Sari la conținut

JENNIFER .... A fost careva !! Diseara ajung la ea si revin cu recizie

Postări Recomandate

• Oras:arad
Postat

JENNIFER, maseuza cu experienta in arta masajului te astept in compania mea pentru masaj de relaxare si terapeutic si alte surprize. Calea Mosilor aproape Obor, Colentina 0767.670.565

Revin cu Recizie dupa ora 20 am programare facuta !!!

post-123776-0-33808900-1448097518_thumb.jpg

post-123776-0-37883100-1448097534_thumb.jpg

post-123776-0-48398900-1448097541_thumb.jpg

post-123776-0-70961500-1448097547_thumb.jpg

• Like 2
Postat

bai nene futaciosilor am ajuns mai  devreme decat trebuia ..pe duduia o stiu de la zepter zona uniri .....duduia fiind de etnie roma..am ajuns in zona calea mosiilor visavis de reprezentanta vodafone ..ma indrumat prin telefon..si interfonul va dau futaciosilor..am ajuns sus ...imi deschide usa o plinuta si dolofana cu chip de inger..ce muie nu iasi fi dat....................................deodata sunt inconjurat de 3 /4 femeii gen prezentare si eu venisem doar la una ...fiind in casa am  intrebat cu cine am vorbit la telefon..a zis ca e Jennifer ..o bruneta de etnie roma ..am ales.o si am fost cu ea in camera..am stabiilit 150 ora si 100 fin si am optat la o ora pt ca am luat salariul...am rugat.o pe duduie daca pot sa fac un dus..mi,a zis ca sse poate dar inainte sa fac plata ca la curve ..am platit ca prostul ceea ce si sunt si nu e prima oara cand patesc asta cu ea .cand lucra pe Zepter cu poze false ...intr.un final am,intrat la dus m.am spalat la ciocan repede si am fugit repede in dormitor in pula goala....m.am pus in pat si domnisoara Jennifer de etnie romana a venit imediat in camera ceea ce mi.a placut fiindca nu a intarziat....a prestat oralul jo palaria vreo 15minute dupa care am vrut sa o iau pe la spate sa ii dau doua tunuri la care femeia mi,a spus fumam o tigare WOW...timp pierdut...................la care prostul din mine accepta..........................am aprins tigarile si imi propune daca vrea sa mearga pe  deplasare ca nu ii mai convine sa dea comision.........HOPA,...deja miroase a pescarie...........tac si inchid...deja ea fumase doua tigarii si eu nu o terminasem pe prima.....fiind cu pula sculata ..iam zis ca vreau sa finalizez capra sa  o iau dar femeia mi.a zis ca ma suna ea daca ii mai dau 150 ron.......pula mea alt esec..pai ce sa fac sa ii dau bonuri de masa .........am zis ok..astept sa ma suni..nefinalizat nenimic care mirosea a transpiratie..nu a avut dus dupa primul client ..nu o recomand nici gram..                           

dau si nota ....la tiganca...

Oral  8.5   

Normal nu am apucat........nu a mai sunat vaca tiganca cu facebook

Anal nu face

NU RECOMAND PT TOTII FUTACIOSII   

MAI BINE UN MCDONALS

• Like 5
  • Oras:Bucharest
Postat

Ești retardat sau ești pește concurent?

Ca sa știu cum sa te iau mai departe.

Asta si-a luat filme proaste! Nici nu imi imaginez ca se poate intampla asa ceva in realitate! Dar ce sa ne mai minunam! Mare e gradina.....

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Stai cuminte, din ce spune măcar i a dat mwie. Știu pe unu ( Vlăduț ) !!!!care plătea fără sa i se scoale pwlA.

PS. Adevărat, e mare grădina ( vezi si Marinaru' ) :)))

• Like 2
  • Minus 1
  • Telefon: 8989789
  • Oras:Bucuresti
  • Telefon: 8989789
Postat

Cu totul alte poze si zona !

BIANCA, poze reale, finuta si cu bun simt te astept in compania mea pentru masaj si alte surprize. Vatra Luminoasa. Mihai Bravu, Iancului, Pantelimon, program 08-22

http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/12/11/145469641.jpg  http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/12/6/144764211.jpg  http://stor1.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/12/11/145469671.jpg  http://stor0.anuntul.ro/media/foto/imgs/2015/12/6/144764181.jpg

Postat

Salutare,

La tipa din pozele puse de @troznitorul am fost eu saptamana trecuta, e aproape de Mega Mall.  

Sunt pozele reale si o cam avantajeaza. Cand am intrat si era imbracata chiar mi s-a parut buna gagica....dar dupa ce s-a dezbracat nu prea mai era cine stie ce. Are o burta ciudata si niste tate destul de mici. La fata e draguta .....

Deci la telefon mi-a zis 70 total.....pfff....am zis hai sa merg ca e aproape de mine si  ca nu mai impinsesem lutul la deal de mult. 

Ma dezbrac, ma duc la dus, apartamentul e ok (cered ca e acelasi peste care are cuibul de pe Mosilor) ...ma intorc si trecem la actiune pe o saltea pe jos.....

Prima data incepe si se pisiceste cu scula mea....hmmm ... interesant....o copilaroasa.... de astea imi plac mie .....pe tot ce pun mana baga in gura  :blushing2

Dupa cateva minute ii pun mana pe fund, atingandui floricica....si se zburleste pisica  :slap2 Cu un ton destul de ciudat imi zice sa iau mana de acolo ..... Hmmm...ii explic ca nu aveam de gand sa bag degetul ci doar sa o ating . Trecem peste momentul asta sensibil foarte usor ... si zic sa urce pe mine..... Urca da  si ea din cur asa sa nu zica ca o imuiem doar  :girly  si zic hai sa incercam dosul ..... :atm O pun capra si din "greseala mea fatala" ii ating gaoaza cu degetul....hmmm.....gata s-a iritat ochiul maro si nu mai merge analul  :slap2 In fine trec la normal....ii dau la pompa cateva minute si zic hai ca poate ti-a trecut iritarea si merge in fund. 

Stai sa vedem....ca eu nu o fac zilnic in fund....ca in fund o fac doar pentru bani .....(Sa mori tu, in pizda o faci de placere? :laugh2 ) Ca o ai mare ...ca incercam dar nu promit nimic......

Cu comenzi....nu...nu.....incet....incet....scoate-o.....au...au...nu .... :angry ajunge la concluzia ca nu pot sa ii rup curul.....si trecem in continuare la normal......

Ma descarc in prezervativ si o tulesc.

Note

Baie : 7 (fara surprize)

Corp : 6

Fata :8

Oral : 7

Normal : 7

Anal : 2

GFE : 4

De revenit: NU

• Like 5
Postat

Salutare,

La tipa din pozele puse de @troznitorul am fost eu saptamana trecuta, e aproape de Mega Mall.  

Sunt pozele reale si o cam avantajeaza. Cand am intrat si era imbracata chiar mi s-a parut buna gagica....dar dupa ce s-a dezbracat nu prea mai era cine stie ce. Are o burta ciudata si niste tate destul de mici. La fata e draguta .....

Deci la telefon mi-a zis 70 total.....pfff....am zis hai sa merg ca e aproape de mine si  ca nu mai impinsesem lutul la deal de mult. 

Ma dezbrac, ma duc la dus, apartamentul e ok (cered ca e acelasi peste care are cuibul de pe Mosilor) ...ma intorc si trecem la actiune pe o saltea pe jos.....

Prima data incepe si se pisiceste cu scula mea....hmmm ... interesant....o copilaroasa.... de astea imi plac mie .....pe tot ce pun mana baga in gura  :blushing2

Dupa cateva minute ii pun mana pe fund, atingandui floricica....si se zburleste pisica  :slap2 Cu un ton destul de ciudat imi zice sa iau mana de acolo ..... Hmmm...ii explic ca nu aveam de gand sa bag degetul ci doar sa o ating . Trecem peste momentul asta sensibil foarte usor ... si zic sa urce pe mine..... Urca da  si ea din cur asa sa nu zica ca o imuiem doar  :girly  si zic hai sa incercam dosul ..... :atm O pun capra si din "greseala mea fatala" ii ating gaoaza cu degetul....hmmm.....gata s-a iritat ochiul maro si nu mai merge analul  :slap2 In fine trec la normal....ii dau la pompa cateva minute si zic hai ca poate ti-a trecut iritarea si merge in fund. 

Stai sa vedem....ca eu nu o fac zilnic in fund....ca in fund o fac doar pentru bani .....(Sa mori tu, in pizda o faci de placere? :laugh2 ) Ca o ai mare ...ca incercam dar nu promit nimic......

Cu comenzi....nu...nu.....incet....incet....scoate-o.....au...au...nu .... :angry ajunge la concluzia ca nu pot sa ii rup curul.....si trecem in continuare la normal......

Ma descarc in prezervativ si o tulesc.

Note

Baie : 7 (fara surprize)

Corp : 6

Fata :8

Oral : 7

Normal : 7

Anal : 2

GFE : 4

De revenit: NU

Am fost si eu la blonda asta. Locatia s-a mutat pe Burebista, foarte aproape de rondul de la Alba Iulia. Nu dau numarul blocului, dar sta la scara 3 impreuna cu inca 2 colege. Si cu mine a avut o atitudine de cacat. Sa finalizezi cu o retardata ca ea este cu adevarat o performanta. De evitat!

• Like 1
Postat

Am fost si eu la blonda asta. Locatia s-a mutat pe Burebista, foarte aproape de rondul de la Alba Iulia. Nu dau numarul blocului, dar sta la scara 3 impreuna cu inca 2 colege. Si cu mine a avut o atitudine de cacat. Sa finalizezi cu o retardata ca ea este cu adevarat o performanta. De evitat!

O grațiază pisic si nu va apare la ''De evitat''! Ca tot e anul nou!

Postat

Noul nr de telefon al blondei este 0728442368

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.