rila99 Reputație: 24 Postat Noiembrie 21, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 21, 2015 MASAJde relaxare, doamna licentiata, dupa 14:00;Telefon: 0742778635 Cred ca toata lumea cunoaste vorba aia cu ce-si face omul cu mana lui si cum se numeste, nu? Ei, asta am facut eu alaltaieri acasa, dupa ce am revenit de la posesoarea anuntului de mai sus. Sa ma explic.. Observ aparut de relativ scurta vreme respectivul anunt si ma hotarasc sa sun. La telefon doamna mi se pare rârâită si usor racita, lucruri confirmate mai tarziu. Dupa ce îi demonstrez verbal cat de intelectual sunt(sic), ramane se ne intlnim intr-o ora la P-ta Romana. Nu a dorit sa-mi furnizeze mai multe detalii prin telefon. Ajung in fata ASE-ului si vine si ea in scurt timp. O cheama Camelia (nume real) si incepe sa ma chestioneze iarasi cu privire la licentierea mea, unde lucrez, daca am relatie stabila etc.Ea imi spune ca isi cauta o relatie mai de lunga durata- un fel de fidelizare, la 500 lei/luna. Îi raspund ca poate sunt interesat si "negociem" la 150/şedinţă- vorba vine, ea a spus pretul iar eu am acceptat (mare prostie), insa duduia este clar deschisa spre negociere.In fine, mergem sus la doamna- dupa ce in prealabil m-am oprit sa cumpar cauciuce si tigari. Locatia: bloc vechi, f aproape de Romana, iar pe etaj.. lucrurile ruşinoase se desfasoara intr-o camaruta mica, in care intrii din holul comun, iar baia de exemplu este vis-a-vis.. practic iesi din "debara" si risti sa te intersectezi cu alti locatari. Partea buna este ca doamnei nu-i pasa, poate din cauza reputatiei..Aspect fizic: duduia este roşcata, cu parul lung si slabaaa.. lemn!! Practic îi curg pieile de pe dumneaei- mi-a spus ca a slabit 10kg in ultimul timp, pe fond de stres... Sanii micuti si cam sfoiejiți, labii destul de carnoase comparativ cu restul corpului, la fata este comuna- nici urata dar nici frumoasa. Ca varsta, declara 40, insa eu i-as da un 45. Este profesoara si evident isi completeaza veniturile prin activitatea asta. Deci care aveti fantezii cu profesoare trecute, slabanoage si oprimate de catre sistem.. dati navala! Ca "servicii".. nu prea aş avea ce sa detaliez, insa incerc. Dupa ce ne-am dezbracat, cica sa-mi faca oral. Eu intins pe spate, ea imi pune direct prezervativul, cu gura. Fara sa ma intrebe nimic, cum vreau etc. - in schimb m-a intrebat daca sunt bolnav:))) Evident nu sunt, I-am raspuns.. insa se pare ca n-a multumit-o taspunsul meu, drept dovada cauciucul care a zabovit pe madularul meu la oral. Deci care apelati la doamna, ar fi bine sa va infatisati si cu un set de analize, daca doriti neprotejat. Revin, este curata la pasarik- verificat. Dau sa trecem la normal si zice "-stai sa-ti mai pun un prezervativ!" . Pai nu mai am unul deja montat? raspund eu. Zice pai da, dar tu o ai mare si se rupe prezervativul daca este doar unul- precizez ca-mi spusese sa cumpar numao Durex. Marog, îi spun ca nu mi s-a intamplat niciodata, ea raspunde ca I s-a tot intamplat la cei mai dotati. Plm.. n-am mai continuat, îmi lasa, vrei doua prezervative, deci o sa termin la pulivara, treaba ta... Imi monteaza al doilea cauciuc peste primul si intru in dansa. Ne fracam noi vreo 5-7 minute, mai intai ea sus si pe urma sub si la un moment dat observ ca nu prea se umezeste. Scot din servieta lubrifiantul- cica ce-i ala? Pai lubrifiant, ce sa fie.. ca sa meraga mai bine si sa nu te doara.. îi bag si eu. Cica si de ce ungi prezervativul (al doilea, evident) cu el, vrei sa bagi in mine asa ceva? Da îi spun, este testat dermatologic si pt asta se foloseste, evident- uite, este de la Durex, e ok! Zice eu nu folosesc asa ceva si se intinde, mai ia un prezervativ si da sa mi-l puna.. ca sa acopere lubrifiantul, in mintea ei. Deja incepusem aa ma enervez, îi spun stop stop.. si doua prezervative sunt cam mult, de 3 inca n-am auzit pana acum! Zice bine atunci si mi le scoate pe cele doua vechi "murdarite" de lubrifiant si monteaza alte doua "curate. Deja imi cam pierise cheful si imi spune ca o doare spatele, ma intreaba daca pot s-o masez un pic, urmand ca ulterior sa ma maseze si ea. O mangai o vreme pe oase si piele- caci de muschi sau carne nu prea am reusit a da, apoi ea a uitat de masajul promis mie. In schimb ne-am luat la vorba si am tot vorbit.. in special ea. Printre altelr, cu toate ca isi ascunde identitatea, mi-a dat date din care am putut deduce cum o cheama si cu ce se ocupa, etc.)) Printre altele, este basista (acum johanista), deci care aveti probleme cu respectivele orientari.. mai bine evitati, macar subiectul:p In niciun caz sa nu va prezentati la tanti ca pesedişti, ca va haleste cu tot cu fulgi:)) Singura parte buna in toata povestea asta este ca nu se grabeste. Eu unul n-am mai facut nimic pana la final si finalizarea am realizat-o acasa la mine, insa sincer nu cred ca m-ar fi refuzat daca as mai fi simtit dorinta la junior si apoi îi intrerupeam sirul dilemelor.Ca experienta generala- este genul de profesoara, care n-are toate ţiglele pe casa. Defapt, ca o constatare personala.. majoritatea au.. probleme! Dupa ce am discutat si cunoscut destui, mi-am analizat si profii pe care I-am avut si... nu prea am dat de sanatosi. La fel si in cazul de fata- ea stie cel mai bine cum se face, ce nu se face etc., de parca as fi fost elevul ei.. NOTE, nu prea am ce sa dau, la oral o suge binisor, as nota un 6Locatie: 4, pt baia situata in alta parte si riscurile de intersectare. Partea buna este ca peretii sunt grosi, chiar si la camaruta aia..Altceva nu prea am ce sa notez.. Bafta si ciocane tari! 15
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Noiembrie 21, 2015 Postat Noiembrie 21, 2015 ahahahaaa, un mix intre un film de groaza si o comedie! +1 pentru curaj!
alexxx101 Reputație: -664 Postat Noiembrie 23, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 23, 2015 cum pula mea frate sa ai baia separata de locatie, adica pe hol, adica trecand pe holul comun al blocului cu ceilalti locatari ca sa ajungi sa faci un dush?!?!?!?!?!?!?mi-a stat mintea cand am auzit asta....
Vizitator menache Reputație: 0 Postat Noiembrie 24, 2015 Postat Noiembrie 24, 2015 cum pula mea frate sa ai baia separata de locatie, adica pe hol, adica trecand pe holul comun al blocului cu ceilalti locatari ca sa ajungi sa faci un dush?!?!?!?!?!?!?mi-a stat mintea cand am auzit asta....e pula sunt blocuri varule unde baia este la comun adica este pe palier...partea buna este ca ai posibilitatea sa te intalnesti la dush cu o vecinica...)
liviu58 Reputație: -7337 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Postat Noiembrie 25, 2015 Baia sau bucătăria la comun sunt pentru ca au fost transformate fostele camere de serviciu în garsoiere de către comusisti 4 3
goti Reputație: 186 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Noiembrie 25, 2015 baia ca baia ,da sa pui 3 prezervative pe madular ,nu am auzit in toata viata mea,e de rasu curcilor eu daca o vedeam asa slaba,imi puneam mari probleme!!!!!!!ce pana mea are ca-i profesoara si-o duce greu ,e vrajeala ,daca esti profesor dai meditati,cumperi un porc,un vitel tai si bagi full ls figider si bagi tata la stomac
goti Reputație: 186 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:neinteresant Oras:neinteresant Postat Noiembrie 25, 2015 mai faci niste carnati a la Plescoi cu vin rosu si te scoli pe picioare
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Noiembrie 25, 2015 Pai si daca eu doresc sa fac un dus cu dameza????
rila99 Reputație: 24 Postat Decembrie 5, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Decembrie 5, 2015 Nu conteaza ce doreti tu pitzifer, doamna stie mai bine ce si cum trebuie sa faceti;)Tot la Billa m-a dus si pe mine, cu toate ca ii spusesem ca am unul, tot Durex. Stia ca nu-i de ajuns...O experienta ce nu trebuie ratata!Si chiar slaba de-o fi din alte cauze.. nu te pupi cu ea si oricum folositi protectie- chit ca nu vrei
hipnotiq Reputație: 21 Postat Decembrie 6, 2015 Oras:timisoara Oras:timisoara Postat Decembrie 6, 2015 Demult nu am mai ras atat de bine )) "o mangaiam pe piele si oase" haa sa mor nu alta ))
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Decembrie 6, 2015 Postat Decembrie 6, 2015 oricum oameni buni, nu va da de ghin-dit ca vrea 2-3 prezervative una peste alta? poate fie nebuna, dar poate ca i bolnava de ceva grav infect-iv si de asta i si piele si oase...
carolanjou Reputație: 597 Postat Decembrie 14, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Decembrie 14, 2015 oricum oameni buni, nu va da de ghin-dit ca vrea 2-3 prezervative una peste alta? poate fie nebuna, dar poate ca i bolnava de ceva grav infect-iv si de asta i si piele si oase...bine punctat , la asta ma gandeam si eu , ca , oricat de idiot ai fi nu pui in pana mea 3 prezervative , in cel mai rau caz din experienta mea , astea duse cu pluta nu le pasa de prezervativ
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Decembrie 15, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 15, 2015 Nu conteaza ce doreti tu pitzifer, doamna stie mai bine ce si cum trebuie sa faceti;)Tot la Billa m-a dus si pe mine, cu toate ca ii spusesem ca am unul, tot Durex. Stia ca nu-i de ajuns...O experienta ce nu trebuie ratata!Si chiar slaba de-o fi din alte cauze.. nu te pupi cu ea si oricum folositi protectie- chit ca nu vreiSalutare...Cum adica...nu conteaza ca-mi doresc...Pai eu sunt de parere ca.Daca platesc,fac ce vreau in ora respectiva cu doamna sau domnisoara,in limita bunului simt.Auzi si tu...baie la comun...Nu cred ca-ti convine sa platesti o suma de bani si sa te intalnesti cu vecinu de 1800 de ani,care-si schimba pleosca.O sa-ti mai arda de futut???? 2
Vizitator Reputație: 0 Postat Decembrie 16, 2015 Postat Decembrie 16, 2015 Baie la comun și plătești 150 roni. Păi futeai o zeiță la banii ăștia. Constat că nebunia îi atrage grozav pe unii.
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Decembrie 16, 2015 Oras:bucharest Oras:bucharest Postat Decembrie 16, 2015 Baie la comun și plătești 150 roni. Păi futeai o zeiță la banii ăștia. Constat că nebunia îi atrage grozav pe unii.Eu inclin sa cred ca lumea asta s-a saturat de normalitate.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum