Sari la conținut

0799372924 Anca

Postări Recomandate

• Oras:In inima femeilor

Da baieti e acea care spune ca e singura si care zice ca nu are peste ,puneti nervi la incercare sa vedeti ce o sa iasa .iar Liviu crede ca face bine ca promoveaza curve cu o estii

eu merg si o fut daca asta este promovare atunci da o promovez cand merg sa o fut

• Minus 1
Link spre comentariu

Iar tu LIVIU mai mult scri si vorbesti decst sa futi ha ha

asa este citeste si ai sa vezi cinci femei in sapte zile vorbesc de saptamana asta .In concluzie am vorbit numai doua zile arata-ne si noua tu cate ai futut saptamana asta ? ca in afara de a te baga aiurea nu am citit nimic , poate nu am observat asa ca arata-mi tu 

• Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:In papuris ca sa ma chis
  • Oras:In papuris ca sa ma chis

asa este citeste si ai sa vezi cinci femei in sapte zile vorbesc de saptamana asta .In concluzie am vorbit numai doua zile arata-ne si noua tu cate ai futut saptamana asta ? ca in afara de a te baga aiurea nu am citit nimic , poate nu am observat asa ca arata-mi tu 

a futut pestii pana au fugit cu solzi cu tot

nu vezi ca este axat sa-i sperie p'astia

Link spre comentariu
  • Oras:bucharest
  • Oras:bucharest

Nu stiu ce sa zic.Vad foarte multe persoane dezamagite de dameza asta.

Eu de fiecare data cand am fost,am fost satisfacut.

Sunt foarte multi care-si dau cu parerea pe aici,si nici macar nu au ajuns la Anca.

Pe bune acum...Rau ca va anunta ca nu face ONP,deoarece a fost la dentist,rau ca face si simtiti miros de dentist pe pula...

Serios acum,sunt client al lu Anca si sunt multumit...Asta nu inseamna ca de fiecare data cand merg la ea,trebuie sa fac recenzie,sau sa anunt cum face Liviu.

• Like 5
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...