 2016 am fost si eu ai ok cu pozele sant adevarate 2 1
goodmen Reputație: 205 Postat Februarie 12, 2016 Oras:Deva Oras:Deva Postat Februarie 12, 2016 Salutare! ✌️ Am trecut si eu astăzi pe la roșcată! Pot zice de ea ca pozele sunt reale,domnișoara ii destul de drăguțică,poarta ochelari,foarte zambareata si are un cur chiar frumos!Programarea am făcut-o telefonic raspunzand din prima! Am avut o mică reținere sa merg deoarece azi ca si locație avea o camera la pensiune DHS,pt ca intrarea in pensiune se face prin restaurant!!!Note:Locație:6 pensiune!Atitudine:8,5 destul de sociabilă si foarte zambareata!O/N:6 slăbuț,cred ca dacă nu ii spuneam cum sa îmi facă stătea numai cu pula in gura!))N/P:8 putzulica frumoase, geme frumos, ok!Igiena:10 tocmai ieșise de la dus! Cadou: 100 lei, meritați! Nu am fost grăbit deloc!Recomand! Având in vedere raportul calitate/preț ii chiar ok, ar fi bine dacă ar îmbunătăți puțin oralul!!! PS: oare care dintre colegi i-ați furat chiloți fetei!?? )))Salutare!!! 3
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum