leonard 88 Reputație: -44 Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Da e figuranta fatuca are peste se respecta ne pune pe drumuri aiurea Link spre comentariu
leonard 88 Reputație: -44 Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Da e figuranta fatuca are peste se respecta ne pune pe drumuri aiurea Link spre comentariu
leonard 88 Reputație: -44 Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Iar tu LIVIU mai mult scri si vorbesti decst sa futi ha ha Link spre comentariu
leonard 88 Reputație: -44 Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Baieti nu mai ascultati ce spune liviu e fals ca om lucreaza pe acoperire incearca marea cu degetu. Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Da e figuranta fatuca are peste se respecta ne pune pe drumuri aiureasa nu zici ca te-ai dus sa desolzezi pestele ? 8 16 Link spre comentariu
leonard 88 Reputație: -44 Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Daca nu credeti verificati tot ce am zis si o sa vedeti Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Daca nu credeti verificati tot ce am zis si o sa vedetiunde? Link spre comentariu
leonard 88 Reputație: -44 Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Da baieti e acea care spune ca e singura si care zice ca nu are peste ,puneti nervi la incercare sa vedeti ce o sa iasa .iar Liviu crede ca face bine ca promoveaza curve cu o estii Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Octombrie 9, 2016 plateste-i o ora la madame si ii trece de suparare , da sa fie intr-una in care o poate asculta la oralii trece ca o sa-si schimbe telu vorba lui 1 Link spre comentariu
leonard 88 Reputație: -44 Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Ha ce gluma .vorbesc serios Link spre comentariu
leonard 88 Reputație: -44 Postat Octombrie 9, 2016 Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Crezi ca nu am ce face decat sa pierd timpu cu asfel de oameni? Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Da e figuranta fatuca are peste se respecta ne pune pe drumuri aiureaAdevarul este ca stie sa gateasca ,face o sramura de mori 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Da baieti e acea care spune ca e singura si care zice ca nu are peste ,puneti nervi la incercare sa vedeti ce o sa iasa .iar Liviu crede ca face bine ca promoveaza curve cu o estiieu merg si o fut daca asta este promovare atunci da o promovez cand merg sa o fut 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Iar tu LIVIU mai mult scri si vorbesti decst sa futi ha haasa este citeste si ai sa vezi cinci femei in sapte zile vorbesc de saptamana asta .In concluzie am vorbit numai doua zile arata-ne si noua tu cate ai futut saptamana asta ? ca in afara de a te baga aiurea nu am citit nimic , poate nu am observat asa ca arata-mi tu 1 Link spre comentariu
liviu58 Reputație: -7337 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:In inima femeilor Oras:In inima femeilor Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Crezi ca nu am ce face decat sa pierd timpu cu asfel de oameni?Da asa cred 1 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 9, 2016 asa este citeste si ai sa vezi cinci femei in sapte zile vorbesc de saptamana asta .In concluzie am vorbit numai doua zile arata-ne si noua tu cate ai futut saptamana asta ? ca in afara de a te baga aiurea nu am citit nimic , poate nu am observat asa ca arata-mi tu a futut pestii pana au fugit cu solzi cu totnu vezi ca este axat sa-i sperie p'astia Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Adevarul este ca stie sa gateasca ,face o saramura de peste cu tot cu solzi , de mori Link spre comentariu
paul2014 Reputație: 559 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:unde vreau eu Oras:unde vreau eu Partajează Postat Octombrie 9, 2016 eu am fost unu care am luat teapa 3 2 Link spre comentariu
miky77 Reputație: -1394 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:In papuris ca sa ma chis Oras:In papuris ca sa ma chis Partajează Postat Octombrie 9, 2016 eu am fost unu care am luat teapa doar tu ? ....prea mica marja 8 16 Link spre comentariu
sfantul pipilica Reputație: 6102 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:FALASTOACA Oras:FALASTOACA Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Am auzit cuvântul TEAPA ??????Pentru exorcizări Părintele Pipilica va sta la dispoziție. 9 Link spre comentariu
putzifer77 Reputație: 5755 Postat Octombrie 9, 2016 Oras:bucharest Oras:bucharest Partajează Postat Octombrie 9, 2016 Nu stiu ce sa zic.Vad foarte multe persoane dezamagite de dameza asta. Eu de fiecare data cand am fost,am fost satisfacut. Sunt foarte multi care-si dau cu parerea pe aici,si nici macar nu au ajuns la Anca. Pe bune acum...Rau ca va anunta ca nu face ONP,deoarece a fost la dentist,rau ca face si simtiti miros de dentist pe pula... Serios acum,sunt client al lu Anca si sunt multumit...Asta nu inseamna ca de fiecare data cand merg la ea,trebuie sa fac recenzie,sau sa anunt cum face Liviu. 5 Link spre comentariu
activoral1 Reputație: 387 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 10, 2016 A anuntat la telefon ca nu face oral ,care este problema voastra? Ati vrut voi sa mergeti la ea si v-a spus altceva ? Muistilor Doar ce am spus ca e de apreciat ca a spus asta la telefon.Calmeaza-te, tovarase! 1 2 Link spre comentariu
laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 11, 2016 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Partajează Postat Octombrie 11, 2016 O voi vizita pe Anca cat de curand. Mie imi place ce am citit in recenziile colegilor multumiti. 5 Link spre comentariu
leonard 88 Reputație: -44 Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 LIVIU nu mai da recenzi doarpentru reclama ca nu isiare rostu .zimi si.mie unde lucrezi tu ca bucatar poate imi.gatesti si mie ceva .gata Link spre comentariu
leonard 88 Reputație: -44 Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Si scuze pentru greselile din mesaj am.o.tastatura noua si tampita. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum