depravat Reputație: 68 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Romania Oras:Romania Postat Februarie 15, 2016 Salutare! ✌️ Am trecut si eu astăzi pe la roșcată! Pot zice de ea ca pozele sunt reale,domnișoara ii destul de drăguțică,poarta ochelari,foarte zambareata si are un cur chiar frumos!Programarea am făcut-o telefonic raspunzand din prima! Am avut o mică reținere sa merg deoarece azi ca si locație avea o camera la pensiune DHS,pt ca intrarea in pensiune se face prin restaurant!!!Note:Locație:6 pensiune!Atitudine:8,5 destul de sociabilă si foarte zambareata!O/N:6 slăbuț,cred ca dacă nu ii spuneam cum sa îmi facă stătea numai cu pula in gura! ))N/P:8 putzulica frumoase, geme frumos, ok!Igiena:10 tocmai ieșise de la dus! Cadou: 100 lei, meritați! Nu am fost grăbit deloc!Recomand! Având in vedere raportul calitate/preț ii chiar ok, ar fi bine dacă ar îmbunătăți puțin oralul!!! PS: oare care dintre colegi i-ați furat chiloți fetei!?? )))Salutare!!!nu reiese daca e de etnie sau nu?
goodmen Reputație: 205 Postat Februarie 15, 2016 Oras:Deva Oras:Deva Postat Februarie 15, 2016 nu reiese daca e de etnie sau nu?Nu ii de etnie! 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum